Катило-бакшишка!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Катило-бакшишка!!!
Днеска карам служебния бус и излизам на Тодор Александров от една малка пряка! Буса -понеже е дълъг леко го изнасям в ляво,за да не се кача на бордюра със задната гума и си правя десен завой да се включа в движението,като същевременно махам на една кака от ляво с предимство да ме пусне!Женицата ме пусна,тръгвам аз и в тоя момент чувам от дясно скръъъъц.... Поглежзам в огледалото и гледам един бакшиш се наденал.Слязох да вида-на буса нищо му няма,ма жълтуркото останал без фар и с издран калник и ми вика ти къде караш ,бе?!Викам:Пич!Ти се мушиш на минеш-ти си си виновен!
Оня обаче-инат!Аз съм бил виновен ,щото тва десното огледало за кво ми е и що не гледам и са кво праиме-или дай некой лев ,или да викаме КАТ! Викам-викай -дреме ми! Аз не съм виновен!По едно време го гледам-почна да свива юмруци,яко копеле,дръпнах се леко да не може да ме уцели от раз и си викам ако тръгне към станцията ше му махна главата ,па цъфна и един колега и му викам Дебни го тоя да не барне станцията,че ше станат много па иначе ше го опраиме докато чакаме КАТ! Тоа ,обаче нещо се разкандардиса,тегли една майна и си замина!!! Та внимавайте и се оглеждайте и от подлезите да не изкочи некоя жълта измет ,щото според тех откъдето и да се появи е с предимство и треа да му праиш път!!!!
Оня обаче-инат!Аз съм бил виновен ,щото тва десното огледало за кво ми е и що не гледам и са кво праиме-или дай некой лев ,или да викаме КАТ! Викам-викай -дреме ми! Аз не съм виновен!По едно време го гледам-почна да свива юмруци,яко копеле,дръпнах се леко да не може да ме уцели от раз и си викам ако тръгне към станцията ше му махна главата ,па цъфна и един колега и му викам Дебни го тоя да не барне станцията,че ше станат много па иначе ше го опраиме докато чакаме КАТ! Тоа ,обаче нещо се разкандардиса,тегли една майна и си замина!!! Та внимавайте и се оглеждайте и от подлезите да не изкочи некоя жълта измет ,щото според тех откъдето и да се появи е с предимство и треа да му праиш път!!!!

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
по едно време мислех че бакшишите са станали по-човечни. Може би само на такива попадах. Последните няколко дни напълно обратното. Днес например правиме с един бакшиш ляв завой и тоя идва в моята лента (аз съм в дясната, а той до мене в лявата). Спирачки и му се разсвирих. Онзи само изправи направо колата, но тя беше наполовина в моята лента и си продължи и малко по-напред вече мина изцяло в моята. Тъпанари, правят каквото си искат. Не че другите не го правят, но поне от бакшишите си мисля че от толкова много навъртяни километри трябва да им е дошло нещо в главата.
Иначе при тебе - ако искаше можеше да викнеш КАТ и да го пишете напуснал мястото на ПТП и да му вземат 300 лв и книшката за 6 месеца - ако ти се разправя де
Иначе при тебе - ако искаше можеше да викнеш КАТ и да го пишете напуснал мястото на ПТП и да му вземат 300 лв и книшката за 6 месеца - ако ти се разправя де
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
lllubo написа:по едно време мислех че бакшишите са станали по-човечни. Може би само на такива попадах. Последните няколко дни напълно обратното. Днес например правиме с един бакшиш ляв завой и тоя идва в моята лента (аз съм в дясната, а той до мене в лявата). Спирачки и му се разсвирих. Онзи само изправи направо колата, но тя беше наполовина в моята лента и си продължи и малко по-напред вече мина изцяло в моята. Тъпанари, правят каквото си искат. Не че другите не го правят, но поне от бакшишите си мисля че от толкова много навъртяни километри трябва да им е дошло нещо в главата.
Трябваше да се обадиш на КАТ. Само така ще се научат. Даваш им номера и им казваш, че е избягал след ПТП и ония след това щяха да го разкатаят, че и на тях не им се занимава и такива тарикати много ги обичат
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

бакшишите са боклуци
бакшишите са боклуци
карат лаинарски
и ми отнесоха телфона ... бех го забравил на задната седлака ...
пълни лайнари и не ми обеснявайте за исключенията ... сигурно има ... но никои не ги е виждал ... като честен политик
карат лаинарски
и ми отнесоха телфона ... бех го забравил на задната седлака ...
пълни лайнари и не ми обеснявайте за исключенията ... сигурно има ... но никои не ги е виждал ... като честен политик
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Свестен бакшиш не сам видял- сигурно има, но са невидими, поне за мен. Свиркам яко, защото винаги са в нарушение- няма начин да са чисти.
14 мнения
• Страница 1 от 1