Голям Мерак
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Голям Мерак
Та случва ми се нещо много интересно от както разбраха няколко приятели че ще взимам Баварски Звяр
постоянно се опитват да ме разкандардисат недей много гори недей скъпа поддръжка нз си какво и аз много се дразня защото съм си хвърлил голям мерак за една 3ка апак всяка кола има скъпа поддръжка и като я натискаш гори по много и какво са седнали да ми разправят аз вече духом съм в сектата 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Остави ги да се заблуждават ,че на голфа е по евтина поддръжката,харчи малко и повече му се лепат пичетата 

Re: Голям Мерак
Mishel_Vaian написа:Та случва ми се нещо много интересно от както разбраха няколко приятели че ще взимам Баварски Звярпостоянно се опитват да ме разкандардисат недей много гори недей скъпа поддръжка нз си какво и аз много се дразня защото съм си хвърлил голям мерак за една 3ка апак всяка кола има скъпа поддръжка и като я натискаш гори по много и какво са седнали да ми разправят аз вече духом съм в сектата
Каквото правиш, за себе си го правиш и затова направи това което ти си мислиш, щото ако сбъркаш поне ще си знаеш, че така си решил, докато ако те подведе друг човек ще съжеляваш повечко

За техническото ниво на BMW не мога да говоря и няма и да се мъча

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
vld написа:Остави ги да се заблуждават ,че на голфа е по евтина поддръжката,харчи малко и повече му се лепат пичетата
Ха именно, нека си останат в мъглата и заповядай при нас в сектата

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
vld написа:Остави ги да се заблуждават ,че на голфа е по евтина поддръжката,харчи малко и повече му се лепат пичетата
Да ти кажа честно за поддръжката не се лъжат ! Може да се чупи повече обаче частите са много по-евтини.Не ме разбирай погрешно, не искам да предизвиквам спорове тука за голф вс Бмв.

- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Няма да се плашиш или отказваш. Май повечето сме минали през подобни приказки, но вземеш ли колата ти обещавам, че ще си хронично нахилен

Колкото повече, толкова повече.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Това си е така.

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е единият даже се опита да ме увери че Голф 3 при висока скорост бил по стабилен на пътя от 318 което нещо ме съмнява 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Mishel_Vaian написа:Е единият даже се опита да ме увери че Голф 3 при висока скорост бил по стабилен на пътя от 318 което нещо ме съмнява

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Това зависи от състоянието на двете конкретни коли,окачване,гуми и тнт Но ако си мисли,че Голфа по принцип е по-стабилен /напр. и двете нови със сток окачване/ мисля да го пратиш да си пие лекарствата,явно редовно пропуска 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз имах голф3 2.0 115кс произведен в мексико
да мексико.
продадох го май месец и юни ве4е бях с бмв 320и 150кс
като комфорт,удобство,барзина,устой4ивост,здравина смятам 4е нема какво 2 мнения по въпроса - БМВ
но всеки според 4ергата си, разходите по подражка са големи и на глфа и на бмв-то,друг е въпроса 4е бмв-то се 4упи рядко
) докато голфа през месец си в сервиза...

продадох го май месец и юни ве4е бях с бмв 320и 150кс
като комфорт,удобство,барзина,устой4ивост,здравина смятам 4е нема какво 2 мнения по въпроса - БМВ
но всеки според 4ергата си, разходите по подражка са големи и на глфа и на бмв-то,друг е въпроса 4е бмв-то се 4упи рядко

е тука вече направо зехте да си ги говорите колкото да не заспите .. голфа секи месец в бокса как става таа раота само не ми е ясно имам голф 2 от 2 години и съм минал 90000 км и как нито един път не влезна в бокса ми е много интересно ма БМВ-то се разваляло по рядко и БМВ-та сме имали знаим как са развалят и кви евро цени искат за частите !
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
нали правиш разлика между голф2 и голф3 ,голф 3 е каде каде по-калпав..и гние много пове4е от 2-ка...
ама както и да е
хубаво е 4овек да си вземе това което му е на сърце стига да има възможност
ама както и да е

хубаво е 4овек да си вземе това което му е на сърце стига да има възможност

Имал съм и БМВ(то още си го имам) и Голф - и то 3.
Истината е проста - нещата са според чергата, както каза един колега.
Ако някой си въобразява, че е по-евтино да кара БМВ отколкото Голф, не знам от сектата ли е или не е, но дори и сектите разсъждават поне малко.
Нещата са обективни - БМВ е кола с уникален handling, уникално удоволствие от карането, да не говорим за най-простата разлика, че е със задно предаване, изобщо БМВ си е кола висок клас.
Голфа е народната кола. И си отговоря на класа.
Но има една съществена разлика, която не би трябвало да я има според мен. БМВ е кола, която не се чупи току-така. Тя си издържа експлоатационнияа срок и перфектно проектирана(не като Форд да речем). НО БМВ НЕ издържа злоупотреба. Капризна е и то сериозно.
Аз на Голфа съм му ебавал майката от загряване, изкипявала му е водата(добре че не се изгорих), карах в най-тежките условия на задръстване с преебана водна помпа(заради тъпи майстори), и му няма НИЩО. БМВ-то си ебава капаците от най-малкия проблем. Няма да се върна на Голф за нищо на света, но истината е че по отношение на поддръжка Голф(ДОРИ Голф 3) е изключително здрава кола, особено в сравнение с колите които ние караме - т.е. коли на по 12-14 години. Обективните обстоятелства са, че в България условията не са идеални, а точно обратното - много лоши. А Голфа преглъща лошите условия по-лесно то БМВ-то. Това включва бензин/нафта/газ, пътища, немърливи майстори, немърливи шофъори, фалшиви масла... Разбирате ме за какво говоря.
Истината е проста - нещата са според чергата, както каза един колега.
Ако някой си въобразява, че е по-евтино да кара БМВ отколкото Голф, не знам от сектата ли е или не е, но дори и сектите разсъждават поне малко.
Нещата са обективни - БМВ е кола с уникален handling, уникално удоволствие от карането, да не говорим за най-простата разлика, че е със задно предаване, изобщо БМВ си е кола висок клас.
Голфа е народната кола. И си отговоря на класа.
Но има една съществена разлика, която не би трябвало да я има според мен. БМВ е кола, която не се чупи току-така. Тя си издържа експлоатационнияа срок и перфектно проектирана(не като Форд да речем). НО БМВ НЕ издържа злоупотреба. Капризна е и то сериозно.
Аз на Голфа съм му ебавал майката от загряване, изкипявала му е водата(добре че не се изгорих), карах в най-тежките условия на задръстване с преебана водна помпа(заради тъпи майстори), и му няма НИЩО. БМВ-то си ебава капаците от най-малкия проблем. Няма да се върна на Голф за нищо на света, но истината е че по отношение на поддръжка Голф(ДОРИ Голф 3) е изключително здрава кола, особено в сравнение с колите които ние караме - т.е. коли на по 12-14 години. Обективните обстоятелства са, че в България условията не са идеални, а точно обратното - много лоши. А Голфа преглъща лошите условия по-лесно то БМВ-то. Това включва бензин/нафта/газ, пътища, немърливи майстори, немърливи шофъори, фалшиви масла... Разбирате ме за какво говоря.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Да ви кажа един колега си взе Голф 3 ТДИ долу горе по същото време когато аз си взех моето БМВ и досега сигурно е дал 2 пъти повече пари за смяна на чупещи се неща. А аз за моята кола не съм дал никакви пари за оправяне на нещо счупено -- само за консумативи и спокойствие на пътя. Като усещане разликата е от небето до земята. В неговата кола имам чувството че ще ми изпадат пломбите. Вярно гори малко и то нафта но това е единствения плюс. А сигурно казват че Голф е по стабилен при високи скорости щото за него и 80 е висока скорост 

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3