И те са хора

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

И те са хора

Мнение от rikelme » 22 Ное 2006, 19:43

.................................................................................................
- "ДОБРО УТРООООООООООО!"
- "Майко, стана ли вече шест?"
- "Да, сине, ставай, че ще закъснееш!"
.................................................................................................
- "Хайде де, Боби, стана вече шест и петнадесет, а ти трябва да си там в седем!"

Приятният майчин гласец ме изтръгва от царството на сънищата за втори път. Навън е още тъмно. С кисела физиономия отмятам завивката и заставам в нещо като полу-разпльокано положение на ръба на матрака. Навличам блузата с надпис BMW, дънките и надявам чорапките тип двузонов климатроник. По памет стигам до тоалетната, защото сините луминисцентни лампи на окачения таван, по-скоро ме заслепяват, отколкото ми помагат да стигна до заветното място. След петнадесет минутен сеанс, последван от желаното облекчаване, излизам от офиса и с бавна и повлечена крачка се запътвам към кухнята.....................................................................................

Тридесет минути по-късно..........................................................

- "Сине, няма ли вече да излизаш!? Стана седем. И с хеликоптер няма да стигнеш!"
- "Споко, мамо, не се ежи толко!"

Parlament.
Запалка.
Цък.
Дръп.

.................................................................................................Блаженство.........................................................................................

...Хладният утринен ветрец ме лъхва в лицето. Поглеждам на север и пред погледа ми изплува отровно сивата 645-ца. Ела пиле, ела! Налягането на гумите - в нормата. Емблемите са си на място. Обзема ме тъга, че не виждам мечтаната лепенка www.BMWPower-BG.net на задното стъкло, но сядането на шофьорската седалка заличава това чувство, поне до следващата сутрин. .........
- "Ейййййййййй, луд, накъде бе?(учудения Геле)
- "На даскало, к*пеле!(отчаяно)
- "Аааааааа, идвам с тебе!"
- "Е ти не учеше ли в месото бе!?"
- "Абе к`во ми пука, искам да се возя на котенцето"
- "Викай му Звяра! Скачай!"
- "Леле, к*пелеееееее..........................!"(съжалих приятеля, щеше да получи удар на 21 години, съдейки по физиономията му)

..........................................................................................
бул. "Ломско шосе"

- "Ееееее, да ти *ба майката бе, дай газ, кфо го галиш???!"
- "Тихо!"
- "О.К."
- "Абе, Геле, кфо сфети сфетофара ве?"
- "Зелено ве!"
- "Не че ми пука много....!"(задружен смях)

.........................................................................................
бул. "Мария Луиза", "Лъвов мост"

- "Абе тоо пишлегар кфо се цикли толко в Дзверо?"
- "Епа е*@ ли му майката?!"

Черният представител на MERCEDES, тип Перник-Кюмюр, ръмжеше заплашително, а подобието на самоубиец-дупе ме гледаше с физиономия а ла вибратор у гюзъ.
- "мУхахАхАХАХАхахах, изяж го тоо ве!"
- "Намали си пищялката малко и си сложи колано!"
Светна зелено. Ех, тези кюнци пернишки, заглушаващи "Iron Maiden", бичещ в купето ми. Ела, пиле, ела!
Силата, която ме приклещи за седалката, беше достойна за предаване по "Discovery Channel". Ватмана на трамвай №1, хванал ръчката с последни силици, спря кърцотината на 2 метра от мен, преди да изхвърча рамо до рамо с Мерца посока ЦУМ. Слаломът между колите, вратите напред, айде нащеееее...........................................
- "НЕ, по дяволите! Вземи аптечката!"
Мерцедесът, превит на две, стоеше или по-скоро умираше, увит около стълба срещу някакъв бутик за дрехи. Изхвърчаване от колата, секундно набиране на 150, паниката на минувачите................................................................

- "Братле, ужасно много ти благодаря! Задължен съм ти за цял живот! Братко, мой!"
Думите на момчето с превръзка на главата пред "Пирогов", ме просълзиха. Братска прегръдка, прочувствено сбогуване и Краси, (така се казва той), си хвана такси за Централна гара. Забравих за Перник-Кюмюр, забравих за самоубиеца-дупе......

Не забравяйте, че всички сме Българи и всички имаме чувства! Уважавайте Провинциалистите! И те са Хора!
Последна промяна rikelme на 22 Ное 2006, 20:03, променена общо 1 път

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 22 Ное 2006, 19:53

:wtf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Ное 2006, 19:56

:dunno: :kuku: :wtf:

Кажи верно, това всичко дето го пишеш истина ли е...
Много ме кефи как е разказано ама трагичния край, пък и ако е верен. :(

От тези СЛАЛОМИ и моята пострада :( :( :( :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от rikelme » 22 Ное 2006, 19:57

Всичко се случи сутринта между 6:30 и 8:00. Истина е. :confused: . Разтегнах го малко с празни приказки, защото все-още съм потресен от случилото се. Първата катастрофа с мое косвено участие. Първият Перничанин-човек, който срещам. Е....плюйте ги. Продължавайте!
Последна промяна rikelme на 22 Ное 2006, 20:02, променена общо 3 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 22 Ное 2006, 19:58

Е за 1ви път от доста време да не мога да схвана на нещо смисъла :shock: :roll: :!:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 22 Ное 2006, 20:13

Без лоши чувства, ама дигам флага.

:bs:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Ное 2006, 20:40

:mhihi: и кво викаш с отровно сивата 645ца на дасало а :mhihi: а мама знае ли :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 22 Ное 2006, 20:50

Как ще знае бе - нали ще го пита от де е взел пари да си я купи, да не би да си е счупил касичката и ще му се кара, ако е така, после :mhihi: !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Ное 2006, 21:25

какво го погнахте момчето ве, що да няма 6-ца.

rikelme - един съвет, доста голяма част от форума sе познаваме лично, а пък другата виртуално, и знаем, че зад даден ник - стои даден човек - ти каква част от форума познаваш, ако са 1-2-ма или никой не е особенно тактично да се хвърляш "аз имам шестица, отивам на даскало с нея", нали се сещаш, че това звучи някак си пресилено.

Заповядай на ЕКО (ако имаш възможност) да опровергаеш тези, които мислят, че говориш глупости (а те не са малка част - повярвай ми), в противен случай... освен смях и съжаление друго няма да предизвикаш.

п.с. според мен няма никакав смисъл да лъжеш, какво имаш или какво нямаш (не конкретно към теб), защото се разбира много лесно :winky:
Последна промяна vicho на 23 Ное 2006, 1:45, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 22 Ное 2006, 21:54

Вичо е прав няма смисъл да се лъже
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 22 Ное 2006, 21:56

vicho написа:какво го погнахте момчето ве, що да няма 6-ца.

rikelme - един съвет, доста голяма част от форума не познаваме лично, а пък другата виртуално, но знаем, че зад даден ник - стои даден човек - ти каква част от форума познаваш, ако са 1-2-ма или никой не е особенно тактично да се хвърляш "аз имам шестица, отивам на даскало с нея", нали се сещаш, че това звучи някак си пресилено.

Заповядай на ЕКО (ако имаш възможност) да опровергаеш тези, които мислят, че говориш глупости (а те не са малка част - повярвай ми), в противен случай... освен смях и съжаление друго няма да предизвикаш.

п.с. според мен няма никакав смисъл да лъжеш, какво имаш или какво нямаш (не конкретно към теб), защото се разбира много лесно :winky:

Айде сега, ще го вадиш от лайната... :mhihi:
Да се вади сам, нали кара :!: :!: :!: Шестица!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Ное 2006, 22:03

:mhihi: А сещате ли се за ония пич от Хасково дето на неговата възраст имаше шестица. Даже по едно време пишеше във форума :twisted:

Иначе тоя разказ и аз не го схванах :help: Някой моменти се губят :confused:
Последна промяна zAcK на 22 Ное 2006, 22:04, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 22 Ное 2006, 22:04

И прави слаломи, и взема завоите с вратите напред :mhihi: .... странно как па не съм виждал един с тия хубавите коли 6-ци, sl-и и квото щете там, да кара така :lol: ! ...може би, щото ги карат само 20-годишни пу*ки :mhihi: :mhihi: :mhihi: !

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Ное 2006, 22:30

zAcK написа::mhihi: А сещате ли се за ония пич от Хасково дето на неговата възраст имаше шестица. Даже по едно време пишеше във форума :twisted:

Иначе тоя разказ и аз не го схванах :help: Някой моменти се губят :confused:

Без да се правя на оригинален,ама този пич от хасково съм го виждал наживо с колата му,бяха и с една 5-ца Е60,общо около 4-5 мом4ета,нямаше по-голям от 19 или 20.. мястото е кафе "Марсилия" студ. град,преди около месец...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от C_a_s_i_n_O » 22 Ное 2006, 22:32

absix написа:Без лоши чувства, ама дигам флага.

:bs:

:mhihi:
Изображение
Не е важно колко вдигаш, а за колко!!!

Следваща

Назад към Страхотни истории