Tuning Motor Show 08.12.2006 (Essen, Germany) (Много снимки)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Tuning Motor Show 08.12.2006 (Essen, Germany) (Много снимки)
Решихме се предишната вечер да посетим шоуто http://www.essen-motorshow.de/?lang=en , трябваше да изпусна най-важния ден от седмицата с лекции , но това което видяхме си струваше ... струваше си и 14те евро...
Пристигнахме 3ма българи и един турчин , много свестен пич с БМВ 325ЦИ към 11ч ( gps-a нещо се прецака и се изгубихме, но човека каза че има карта в багажника и на бързо пуснахме ръчния гпс (аз) и с учудване достигнах точност на позиционирането от + - 50м , а по едно време така се бях загледал в картата и като казах сега трябва да стигнем тунел , всички ми се изсмяха , почудих се защо, но след секунда светлината изчезна ... за трети път ми се случва да извършвам тази дейност тъй като тука хората малко трудно се оправят с картите) а изложението затваря в 18ч. Е, не ни стигна времето за всичко, но като се разгубихме на 4-5 пъти из 12-те огромни халета и всеки е снимал някои коли дето другите не са и като се съберат всичките снимки се покрива около 90% от това, което можеше да се види.
Снимките с намален размер за да мога да ги кача и са правени с следните апарати (само към първите два съм правил препратки):
PICT снимките са от мен с iSpan 720 http://rides.webshots.com/album/556410773JdkjHF
DSC снимките са от мен с Sony Ericsson W810i http://rides.webshots.com/album/556411471suHazr
IMG снимките са от Арас с Canon Digital IXUS 900Ti http://rides.webshots.com/album/556411472VTxyIj
DSC снимките са от Явор с Sony Ericsson K800i http://rides.webshots.com/album/556410976DCOIcK
IMG снимките са от Митака с Canon Digital IXUS IIs
Главно снимахме БМВ-та, поне аз и шофьора на колата с която отидохме. Но има и доста други представители... има над 700 уникални снимки (уникални защото някои се повтарят) на всякакви чудеса на тунинга .... фирмите бяха стотици , а едни от най-добре тунираните МПС-та (тези неща бяха доста повече от обикновени МПС-та) бяха разбира се БМВ-тата – сред тях AC Schnitzer TENSION( снимки DSC01134-01137) , новата тройка ACS3 turbo( DSC01138-01140) модели на Hartge (първата има добри фарове , но иначе е погнусително отвратителна !!! ) ( DSC 01145-01158 ) , RIEGER ( DSC 01298-01302), LUMMA M6 CLR 600 ( PICT0041-49), MZ4 coupe ( PICT0050-54), Е30 М3 , невероятни нечовешки модели на HAMMAN (сериозно ви казвам изкапаха ми очите по тези коли) – две ферарита, две ламборгинита, 3 бмв-та , ЛУДИ СНИМКИ ( DSC01070-01100) и какво ли още не. Разбира се на заден план не останаха и тунираното Porsche Carerra GT (DSC 01308-01317), новата кола на полицията по аутобаните BRABUS Mercedes само 730к.с. , и едно простичко H&R поршенце 997 с 3.8 литров, би-турбо двигател 1055к.с., 1250Нм, а за максималната скорост беше леко загатнато .... „над 400 км/ч” (PICT 0081 – 86)…. Няколко коли от „24ч наЛьо Ман” и всякакви други състезателни модели... не мога просто да ги опиша всичките...
Накрая , като за капак на всичко се повозихме екстремно в едни сузукита гранд витара, като за без пари беше яко , ама какво правиха тия шофьори ... много препятствия много нещо на една „кула” като се качихме и висяхме надолу под ъгъл над 45 градуса ... имам малко снимки и клипче, но е от гсм и е 3gp формат...
Общо взето всичко беше перфектно, изкарахме си супер, на връщане ни боляха ръцете от снимане, гърбовете от мъкнене на раници пълни със списания, и краката от ходене ... не си представях че гледането на коли може да е толкова тежка работа ....
След това ми трябваха няколко дни да събера снимките (към 1200) и да ги кача някъде (към 1ГБ) за да оплакнете малко очите )))) .... дано ви харесат ...
Поздрави , Тони !!!
P.S. малко интересна информация за бъдещи модели на БМВ според AutoBild:
BMW X5 – early 2007
BMW M3 – early 2007 (V8, 420hp)
Facelift 5 series – early 2007
BMW 3 cabrio – middle 2007
BMW M6 Cabrio – 2007 , знаете за кво става въпрос
Също така става и въпрос за М5 Тоуринг с V10 680hp … но само се споменава...
През 2009 ще има борба за седаните : новото BMW 5 & Mercedes E class
BMW V5 – 2009 (minivan) , базиран на Х5 , странен клас атакуват, но звучи добре.
BMW Z9 – 2010 има и снимки , предполагам на прототипа, много зверско !!!
Има също така много сравнения между различни марки и класове коли и от много разглеждане мога да направя малък извод ... БМВ в малките класове са доста пред мерцедес и ауди и доста добре конкурира Порше. В високите класове, Мерцедес настигат БМВ и се конкурират и минават, а ауди се моткат и те там някъде , там порше не ги интересува . Тва е напълно теоретично и лично мнение, според всичките сравнениея които видях, а те са доста ...

Пристигнахме 3ма българи и един турчин , много свестен пич с БМВ 325ЦИ към 11ч ( gps-a нещо се прецака и се изгубихме, но човека каза че има карта в багажника и на бързо пуснахме ръчния гпс (аз) и с учудване достигнах точност на позиционирането от + - 50м , а по едно време така се бях загледал в картата и като казах сега трябва да стигнем тунел , всички ми се изсмяха , почудих се защо, но след секунда светлината изчезна ... за трети път ми се случва да извършвам тази дейност тъй като тука хората малко трудно се оправят с картите) а изложението затваря в 18ч. Е, не ни стигна времето за всичко, но като се разгубихме на 4-5 пъти из 12-те огромни халета и всеки е снимал някои коли дето другите не са и като се съберат всичките снимки се покрива около 90% от това, което можеше да се види.
Снимките с намален размер за да мога да ги кача и са правени с следните апарати (само към първите два съм правил препратки):
PICT снимките са от мен с iSpan 720 http://rides.webshots.com/album/556410773JdkjHF
DSC снимките са от мен с Sony Ericsson W810i http://rides.webshots.com/album/556411471suHazr
IMG снимките са от Арас с Canon Digital IXUS 900Ti http://rides.webshots.com/album/556411472VTxyIj
DSC снимките са от Явор с Sony Ericsson K800i http://rides.webshots.com/album/556410976DCOIcK
IMG снимките са от Митака с Canon Digital IXUS IIs
Главно снимахме БМВ-та, поне аз и шофьора на колата с която отидохме. Но има и доста други представители... има над 700 уникални снимки (уникални защото някои се повтарят) на всякакви чудеса на тунинга .... фирмите бяха стотици , а едни от най-добре тунираните МПС-та (тези неща бяха доста повече от обикновени МПС-та) бяха разбира се БМВ-тата – сред тях AC Schnitzer TENSION( снимки DSC01134-01137) , новата тройка ACS3 turbo( DSC01138-01140) модели на Hartge (първата има добри фарове , но иначе е погнусително отвратителна !!! ) ( DSC 01145-01158 ) , RIEGER ( DSC 01298-01302), LUMMA M6 CLR 600 ( PICT0041-49), MZ4 coupe ( PICT0050-54), Е30 М3 , невероятни нечовешки модели на HAMMAN (сериозно ви казвам изкапаха ми очите по тези коли) – две ферарита, две ламборгинита, 3 бмв-та , ЛУДИ СНИМКИ ( DSC01070-01100) и какво ли още не. Разбира се на заден план не останаха и тунираното Porsche Carerra GT (DSC 01308-01317), новата кола на полицията по аутобаните BRABUS Mercedes само 730к.с. , и едно простичко H&R поршенце 997 с 3.8 литров, би-турбо двигател 1055к.с., 1250Нм, а за максималната скорост беше леко загатнато .... „над 400 км/ч” (PICT 0081 – 86)…. Няколко коли от „24ч наЛьо Ман” и всякакви други състезателни модели... не мога просто да ги опиша всичките...
Накрая , като за капак на всичко се повозихме екстремно в едни сузукита гранд витара, като за без пари беше яко , ама какво правиха тия шофьори ... много препятствия много нещо на една „кула” като се качихме и висяхме надолу под ъгъл над 45 градуса ... имам малко снимки и клипче, но е от гсм и е 3gp формат...
Общо взето всичко беше перфектно, изкарахме си супер, на връщане ни боляха ръцете от снимане, гърбовете от мъкнене на раници пълни със списания, и краката от ходене ... не си представях че гледането на коли може да е толкова тежка работа ....
След това ми трябваха няколко дни да събера снимките (към 1200) и да ги кача някъде (към 1ГБ) за да оплакнете малко очите )))) .... дано ви харесат ...
Поздрави , Тони !!!
P.S. малко интересна информация за бъдещи модели на БМВ според AutoBild:
BMW X5 – early 2007
BMW M3 – early 2007 (V8, 420hp)
Facelift 5 series – early 2007
BMW 3 cabrio – middle 2007
BMW M6 Cabrio – 2007 , знаете за кво става въпрос
Също така става и въпрос за М5 Тоуринг с V10 680hp … но само се споменава...
През 2009 ще има борба за седаните : новото BMW 5 & Mercedes E class
BMW V5 – 2009 (minivan) , базиран на Х5 , странен клас атакуват, но звучи добре.
BMW Z9 – 2010 има и снимки , предполагам на прототипа, много зверско !!!
Има също така много сравнения между различни марки и класове коли и от много разглеждане мога да направя малък извод ... БМВ в малките класове са доста пред мерцедес и ауди и доста добре конкурира Порше. В високите класове, Мерцедес настигат БМВ и се конкурират и минават, а ауди се моткат и те там някъде , там порше не ги интересува . Тва е напълно теоретично и лично мнение, според всичките сравнениея които видях, а те са доста ...
Последна промяна fANTONa на 15 Дек 2006, 13:57, променена общо 3 пъти
БМВ
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
В момента разглеждам снимките и просто такива коли има че ... представям си ако бях на това изложение щях да си глътна езика 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- BIRICHKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ис-требител
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Похвално младежи, много и качествен материал ...
нека ентусиазма Ви да не спира. С пожелания за
подобни бъдещи посещения и да не пропускате
подобни събития за да ни държите и нас в час.
нека ентусиазма Ви да не спира. С пожелания за
подобни бъдещи посещения и да не пропускате
подобни събития за да ни държите и нас в час.
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
Mishel_Vaian написа:В момента разглеждам снимките и просто такива коли има че ... представям си ако бях на това изложение щях да си глътна езика
ми не само езика си глътнах , ами и очите ми така се бяха изцъклили че после 3 дена не можах да ги прибера.... да не говорим че мозъка все още асимилира това което видях .... тва беше нещо нечовешко .... особено колите на HAMMAN бяха много красиви и осветлението беше много яко , някой снимки са излезнали като за списани или за реклама ... ако някой иска мога да му пратя някоя от снимките в по голям размер, за wallpaper примерно ...
БМВ
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Аз като видя толкова много и готини коли на едно място и после ми става супер кофти и някакси се дразня че не са мой, не мога да ги карами т.н. Едно време бях така и по състезанията като ходихме, хем ми е мерак да ида да гледам коли ,скот, обороти , мирис на бензин, ревящи мотори и като ида там и веднага ми се иска да се махна от там
Ако и аз бях с вас в Есен, нямаше да си тръгна поне 2 дни

Ако и аз бях с вас в Есен, нямаше да си тръгна поне 2 дни

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
то хубуу , ама е 14евро на ден входа , а на дали ще може да се скриеш вътре за през нощта
като цяло искахме още да останем но както казах колите бяха адски много както си личи по снимките и нямаше достатъчно време за всичко ...

като цяло искахме още да останем но както казах колите бяха адски много както си личи по снимките и нямаше достатъчно време за всичко ...
БМВ
10 мнения
• Страница 1 от 1