сребристо Е36 318is СА 8050

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

сребристо Е36 318is СА 8050

Мнение от mangini » 18 Окт 2006, 21:06

Днес, както си карах по цариградско в посока плиска, малко преди локалното, попадам в някакво ужасно задръстване..И в трите ленти колите са плътно една зад друга, при това спряли напълно...Викам си сигурно някаква катастрофа е станала. Престроявам се в най-дясната лента (там май винаги е най-свободно и колите се изтеглят най-бързо). Така и стана, тръгнахме леко напред, оказа се, че в лявото платно правят ремонт и това е причината за задръстването...от начало бях адски очуден какво, по дяволите е това задръстване в София по обяд? :mhihi: Катасрофа за щастие нямаше и колите започнаха да се изтеглят една по една и да ускоряват..тъкмо тръгвам и аз, когато на около 50 метра пред мен виждам сребристо е36 да сменя ту лява, ту дясна, ту средна лента..човека сигурно бързаше. Викам си ми дай да опитам да го настигна, да видя колата от близо, на пръв поглед
изглеждаше доста запазена. Започвам и аз да сменям лентите, абе направо си почнах един слалом...не съм имал за цел на всяка цена да го настигам, реших просто да се разнообразя и да покарам малко. Той явно ме видя и продължи да си кара по любмия на всички автомобилни фенове начин :D ..Оттам и аз - изпреварвам един отдясно, втори отляво..то в такива моменти човек тъкмо си казва "хайде стига толкова, все пак има трафик" и то вземе че се отвори още едно местенце, където можеш да се шмугнеш..
и после още едно, и още едно....та в крайна сметка се оказа, че не само съм настигнал другото БМВ, а и съм го задминал... То обаче не се даваше и плътно следваше траекторията ми на движение. В огледалото видях, че в сребристата е36ца, ако не се лъжа, бяха 2 момчета и едно момиче, а най-ми хареса, че и тримата бяха
усмихнати, явно и те са се забавлявали. В крайна сметка приближихме завоя за младост, трафика пред нас вече беше доста по-малко..Явно и те бяха в тази посока, завихме заедно и двете коли. Малко по-надолу ме задминаха...отдясно :D , свирнаха ми за поздрав и после се наредиха за ляв завой при БИЛА. Минах покрай тях, свирнах им
и аз и продължих направо. Та най-страхотното на тази история е, че всичко стана спонтанно-просто се засякох с друг фен на марката, покарахме малко, вдигнахме малко адреналина, не е имало резки маневри, минаване на червено и т.н...Скоростта едва ли е надхвърлила 120 км/ч,така че за безумно бързи и опасни изпреварвания не може да става и дума.

И всъщност защо съм кръстил така темата - някой от форума да кара сребристо Е36 318ис
с регистрация СА 8050...?
Последна промяна mangini на 18 Окт 2006, 22:45, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 18 Окт 2006, 22:05

яко ;) всъщност исках да те посъветвам да я кръстиш 'сребристо 318ис СА8050...' - по-ще му хване окото отколкото така ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 18 Окт 2006, 23:10

Ееее евалата фенове такива...... Забавлявате се вие с тези БМВ-та - така и трябва....

Браво хубаво се е получило ;)

П.С. Ей пияница, кога ше нашравим билярда пак с тебе бе ? :mhihi: :mhihi:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 19 Окт 2006, 1:32

Знам едно маи с такава регистрация в квартала, ама то май не е е36... :roll:, няма значение де може аз да бъркам колите важното е фън да става ;)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Окт 2006, 12:16

Яко сте се забавлявали браво на вас. :D :clap:
Изображение

Назад към Страхотни истории