Благодарности на BONE CRASHER и приателчето му!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Благодарности на BONE CRASHER и приателчето му!!!

Мнение от bozukov_g » 12 Авг 2006, 20:56

Колеги искам и аз да споделя с вас нещо което ми се случи днес на врьщане от Приморско. Та трьгнахме от Сливен две коли, моята и един авер с GOLF. Патувахме горе доло добре като изклиучим мрьнкането на жените и застигнатите няколко катастрофи. Почивчицата и нея си я биваше но интересното се случе на врьщане! Трьгнахме обратно от Приморско кам обяд след разбира се кафе, плаж и стабилно хапване в едно ресторантче. Аверчето на излизане от Приморско даде гас на голфа и запраши напред а аз си пуснах климата и без да бьрзам подкарах кам Сливен. На около 15 километра преди Созопол температурата ми започна да се покачва все по-нагоре и по-нагоре и стигна чертичката след средата. Какво да правя, спрях и изчаках да истине та пак продьлжих като си мислия че част от антифриза е изтекал щото седмица преди да трьгнем смених радиатор. Температурата ми пак се покачи на чертичката след средата но се задаржа там и не мрьдна по-нагоре и реших да продалжа до Бургас като непрестанно следях датчика но тои все там си стоеше. На влизане в Бургас сприах на лукоил да проверия как е хавата, отворих капака и зачаках да поизтине малко като развартях леко тапата за обезваздушаването и от там започна да сьска вьздух та си помислих че верно течноста е малко. В това време спира до мен една VEKTRA и слизат две момчета от нея напьлно непознати, единия ме пита кво става проблем ли имам и като обясних ситоацията каква е момчетата зарязаха своята работа и започнаха да обезваздушават системата на баварката. След като свьршиха с обезваздушаването се оказа че термостата сее счупил и маи е останал полу отворен или нещо такова щото маркуча след него не беше горещ а беше леко топьл. Всичко това става в един не толкова познат за мен град на една бензиностанция с едни напьлно непознати за мен хора които загубиха един час от времето си да се занимават с моята кола. Казаха ми че е по-добере да сваля прозорците и да пусна парното както по-касно и направих и се разделихме всеки по пьтя си. Та искам да благодаря на тия момчета за тва което направиха и сьщо така да призова всички колеги когато видиме аварирал автомобил да спрем и да опитаме да помогнем а не да отминаваме като благодарим че несме ние спрелите. Пак ви благодаря и нека всички последваме примера ви!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 12 Авг 2006, 23:02

Браво, на колегите шофьори! :bowdown: :bgflag: :yes:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20

Мнение от Timeto » 13 Авг 2006, 9:25

Понеже сам от няколко дни в този форум и разглеждам всичко наред :) , та във връзка с тази тема ми направи впечатление товаhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9020 . Идеята е страхотна, но не виждам смисъл в ограниченията за включване в това начинание :( .
Иначе, евала на тия пичове :bowdown: . Дано ги има повече по пътищата.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 13 Авг 2006, 9:59

Griffin написа:Браво, на колегите шофьори! :bowdown: :bgflag: :yes:

все едно аз съм го написал - евала на момчетата :yes:
И се радвам, че на Бозуков са му останали толкова приятни спомени от морето - мен такова нещо може да ме топли цял месец :)

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Авг 2006, 16:00

Timeto написа:Понеже сам от няколко дни в този форум и разглеждам всичко наред :) , та във връзка с тази тема ми направи впечатление товаhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9020 . Идеята е страхотна, но не виждам смисъл в ограниченията за включване в това начинание :( .

Идеята е да не може да влезе всеки, който просто иска достъп до много лични данни. Телефони и т.н.! ;)
Изображение
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 14 Авг 2006, 2:57

Timeto написа:Понеже сам от няколко дни в този форум и разглеждам всичко наред :) , та във връзка с тази тема ми направи впечатление товаhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9020 . Идеята е страхотна, но не виждам смисъл в ограниченията за включване в това начинание :( .

Иво е прав, не на всеки може да се разчита!!! Кандидатсваш одобряват те и си готов, както се казва сичко с времето си :winky:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Назад към Страхотни истории