Една разходка с .......

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Една разходка с .......

Мнение от Doc » 30 Сеп 2006, 23:36

Колеги, мислех да не пиша вече в този форум, заради коментарите и нападките по повод една моя история, която е реалност, но за някои от вас е смешна измислица та дори и сън :( .
Извинявайте за дългия Увод, но трябваше да го споделя (много зле се чувствах след коментарите на някои от вас).

........... Та да започнем със лек разговор м/у мен и брадчетката :
- Братчет, къде си?
- Еми малко съм почивка днеска (Събота е :mhihi: ).
- Искаш ли да се повозиме малко?
- Еми едвам ме нави :shock: .

(BTW Братовчетка ми кара в момента BMW 535d - 2004 г. - то е на мъжа й . Пиша това за да няма излишни коментари ;) )

Отивам до "Макси" и там съзирам графитената петица да " спи " спокойно пред входа на кооперацията.
..... Минава времето за разговори и т.н., и идва момента, в който аз съм поканен да заема шофьорското място :D . Отиваме на по бира, но аз въобще не мисля за това (аз обичам бирата като родна сестра :uups: ), аз мисля само за удоволствието, което ми предлага този стражотен автомобил. Може би не автомобил, а ракета :twisted: (все пак е 284 hp).
Е автоматик е ..... но ще го преживея :uups: . Колеги тръпката (Изживяването беше нечовешко), но все пак трябваше да потдържам газзта, както го прави майка ми - леко, нежно и елегантно :( . Защото братчетката е преживяла даста сериозна катастрофа, а аз не искам да я стресирам допълнително ;) .

Но важното е, усетих привличането към BMW - Както всеки от вас , можеби....

П.С. Карал съм доста BMW-та, но за първи път усетих Големия лукс заедно със спортния дизайн.

Аз добре си искарах с тази красавица (даже малко и насаме :twisted: ), дай боже всеки му :ok: .
Последна промяна Doc на 30 Сеп 2006, 23:42, променена общо 1 път
Live by the gun
Die by the gun

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 30 Сеп 2006, 23:42

Хм интересно БМВ 535 2004г 286 коня НЯМА :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 30 Сеп 2006, 23:46

Брато не искам да споря , знам само, че бавареца е поръчков и е B-turbo. BMW-то е закупено от Австрия , не знам повече ..... :(
Live by the gun
Die by the gun

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 30 Сеп 2006, 23:53

Doc написа:Брато не искам да споря , знам само, че бавареца е поръчков и е B-turbo. BMW-то е закупено от Австрия , не знам повече ..... :(

Даже да е Е60 535д пак не е 286 коня :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 30 Сеп 2006, 23:54

Искате да кажете 272 коня ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 30 Сеп 2006, 23:56

Ако и аз не се лъжа 535d си е с би-турбо по 'рождение'
Иначе аз лично се радвам и ми е хубаво като чета, че и собственици на други марки усещат магията на БМВ :)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Окт 2006, 19:29

После що хората спират да пишат, хващате се за разлика от 15 коня, кво от това не е собственост на човека, може да сбърка всеки.

Колега радвам се че си усетил това на което хората казват кола и на което хората отделят по-голямата част от живота си

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 01 Окт 2006, 20:19

Sonny , мерси за това че ми влизаш в положението :) . Наистина се искефих на това Баварско произведение на изкуството :twisted: . Не вярвах , че един дизел би ми предложил това, което изпитах. А повярвйте ми карал съм доста "печки" до сега.
Live by the gun
Die by the gun

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Окт 2006, 20:42

Doc написа:Sonny , мерси за това че ми влизаш в положението :) . Наистина се искефих на това Баварско произведение на изкуството :twisted: . Не вярвах , че един дизел би ми предложил това, което изпитах. А повярвйте ми карал съм доста "печки" до сега.

Като имаш на предвид,че другите модели с този двигател са с малко повечко нютон метри. Този двигател явно има много потенциал
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 01' Е39 530dА

Мнение от Huko-1 » 04 Окт 2006, 15:49

супер
Изображение

_________________________ BMW, всичко друго е компромис ! _________________________

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 05 Окт 2006, 17:17

Ако има желаещи да видят красавицата, тя е в галерията ми :D

p.s Съжелявам за малкия материал с нойто разполагам:(
Live by the gun
Die by the gun

Назад към Страхотни истории