Катило-бакшишка!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Катило-бакшишка!!!

Мнение от Гост » 27 Сеп 2006, 22:39

Днеска карам служебния бус и излизам на Тодор Александров от една малка пряка! Буса -понеже е дълъг леко го изнасям в ляво,за да не се кача на бордюра със задната гума и си правя десен завой да се включа в движението,като същевременно махам на една кака от ляво с предимство да ме пусне!Женицата ме пусна,тръгвам аз и в тоя момент чувам от дясно скръъъъц.... Поглежзам в огледалото и гледам един бакшиш се наденал.Слязох да вида-на буса нищо му няма,ма жълтуркото останал без фар и с издран калник и ми вика ти къде караш ,бе?!Викам:Пич!Ти се мушиш на минеш-ти си си виновен!
Оня обаче-инат!Аз съм бил виновен ,щото тва десното огледало за кво ми е и що не гледам и са кво праиме-или дай некой лев ,или да викаме КАТ! Викам-викай -дреме ми! Аз не съм виновен!По едно време го гледам-почна да свива юмруци,яко копеле,дръпнах се леко да не може да ме уцели от раз и си викам ако тръгне към станцията ше му махна главата ,па цъфна и един колега и му викам Дебни го тоя да не барне станцията,че ше станат много па иначе ше го опраиме докато чакаме КАТ! Тоа ,обаче нещо се разкандардиса,тегли една майна и си замина!!! Та внимавайте и се оглеждайте и от подлезите да не изкочи некоя жълта измет ,щото според тех откъдето и да се появи е с предимство и треа да му праиш път!!!! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Сеп 2006, 7:42

що не го смаза в момента в който си е свивал юмруците :?:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 28 Сеп 2006, 9:12

stanchev написа:що не го смаза в момента в който си е свивал юмруците :?:

и да го лежи после. Нали се сещаш на тоя булевард колко свидетели има ... Айде няма нужда ... ;)

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 28 Сеп 2006, 16:09

по едно време мислех че бакшишите са станали по-човечни. Може би само на такива попадах. Последните няколко дни напълно обратното. Днес например правиме с един бакшиш ляв завой и тоя идва в моята лента (аз съм в дясната, а той до мене в лявата). Спирачки и му се разсвирих. Онзи само изправи направо колата, но тя беше наполовина в моята лента и си продължи и малко по-напред вече мина изцяло в моята. Тъпанари, правят каквото си искат. Не че другите не го правят, но поне от бакшишите си мисля че от толкова много навъртяни километри трябва да им е дошло нещо в главата.
Иначе при тебе - ако искаше можеше да викнеш КАТ и да го пишете напуснал мястото на ПТП и да му вземат 300 лв и книшката за 6 месеца - ако ти се разправя де

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Сеп 2006, 18:28

lllubo написа:по едно време мислех че бакшишите са станали по-човечни. Може би само на такива попадах. Последните няколко дни напълно обратното. Днес например правиме с един бакшиш ляв завой и тоя идва в моята лента (аз съм в дясната, а той до мене в лявата). Спирачки и му се разсвирих. Онзи само изправи направо колата, но тя беше наполовина в моята лента и си продължи и малко по-напред вече мина изцяло в моята. Тъпанари, правят каквото си искат. Не че другите не го правят, но поне от бакшишите си мисля че от толкова много навъртяни километри трябва да им е дошло нещо в главата.
Иначе при тебе - ако искаше можеше да викнеш КАТ и да го пишете напуснал мястото на ПТП и да му вземат 300 лв и книшката за 6 месеца - ако ти се разправя де

Трябваше да се обадиш на КАТ. Само така ще се научат. Даваш им номера и им казваш, че е избягал след ПТП и ония след това щяха да го разкатаят, че и на тях не им се занимава и такива тарикати много ги обичат
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

бакшишите са боклуци

Мнение от 535 » 28 Сеп 2006, 19:33

бакшишите са боклуци
карат лаинарски
и ми отнесоха телфона ... бех го забравил на задната седлака ...

пълни лайнари и не ми обеснявайте за исключенията ... сигурно има ... но никои не ги е виждал ... като честен политик

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Сеп 2006, 21:04

Аз съм виждал ;)
Изображение
Изображение

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 28 Сеп 2006, 21:20

Удряш го, късаш радиостанцията да не вика СОС и го биеш с нея...
By Явор :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от baselito » 28 Сеп 2006, 22:01

Явор RULLEZZZZ :box: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!! :D
2. Всяко нещо си има край...само салама има два! :D
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр! :D

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Сеп 2006, 21:33

Що не го смаза?!?!?.... Аз да не съм Арнолд!...Яко копеле беше-требваше да вадим подръчни материяли,а тогава става дебело и не се знае после...!
За КАТ и аз немах време-нова работа,буса го карам от 5 дни-само ми беше да висим верно 3часа за КАТ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 29 Сеп 2006, 22:43

абе ако не можеш го набиеш му изкарай окото :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 29 Сеп 2006, 23:31

И в Пловдив са големи катили имам ниаколко приатели бакшиши и като ги питам що сте такива и те незнаят завалиите :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 30 Сеп 2006, 23:03

Свестен бакшиш не сам видял- сигурно има, но са невидими, поне за мен. Свиркам яко, защото винаги са в нарушение- няма начин да са чисти.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Окт 2006, 18:13

stanchev написа:абе ако не можеш го набиеш му изкарай окото :mhihi:

Майтап ,ма тоя случай с двайс бакшиша и четри пича на Западен парк-точно с едно извадено око завърши...!!!

Назад към Страхотни истории