Що прайте така ве
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Що прайте така ве
Абе луди, що плашите майка ми ве
В надежда вчера на последната спирка на тм7, воза се при нея към 15-16 часа до 8ма поликлиника,шото си гръмнах ръката с пиратка и некфа черна резачка с стикер на задния джам С7314 или С7413 с вратите напред през кръстовището
Майка ми: ауауАУауау спирачки некфи щеше да натресе един голф

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Вичо написа:Готин, тоя бате БМВ-ГЪЗар е чисто малоумен. Чак ме е яд , че му заключиха темата, много храна щеше да изяде. Много са ми чудни такива хора, поне да се обосноват нещо, знам ли, откъде им идват тея глупости, които ги пишат?!?!? Както и оня пич с 6-цата Кабрио, дето отишъл на училище. Много любезно го поканих няколко пъти на ЕКО, ама нейсе.
п.с. сори за офтопика
ще си позволя да се самоцитирам и моля автора на темата да не се чувства длъжен да ми отговаря!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
vicho написа:Вичо написа:Готин, тоя бате БМВ-ГЪЗар е чисто малоумен. Чак ме е яд , че му заключиха темата, много храна щеше да изяде. Много са ми чудни такива хора, поне да се обосноват нещо, знам ли, откъде им идват тея глупости, които ги пишат?!?!? Както и оня пич с 6-цата Кабрио, дето отишъл на училище. Много любезно го поканих няколко пъти на ЕКО, ама нейсе.
п.с. сори за офтопика
ще си позволя да се самоцитирам и моля автора на темата да не се чувства длъжен да ми отговаря!

4 8 15 16 23 42
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Вичо написа:Готин, тоя бате БМВ-ГЪЗар е чисто малоумен. Чак ме е яд , че му заключиха темата, много храна щеше да изяде. Много са ми чудни такива хора, поне да се обосноват нещо, знам ли, откъде им идват тея глупости, които ги пишат?!?!? Както и оня пич с 6-цата Кабрио, дето отишъл на училище. Много любезно го поканих няколко пъти на ЕКО, ама нейсе.
п.с. сори за офтопика
Пак ли ти беееее

- vicho
- старши ентусиаст
-
SummonedToDIe написа:vicho написа:Вичо написа:Готин, тоя бате БМВ-ГЪЗар е чисто малоумен. Чак ме е яд , че му заключиха темата, много храна щеше да изяде. Много са ми чудни такива хора, поне да се обосноват нещо, знам ли, откъде им идват тея глупости, които ги пишат?!?!? Както и оня пич с 6-цата Кабрио, дето отишъл на училище. Много любезно го поканих няколко пъти на ЕКО, ама нейсе.
п.с. сори за офтопика
Пак ли ти беееее![]()
![]()
не пак, а ОТНОВО

Много съм любопитен дали пича има е63 (или както там беше индексо на 6-цата

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Много съм любопитен дали пича има е63 (или както там беше индексо на 6-цата), а ако няма ми е любопитно каква му е ДАЛАВЕРАТА да се разхожда по форумите и да се фука, че има кола за 120-30 000 лв. Сигурно е тарикатско, знам ли?
Ако има, как го нахрани само ти си знаеш

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- vicho
- старши ентусиаст
-
|`oTuH написа:ако има... обаче нема... :/
чудя се, защо всеки път като се "обадя" в някоя тема на тоя пич и той спира да пише

- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
_r3sp3c7_ написа:Аз ще да съм бил, ама са е със зимните гумета...она с тех не носи
![]()
е призна си най после ... бързо да го линчуваме

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
vicho написа:|`oTuH написа:ако има... обаче нема... :/
чудя се, защо всеки път като се "обадя" в някоя тема на тоя пич и той спира да пише
ненам, хора всякви, но щом от 2+ месеца 1 път не е минал на ЕКОто, за мен е ясен случая

t0sh написа:vicho написа:|`oTuH написа:ако има... обаче нема... :/
ненам, хора всякви, но щом от 2+ месеца 1 път не е минал на ЕКОто, за мен е ясен случаянай-малкото да пие по бира и за лафа, ако не е да доказва каквото и да е...
Защо му е на някой да доказва каква кола кара? Аз също не съм ходил на тия прословути БМВ сбирки, пък и не смятам да хода де...

P.S. Не защитавам пича с 6цата.
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3