Една разходка с .......
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Една разходка с .......
Колеги, мислех да не пиша вече в този форум, заради коментарите и нападките по повод една моя история, която е реалност, но за някои от вас е смешна измислица та дори и сън
.
Извинявайте за дългия Увод, но трябваше да го споделя (много зле се чувствах след коментарите на някои от вас).
........... Та да започнем със лек разговор м/у мен и брадчетката :
- Братчет, къде си?
- Еми малко съм почивка днеска (Събота е
).
- Искаш ли да се повозиме малко?
- Еми едвам ме нави
.
(BTW Братовчетка ми кара в момента BMW 535d - 2004 г. - то е на мъжа й . Пиша това за да няма излишни коментари
)
Отивам до "Макси" и там съзирам графитената петица да " спи " спокойно пред входа на кооперацията.
..... Минава времето за разговори и т.н., и идва момента, в който аз съм поканен да заема шофьорското място
. Отиваме на по бира, но аз въобще не мисля за това (аз обичам бирата като родна сестра
), аз мисля само за удоволствието, което ми предлага този стражотен автомобил. Може би не автомобил, а ракета
(все пак е 284 hp).
Е автоматик е ..... но ще го преживея
. Колеги тръпката (Изживяването беше нечовешко), но все пак трябваше да потдържам газзта, както го прави майка ми - леко, нежно и елегантно
. Защото братчетката е преживяла даста сериозна катастрофа, а аз не искам да я стресирам допълнително
.
Но важното е, усетих привличането към BMW - Както всеки от вас , можеби....
П.С. Карал съм доста BMW-та, но за първи път усетих Големия лукс заедно със спортния дизайн.
Аз добре си искарах с тази красавица (даже малко и насаме
), дай боже всеки му
.

Извинявайте за дългия Увод, но трябваше да го споделя (много зле се чувствах след коментарите на някои от вас).
........... Та да започнем със лек разговор м/у мен и брадчетката :
- Братчет, къде си?
- Еми малко съм почивка днеска (Събота е

- Искаш ли да се повозиме малко?
- Еми едвам ме нави

(BTW Братовчетка ми кара в момента BMW 535d - 2004 г. - то е на мъжа й . Пиша това за да няма излишни коментари

Отивам до "Макси" и там съзирам графитената петица да " спи " спокойно пред входа на кооперацията.
..... Минава времето за разговори и т.н., и идва момента, в който аз съм поканен да заема шофьорското място

Е автоматик е ..... но ще го преживея

Но важното е, усетих привличането към BMW - Както всеки от вас , можеби....
П.С. Карал съм доста BMW-та, но за първи път усетих Големия лукс заедно със спортния дизайн.
Аз добре си искарах с тази красавица (даже малко и насаме

Последна промяна Doc на 30 Сеп 2006, 23:42, променена общо 1 път
Live by the gun
Die by the gun
Die by the gun
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Doc написа:Брато не искам да споря , знам само, че бавареца е поръчков и е B-turbo. BMW-то е закупено от Австрия , не знам повече .....
Даже да е Е60 535д пак не е 286 коня

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Ако и аз не се лъжа 535d си е с би-турбо по 'рождение'
Иначе аз лично се радвам и ми е хубаво като чета, че и собственици на други марки усещат магията на БМВ
Иначе аз лично се радвам и ми е хубаво като чета, че и собственици на други марки усещат магията на БМВ

Doc написа:Sonny , мерси за това че ми влизаш в положението. Наистина се искефих на това Баварско произведение на изкуството
. Не вярвах , че един дизел би ми предложил това, което изпитах. А повярвйте ми карал съм доста "печки" до сега.
Като имаш на предвид,че другите модели с този двигател са с малко повечко нютон метри. Този двигател явно има много потенциал
- Huko-1
- Потребител
-
- Кара: 01' Е39 530dА
11 мнения
• Страница 1 от 1