Как глупостта погуби една кола
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Как глупостта погуби една кола
Митничарска щерка, ГОООЛЯМА гъзарка, току-що взела книжка, на крехаката възраст 19 години, получава закъснял подарък за рождения си ден - кола!Чисто ново Пежо 206!Ама ново ви казвам, тъкмо излязло от магазина, седалките опаковани още!Полудяла от кеф, девойката решава да покара новата си придобивка по родните улици!Кара си тя милата, вози си се... Хич не й пука, тя има кола!!! Качила две-три по-издокарани мадами и си развяват п*****е с лъскавото Пежо!Минала да зареди малко бензин ... догоре!Нали е гъзарка, на дребно не работи!Спират те на едно барче баш в центъра и сядат да се насладят на 206-тицата отстрани!Ма я гледат, ма й се радват... След един час решават, че вече всички местни гъзари и гъзарки са ги видяли и са си изяли ушите от яд и тръгват!Качват се душичките в колата и наш'та п**** завърта ключа ама гредаааа!Пежото не пали!Гад мръсна!!!!Уж е чисто ново, а такъв номер да извърти! Слизат мадамите, въртят се, чудят се, ритат гумите!Гордата собственичка, виждала че като не ти пали колата и вдигаш капака и решила и тя така да пробва!Вдигнала го, поогледала, па го затворила!Не за друго, ами нищо не разбирала горкичката!Не че била руса.Просто хабер си нямала от живота.Чудила се маяла се, па звъннала на гаджето си - местна мутра новобогаташ:
-Тъй-тъй Муци, аз тука както си карах и спряхме с мойте мацки да пийнем по кафенце.Качвам се после на колата, а тя мръсницата не пали!К'во да правя сега?
А той, пич, всичко знае:
-Е как не пали ма!Ти завъртя ли ключа?
-Ми да ама не ще!
-А погледна ли под капака?
-Даа!И пак не тръгва!
Видял той че работата е сериозна, отишъл при жената да я успокои.Обадил се на познат автомонтьор да види ко й има аджеба на бричката.Дошъл монтьора гледал, гледал, гледал...Нито свещите й изгорели, нито маслото й свършило, НИЩО!Двигателя чисто нов, лъснат още, всичко си му е наред!Ама на!Тъпата кола не пали!По едно време на монтьора му просветнало и попитал, за всеки случай:
-Абе ти бе, маце, провери ли резервоара?
-Даааа!Догоре съм наляла!Специално А95 й сложих!
...минутка мълчание...
-КАКВО СИ Й НАЛЯЛА?!?!?!?!
-Амиии... А95!
-Ама ти тъпа ли си ма!?!?!?!?Колата ти е ... ДИЗЕЛ!!!!!!
-Ама аз от де да знам!
-Ми то отзаде на капака пише, миличка! Тоя надпис, с ГОЛЕМИТЕ сребърни букви:Дизел!!!
На всички им е ясно вече, че оттук нататък колата за нищо не ставала! Хубаво Пежо беше...
Това го взех от един форум

-Тъй-тъй Муци, аз тука както си карах и спряхме с мойте мацки да пийнем по кафенце.Качвам се после на колата, а тя мръсницата не пали!К'во да правя сега?
А той, пич, всичко знае:
-Е как не пали ма!Ти завъртя ли ключа?
-Ми да ама не ще!
-А погледна ли под капака?
-Даа!И пак не тръгва!
Видял той че работата е сериозна, отишъл при жената да я успокои.Обадил се на познат автомонтьор да види ко й има аджеба на бричката.Дошъл монтьора гледал, гледал, гледал...Нито свещите й изгорели, нито маслото й свършило, НИЩО!Двигателя чисто нов, лъснат още, всичко си му е наред!Ама на!Тъпата кола не пали!По едно време на монтьора му просветнало и попитал, за всеки случай:
-Абе ти бе, маце, провери ли резервоара?
-Даааа!Догоре съм наляла!Специално А95 й сложих!
...минутка мълчание...
-КАКВО СИ Й НАЛЯЛА?!?!?!?!
-Амиии... А95!
-Ама ти тъпа ли си ма!?!?!?!?Колата ти е ... ДИЗЕЛ!!!!!!
-Ама аз от де да знам!
-Ми то отзаде на капака пише, миличка! Тоя надпис, с ГОЛЕМИТЕ сребърни букви:Дизел!!!
На всички им е ясно вече, че оттук нататък колата за нищо не ставала! Хубаво Пежо беше...
Това го взех от един форум

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Имам един приятел, дето работи в Мото-Пфое. Той така вкара в бокса 2 чисто нови Кънект-а. Поне след удръжките от заплати се научи преди да сипва гориво да чете какво пише на капачката. 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е чак пък за нищо да не е ставала... 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
err0r написа:Имам един приятел, дето работи в Мото-Пфое. Той така вкара в бокса 2 чисто нови Кънект-а. Поне след удръжките от заплати се научи преди да сипва гориво да чете какво пише на капачката.
тоя приятел, оня ли е

206-цата сигурно е летяла с 95

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
Айде стига глупости, като се източи горивото и се налее дизел ще запали след 10-на завъртания. За случаи с объркани горива знам както за дизели, така и за бензини, няма проблем, много рядко има нужда от смяна на компоненти по горивната система. То пък едната гъзария с 206, дето е сглобено в Турция, голямата работа вече станала...
п.с. А антифриз в чистачките наливали ли сте? Ей, на тогава да видите мазгоч
п.с. А антифриз в чистачките наливали ли сте? Ей, на тогава да видите мазгоч

'02 BMW 525d
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Turboman написа:Веднага докато четях заподозрях объркване на горивото,при положение че героинята е жена

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Радвам се за нея другия път от стойки може да сипе и малко газчица да направи коктейл 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Вие се гъбаркате, ама преди 6-7 години имахме един работник и баща ми му беше зачислил бившата ми жигулка да я кара, та това говедо неземно, сипа нафта у резервоара. Колата естествено минала точно 600м докато свърши горивото в карба и докато дойде незвестната за него смес. После цял ден сме я дърпали, бутали, ровили и накрая тая кошница припали и изпуши едно бяло таяковата и се светнахме. Така, че тука не са само жените тъпи п***и, има и мъже още по-тъпи п***и
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
което идва да ми напомни един случай разказан от приятел.
касае се за негов комшия който още в последните години на социализма, като горд притежател на една слънчева варга (вартбург) обиколил с нея европа-щъкал по испания, по насам-натам че и (естествено) по източна германия. ся-аз бях там до по миналата седмица (малко работа) и видях с очите си допълнителната колонка, запазила се по някои бензиностанции с надпис, гласящ 2 TAKT-сиреч-забрави основите на алхимията в бг (25 грама ЛТ на литър бенз за тия които помнят ЧЗ, МЗ, и всички младежки пърдежки)-ми те хората си направили готова смеска! интересното в случая е че видях все още да се движат няколко трабита (чух че са си 2 такт и не са от модерната кросоувър с поло) и не пушеха ама грам тия пущини! какво им сипват в тия адски колонки-нема идея!
та да се върнеме на историйката-комшията отишъл на бензиностанцията в ийст джърмани, насвирил варгата с 2 ТАКТ , налял си и алхимията отгоре както си знае завалията и ела ме виж-17 метра пушек!
изкарали го от града с полицейски ескорт че не се виждал-да не се витоса некой у него...

касае се за негов комшия който още в последните години на социализма, като горд притежател на една слънчева варга (вартбург) обиколил с нея европа-щъкал по испания, по насам-натам че и (естествено) по източна германия. ся-аз бях там до по миналата седмица (малко работа) и видях с очите си допълнителната колонка, запазила се по някои бензиностанции с надпис, гласящ 2 TAKT-сиреч-забрави основите на алхимията в бг (25 грама ЛТ на литър бенз за тия които помнят ЧЗ, МЗ, и всички младежки пърдежки)-ми те хората си направили готова смеска! интересното в случая е че видях все още да се движат няколко трабита (чух че са си 2 такт и не са от модерната кросоувър с поло) и не пушеха ама грам тия пущини! какво им сипват в тия адски колонки-нема идея!
та да се върнеме на историйката-комшията отишъл на бензиностанцията в ийст джърмани, насвирил варгата с 2 ТАКТ , налял си и алхимията отгоре както си знае завалията и ела ме виж-17 метра пушек!
изкарали го от града с полицейски ескорт че не се виждал-да не се витоса некой у него...

- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
Аз си имам един варел (вартбург) в гаража. На 38000 Км. Само ако мога да му намеря тракова горивце и ще го финиширам та да не ме е яд, че съм хвърлил движеща се кола в отпадаци. С таща тунджа, и като му сипя масъце, после колата става 200-300 м. дълга и не може да ме изправари никой, щот нищо не вижда.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аабе само аз ли долавям лекия детайл ,че се споменава за свещи и дизелов автомобил ...
свещи имат бензиновите агрегати или много много много яко се заблуждавам 

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2