Голям Мерак

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Голям Мерак

Мнение от Mishel_Vaian » 30 Сеп 2006, 15:51

Та случва ми се нещо много интересно от както разбраха няколко приятели че ще взимам Баварски Звяр :uups: постоянно се опитват да ме разкандардисат недей много гори недей скъпа поддръжка нз си какво и аз много се дразня защото съм си хвърлил голям мерак за една 3ка апак всяка кола има скъпа поддръжка и като я натискаш гори по много и какво са седнали да ми разправят аз вече духом съм в сектата :twisted:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 30 Сеп 2006, 16:52

Остави ги да се заблуждават ,че на голфа е по евтина поддръжката,харчи малко и повече му се лепат пичетата :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Голям Мерак

Мнение от G-force » 30 Сеп 2006, 17:10

Mishel_Vaian написа:Та случва ми се нещо много интересно от както разбраха няколко приятели че ще взимам Баварски Звяр :uups: постоянно се опитват да ме разкандардисат недей много гори недей скъпа поддръжка нз си какво и аз много се дразня защото съм си хвърлил голям мерак за една 3ка апак всяка кола има скъпа поддръжка и като я натискаш гори по много и какво са седнали да ми разправят аз вече духом съм в сектата :twisted:

Каквото правиш, за себе си го правиш и затова направи това което ти си мислиш, щото ако сбъркаш поне ще си знаеш, че така си решил, докато ако те подведе друг човек ще съжеляваш повечко ;) Така мисля аз.
За техническото ниво на BMW не мога да говоря и няма и да се мъча :roll:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Сеп 2006, 17:52

vld написа:Остави ги да се заблуждават ,че на голфа е по евтина поддръжката,харчи малко и повече му се лепат пичетата :mhihi:

Ха именно, нека си останат в мъглата и заповядай при нас в сектата :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 30 Сеп 2006, 17:54

vld написа:Остави ги да се заблуждават ,че на голфа е по евтина поддръжката,харчи малко и повече му се лепат пичетата :mhihi:

Да ти кажа честно за поддръжката не се лъжат ! Може да се чупи повече обаче частите са много по-евтини.Не ме разбирай погрешно, не искам да предизвиквам спорове тука за голф вс Бмв.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 30 Сеп 2006, 17:58

Няма да се плашиш или отказваш. Май повечето сме минали през подобни приказки, но вземеш ли колата ти обещавам, че ще си хронично нахилен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Колкото повече, толкова повече.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 30 Сеп 2006, 18:05

Това си е така. :winky:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 30 Сеп 2006, 18:47

Е единият даже се опита да ме увери че Голф 3 при висока скорост бил по стабилен на пътя от 318 което нещо ме съмнява :twisted:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Сеп 2006, 19:46

Mishel_Vaian написа:Е единият даже се опита да ме увери че Голф 3 при висока скорост бил по стабилен на пътя от 318 което нещо ме съмнява :twisted:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Добър виц, бих казал отличен, отдавана не се бях развеселявал така :mhihi:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 30 Сеп 2006, 19:49

Това зависи от състоянието на двете конкретни коли,окачване,гуми и тнт Но ако си мисли,че Голфа по принцип е по-стабилен /напр. и двете нови със сток окачване/ мисля да го пратиш да си пие лекарствата,явно редовно пропуска :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 30 Сеп 2006, 20:05

аз имах голф3 2.0 115кс произведен в мексико :lol: да мексико.
продадох го май месец и юни ве4е бях с бмв 320и 150кс
като комфорт,удобство,барзина,устой4ивост,здравина смятам 4е нема какво 2 мнения по въпроса - БМВ
но всеки според 4ергата си, разходите по подражка са големи и на глфа и на бмв-то,друг е въпроса 4е бмв-то се 4упи рядко :)) докато голфа през месец си в сервиза...

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 01 Окт 2006, 13:27

е тука вече направо зехте да си ги говорите колкото да не заспите .. голфа секи месец в бокса как става таа раота само не ми е ясно имам голф 2 от 2 години и съм минал 90000 км и как нито един път не влезна в бокса ми е много интересно ма БМВ-то се разваляло по рядко и БМВ-та сме имали знаим как са развалят и кви евро цени искат за частите !
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 01 Окт 2006, 13:57

нали правиш разлика между голф2 и голф3 ,голф 3 е каде каде по-калпав..и гние много пове4е от 2-ка...
ама както и да е :)
хубаво е 4овек да си вземе това което му е на сърце стига да има възможност ;)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 01 Окт 2006, 15:17

Имал съм и БМВ(то още си го имам) и Голф - и то 3.
Истината е проста - нещата са според чергата, както каза един колега.
Ако някой си въобразява, че е по-евтино да кара БМВ отколкото Голф, не знам от сектата ли е или не е, но дори и сектите разсъждават поне малко.
Нещата са обективни - БМВ е кола с уникален handling, уникално удоволствие от карането, да не говорим за най-простата разлика, че е със задно предаване, изобщо БМВ си е кола висок клас.
Голфа е народната кола. И си отговоря на класа.
Но има една съществена разлика, която не би трябвало да я има според мен. БМВ е кола, която не се чупи току-така. Тя си издържа експлоатационнияа срок и перфектно проектирана(не като Форд да речем). НО БМВ НЕ издържа злоупотреба. Капризна е и то сериозно.
Аз на Голфа съм му ебавал майката от загряване, изкипявала му е водата(добре че не се изгорих), карах в най-тежките условия на задръстване с преебана водна помпа(заради тъпи майстори), и му няма НИЩО. БМВ-то си ебава капаците от най-малкия проблем. Няма да се върна на Голф за нищо на света, но истината е че по отношение на поддръжка Голф(ДОРИ Голф 3) е изключително здрава кола, особено в сравнение с колите които ние караме - т.е. коли на по 12-14 години. Обективните обстоятелства са, че в България условията не са идеални, а точно обратното - много лоши. А Голфа преглъща лошите условия по-лесно то БМВ-то. Това включва бензин/нафта/газ, пътища, немърливи майстори, немърливи шофъори, фалшиви масла... Разбирате ме за какво говоря.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 04 Окт 2006, 23:38

Да ви кажа един колега си взе Голф 3 ТДИ долу горе по същото време когато аз си взех моето БМВ и досега сигурно е дал 2 пъти повече пари за смяна на чупещи се неща. А аз за моята кола не съм дал никакви пари за оправяне на нещо счупено -- само за консумативи и спокойствие на пътя. Като усещане разликата е от небето до земята. В неговата кола имам чувството че ще ми изпадат пломбите. Вярно гори малко и то нафта но това е единствения плюс. А сигурно казват че Голф е по стабилен при високи скорости щото за него и 80 е висока скорост :)

Следваща

Назад към Страхотни истории