Цигани крадат и режат коли ?!?!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Цигани крадат и режат коли ?!?!
Пазете се днеска 3мангала и 2малки на по 12-13 мангалчета ги видях кълцаха количка не съм сигурен за марката само но надали беше по 2-3000левчета.Имаше полицай при тях слязох да питам какво става някаква жена която гледаше сеира.Каза че са докарали колата на собствен ход и сега я разкостват.Вика ми доидоха преди малко извадиха от багажника 3 брадви и почнаха да режат.Доиде полицай написа им акт че разрушават чужда собственост ония продължават да режат.Очевидно колата беше крадена но докато доиде полицая трудно можеше да се докаже и регистрация и сичко номерата отдавна бяха изчезнали.Полицая седи и ги гледа чаветата на по 12 се облегнали наи нагло на колата и пушат.
Преди известно време откраднаха ладата на съседа.Закачили я на каруца по сред бял ден и я отнесли за вторични суровини.Човека си я позна на части на другия ден по случайност я открил в пункт за вторични суровини.
Не смеят да ги приберат да не излезе после расизъм тва онва вече си правят квото искат мангалите.В тая държава циганин да си...

Не смеят да ги приберат да не излезе после расизъм тва онва вече си правят квото искат мангалите.В тая държава циганин да си...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Много са зле, иде ми да ги убия... Има и нормални цигани, ама повечето са смърт със зеле.
Друг е въпроса какво беше казал един циганин в едно интервю: "Може да сме цигани, ама сме рокери."

Друг е въпроса какво беше казал един циганин в едно интервю: "Може да сме цигани, ама сме рокери."

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
WilliamsF1Team написа:Има и нормални цигани, ама повечето са смърт със зеле.
Абе луд ли си нормален циганин, сичките смърдят и сичките са за под ножа

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
LeX написа:WilliamsF1Team написа:Има и нормални цигани, ама повечето са смърт със зеле.
Абе луд ли си нормален циганин, сичките смърдят и сичките са за под ножамноу ги мразим еи
Да, нормален съм, а това, че ти си преднамерен е съвсем друг въпрос. Навсякаде има малцинства като циганите, но не навсякъде го има това отношение към тях.

Вместо да плюеш по тях се опитай да ги приобщиш към нашето общество, защото те така или иначе след няколко години ще са повече от нас... ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО!!!

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
WilliamsF1Team написа:LeX написа:WilliamsF1Team написа:Има и нормални цигани, ама повечето са смърт със зеле.
Абе луд ли си нормален циганин, сичките смърдят и сичките са за под ножамноу ги мразим еи
Да, нормален съм, а това, че ти си преднамерен е съвсем друг въпрос. Навсякаде има малцинства като циганите, но не навсякъде го има това отношение към тях.И аз мразя тези които крадът, убиват и пр., но тези които живеят като нас-българите, не ми пречат по никакъв начин. Защо не мразиш и турците??? Има новини на турски по националната телевизия, в Кърджали не можеш да си купиш хляб на ако не знаеш турски, но на всички са ни виновни циганите. И аз ги мразя, но мразя част от тях, защото останалите са се нагодили към обществото и изкарват прехраната си като теб и мен.
Вместо да плюеш по тях се опитай да ги приобщиш към нашето общество, защото те така или иначе след няколко години ще са повече от нас... ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО!!!

иначе и аз съм твърдо за сапуна

WilliamsF1Team написа:LeX написа:WilliamsF1Team написа:Има и нормални цигани, ама повечето са смърт със зеле.
Да, нормален съм, а това, че ти си преднамерен е съвсем друг въпрос. Навсякаде има малцинства като циганите, но не навсякъде го има това отношение към тях.И аз мразя тези които крадът, убиват и пр., но тези които живеят като нас-българите, не ми пречат по никакъв начин. Защо не мразиш и турците??? Има новини на турски по националната телевизия, в Кърджали не можеш да си купиш хляб на ако не знаеш турски, но на всички са ни виновни циганите. И аз ги мразя, но мразя част от тях, защото останалите са се нагодили към обществото и изкарват прехраната си като теб и мен.
Някой цигани може да са ОК но все още масово са си същите хора които са били и преди. И така ще си бъде, докато децата на циганите подрастват при родителите си които ги учат да джепчиистват и просят не мисля че ще наближи оправията им защото сегашните малчуганчета на 12-15 след 10тина години и те ще прадават житейският си опит на техните деца.

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
То с циганите голям офтопик стана, ма да кажа и аз. Като малък живеех до циганска махала. Е няма да ви казвам за каква мангалщина говориме - ужас направо. Имахме и съседи цигани - 2 къщи (то едната повече на барака приличаше де). Обаче другата беше образцов дом направо. Толкова чисто, подредено, уютно и никаква миризма на циганско. А с малкото цигане много пъти сме си играли заедно и до ден днешен си спомням, че беше много културно момче. Така че наистина има нормални хора от цигански произход. За мене лично циганин е различно от мангал. За съжаление, повечето са мръсни долни гадни крадливи мангали.
It's not who You are, it's who You know...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де мамка му и турци туко някой спомене че било еди кво си.
Айде да се ъбереме да идем в някое такова село да си направим пикник
Ши ги иба в копилетата ши ги иба направо полудявам от такива нещастници
Бой до умиране
Айде да се ъбереме да идем в някое такова село да си направим пикник

Ши ги иба в копилетата ши ги иба направо полудявам от такива нещастници

Бой до умиране

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
нищо неможете да направите, така, че и да си лаете (както и аз) файда няма

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vicho написа:нищо неможете да направите, така, че и да си лаете (както и аз) файда няма![]()
За съжалени ще трябва да си ги търпим ,а те и казармата пре.....а ,та са няма къде да ги тормозим на воля

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Защо не мразиш и турците??? Има новини на турски по националната телевизия, в Кърджали не можеш да си купиш хляб на ако не знаеш турски, но на всички са ни виновни циганите. И аз ги мразя, но мразя част от тях, защото останалите са се нагодили към обществото и изкарват прехраната си като теб и мен.
Кой е казал че не мразим и турчулята

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- MANIAK87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: E30 M POWER
- Детайли за колата: М-ви брони, прагови, лаисни, ангелски очи
- Гост
-
Re: Цигани крадат и режат коли ?!?!
DroW написа:Пазете се днеска 3мангала и 2малки на по 12-13 мангалчета ги видях кълцаха количка не съм сигурен за марката само но надали беше по 2-3000левчета.Имаше полицай при тях слязох да питам какво става някаква жена която гледаше сеира.Каза че са докарали колата на собствен ход и сега я разкостват.Вика ми доидоха преди малко извадиха от багажника 3 брадви и почнаха да режат.Доиде полицай написа им акт че разрушават чужда собственост ония продължават да режат.Очевидно колата беше крадена но докато доиде полицая трудно можеше да се докаже и регистрация и сичко номерата отдавна бяха изчезнали.Полицая седи и ги гледа чаветата на по 12 се облегнали наи нагло на колата и пушат.
![]()
Преди известно време откраднаха ладата на съседа.Закачили я на каруца по сред бял ден и я отнесли за вторични суровини.Човека си я позна на части на другия ден по случайност я открил в пункт за вторични суровини.
Циганска му работа

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
еии няма такава напаст добре че от време на време си правя кефа с въздушната пушка от балкона си чеша крастата
наи големия кеф ми беше като цигането паркира каруцата до кофата и като се нагъзи в кофата от нея кат пернах коня и тои 2м напред онова щеше да си чупи кръста направо се гмурна вътре 

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2