it's a raining day

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

it's a raining day

Мнение от txe » 09 Окт 2006, 22:23

Най- ги мразя тия дни. Вали от колко време вече не знам. Изляза навънка подгизна, измръзна кат чушка и изобщо няма нищо хубаво. Събуждам се сутринта.. още алармата не е звъняла явно няма още 8.. мисля си пак да заспя навън- мрачно та трудно може да се определи точното време. Хмм все някога ше трябва да стана, че ще ходя на снимки.. всите приятели лошото време ги отказа та не знам колко ще е интересно. Ставам, тръгвам към уговореното място- омв след тунела.. в моя случай преди него (понеже съм лулинец) .. минавам по възможно най-смотаните места, разбира се чак като стигам се сещам откъде щеше да е по-добре, но нищо.. да се надяваме, че поне баварци шъ има.

Мразя го тва време.. навсякъде всичко е мокро и студено. Асфалтовите улички са чисти ама аз съм пеши та по калта ми е отредено да вървя.. и да ме мокри, да ме мокри..

Стъпвайки на омв-то заглеждам едно компактче, мъ не познавам човека де да знам .. може да е някой случаен в това ранно неделно утро :roll: .. по-късно се оказа, че не е :D

Минутки самота .. и започва глутницата да се събира :P . Вичо се оплаква, че му се поти предното стъкло често.. нищо ще го бършеме често си мисля.
Малко след това 2 броя е30 и още толкова е36 поемат някъде по люлинските магистрали към снимките.. халето на пистата в божурище.

Мина време, а едната е30ка леко се позаблуди и са накъде? Спираме вляво на платното, Вичо звъни телефони: "Жоре ела ни земи" Следва ефектно обръщане на посоката на движение :mhihi: и газ назад.. ма съдбата друго е решила.. сирена се чува изодзад.. Дали чули 6те цилиндъра, дали видели, дали па се усъмнили в това бемве с врачанска регистрация, затъмнени джамци и подозрителни младежи вътре :lol: една от ония лошо белите астри ни спира. Освен полегналата на задната седалка Гергана друго затъмнените стъкла не крият :D

И пак вали ли.. вали :roll: :help:
Самолетна писта Божурище.. Гьол на входа ни приветства, дъжд, мокър бетон с дупки и цяла една писта..

Едва започнали да опознават трасето към "четирите" се приближи някъв голф. "Тоя па къде се реди" предубедено изхвръква от устата ми. От де да знам, че това е човека, който по-късно ни показа и каза много- Владо (Туртурело). Запознаваме се. Приятен човек изглежда. Отново всички по седалките и ще минем по състезателната линия, от където минават всички гости на шоу руум и записват времена.

Самите ние.. Вичо и аз в покой спрямо онова immortal beloved bmw, но заедно с него ускоряваме към най-отдалечения от оня гьол кът на пистата.. някъде зад голфа, когато през страничното стъкло се разкри необичайна или по-скоро неочаквана за нас гледка.. същия тоя голф с оня Владо вътре в интересна поза.. с вратите, излизайки от завой.. а то какви врати :shock:

Хронологията на събитията няма да я следим, защото ще взема да допусна грешка.. като подробен план в час по история в някоя гимназия.. ще разказваме за най-важните събития.. СЪБИТИЯ.. защото и такива имаше :D, едно от които предизвикало невероятно охилени репи :twisted: и навярно ще краси дълго време спомените на малцина :!:

Вероятно след показното на голфа 323ката пък показа това, което ней е в кръвта като описа няколко последователни окръжности върху бетоновите плочи (настилка определено не най-подходящата за къв да е род автомобилни изяви според всички ни.. мъ все пак за самолети е правена пистата ) а вътре две души примряли от удоволствие..

Дъжд и само дъжд :(

to be continued..
what a helluva ride

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Окт 2006, 23:50

Хехе, той не каза "Жоре, ела ме земи" ами направо почна да си ме храни по телефона. Ко да го напрая, кара като баба. :twisted: :D
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Окт 2006, 6:52

аре чакаме продължението :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: it's a raining day

Мнение от vicho » 10 Окт 2006, 9:23

Stanislav написа:...

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

добре, че поне един от нас (тези, които ходихме) не е ряпа и има дар слово :mhihi:

err0r написа:Хехе, той не каза "Жоре, ела ме земи" ами направо почна да си ме храни по телефона. Ко да го напрая, кара като баба.

Сори баце! :uups: Виноват съм, бех се изнервил. Ама мерси, че дойде да ме земеш. :winky: :winky: :winky:

п.с. тия педали полицай искаха да ми пишат акт, че не съм си носил полицата за гражд. отг. :evil: :evil: педераси! Мразим куките. :evil:
Последна промяна vicho на 10 Окт 2006, 10:04, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G-force » 10 Окт 2006, 9:33

Хехехе, яко ;) разказчето почва скучно, ама се стига до интересната част, сега да видим и продължението :mhihi:

ПП
Заглавието ти леееко куца. Rainy day тряя да е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 10 Окт 2006, 9:50

cool :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 10 Окт 2006, 11:38

не съм на ти с английския :winky: а за българския вий ше кажете :winky:

Дъжд и само дъжд :(

Идва ред на снимките в халето. Някои решават (или па си знаят :mhihi: ) че не са хубави за пред камера та остават нейде из пространството зад кадър. Другите (в том числе и аз ) с ведра стъпка се настаняваме я зад диванчето на водещите, я зад дачията.. където кажат. Нови коли, една Дачия с някое и друго есенно листенце около капака на багажника, шъ ме дават по тв-то.. може да помахам на баба да види, че внук й по по телевизора са давали.. Две момичета (русокоски сладки ) освежават обстановката със стойки за операторите.. и все пак това бездействие нещо човърка съзнанието на свикналите с динамиката.. дъждъ почуква по ламаринения покрив и още повече унася ..

Хмм "така с гледане само не сте ми интересни" все въжделеви ума, докато отвън се чува нещо познато за запознатите.. достатъчен повод да излезем от застоя зад оранжевото диванче и да се приведем в равнопроменливо движение към стрехата на входа.. 7те братя (Вичо + шестте 8) ) надават глас .. музика :D :twisted: за нечий слух..

Възползваме се от гостоприемството.. цяла писта и само 4 bmw-та на нея.. не сме невъзпитани, правим още обиколки на трасето. Всички "наши" правят това, което е в душата.. да радват нас феновете с движението си.. пък каквото ще да е настрани, направо, в ливадата :mhihi: .. важно е, че доставят удоволствие всички .. всяко със свой чар и обаяние, със свой характер, нрав, но радват :D

Малка отмора за гуми и двигатели.. на фона на виковете на оператори и хора от екипа на предаването, потънали в своята работа се приютяваме по-встрани от светлината на прожекторите, където е Владо и говори, и говори на слушателите. От време на време с уместни и не толкова уместни коментари и въпроси ставаме по-активни участници в разговора, а той обяснява благо, зачезне за малко и после като се освободи пак е при нас. Пак разказва за тия пусти коли, а ние само това чакаме. :D

..Забелязал синьото е60 отпред някой пита "частно ли е".. последва отговор "на камор"... още разговори .. още.. един бърнаут пред сами халето, много пушек и музика, много усмивки и коментари "неще си гумите" :twisted:
.. а по някое време откак изчезна Владо ни показа с някакър особен блясък в очите нещо малко, с което се е сдобил преди секунди.. ключета разни с гравиран пропелер..

Първо очакване .. леко возене, удобно настанен на задната седалка бързо напуска ума след репликата на Турту "я всички си сложете коланите".. :twisted:

И дизел, па и автомат.. :shock: :mhihi:
530d, 700 нютона тяга, упражнена върху гръбначния стълб. "Тая динамика ми допада.." и докато се осмисля следващата част от изречението следва как беше .. wrong right way.. рязко сменяне посоката на движение .. краката в пода, дясната ръка за дръжката и стиска а тялото не може място да си намери.. докато колана не го върне там, където му е мястото- на седалката.. пред погледа бързо се сменят различни картини.. мозъка опитва да разбере какво и как защо.. не винаги успява за краткото време, което му е на разположение.. и едни пергели и по едно време поглед през джама настрани известява изпълненото от удоволствие тяло, че движението се извършва доста накриво.. мъ центробежните сили си знаят работата и се оказваме прекалено тежки, за да изрисуваме целия завой.. а той завой си голям.. нищо ускорения още .. при ускоряване, при спиране.. шофера си знае работата..
..свирене на гуми, вещаещи само лошо за грайфера и турбо дизел а :P Всички вътре охилени, а той наш Владо като че му доскуча на правите и почна да се прозява :shock: :lol: няква ерорска 318ка насреща и явно постресната от контролираните маневри на петицата предприе движение плътно в ляво.. а ние ..
..ние ли.. май се позавъртяхме на място и още.. колана още действа..

Слизаме.. "по усмивките ще ги познаете" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Остава приятния спомен за хромирания надпис BMW на прага на вратата, мекия и приятен на допир кожен салон и голямата благорадност към Владо :D :winky:

п.п. противно на очакванията краката ми не треперят след стъпването на твърда земя, много по-спокоен съм от преди разходката, а усмивката.. тя ще се появява всеки път когато си припомня тая дъждовна неделя в началото на октомври

Обичам ги тия дъждовни есенни дни :D
what a helluva ride

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 10 Окт 2006, 12:35

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Беше страшна неделя
Последна промяна BMWALPINA на 02 Дек 2006, 17:07, променена общо 1 път

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 10 Окт 2006, 19:04

Да беше много хубава Неделя.
Niki Lauda

Потребител
Аватар

Мнение от Andjela » 02 Дек 2006, 15:47

BMWALPINA написа::bowdown: :bowdown: :bowdown: Беше страшна неделя само жалко че не се качих на Е60ката :(

А аз какво да кажа...Жалко,че въобще не съм била там...Бедна ми е фантазията да си го представя...А между другото,аз обичам дъждовните недели,те още по-кеф щеше да ми е...
Drag racing is my lifestyle! I can't yield to this temptation!!!

Назад към Страхотни истории