Вечерен чат :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Вечерен чат :)
Това са мненията от една друга тема (тази на Готин за куките), които отделям в нова тема, защото няма смисъл да цапаме предишната, която си беше хубава и интересна.
Малко се бях отпуснал крайщата вечерта, но смятам, че такива чатове, които по принцип са забранени разпускат малко потребителите и са едно необходимо зло, а и не мисля, че е кой знае какво да се изтрият или отделят мненията след първото несъществено по темата.
Беше весело, сега ще помоля вече да си минем отново към темата и правилата в този подфорум;)
Ати
Боже мой.....
Малко се бях отпуснал крайщата вечерта, но смятам, че такива чатове, които по принцип са забранени разпускат малко потребителите и са едно необходимо зло, а и не мисля, че е кой знае какво да се изтрият или отделят мненията след първото несъществено по темата.
Беше весело, сега ще помоля вече да си минем отново към темата и правилата в този подфорум;)
Ати
Боже мой.....

Последна промяна ati на 10 Авг 2006, 6:14, променена общо 2 пъти
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
като за първи пост ми скри шапката
в духа на горния пост
Blondies RULZZZZzzz

в духа на горния пост
Blondies RULZZZZzzz

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Момчета гледайте кво става....бившото с БМВ, настоящето с ГОЛФ 3.......не са модерни вече бавариите .....
Случка с полицаи:
Прибирам се за Германия и съответно брат ми щото от 10 години в СФ и знае улиците и ме праща за Македония, вместо за Сърбия. Подминаваме ние куките и след няколко километра се усетих, че брата ме прати за зелен хайвер и аз се връщам обратно. Тоя път палка...добър вечер...документи. Аз обаче съм с немска шофьорска и оня като я видя и почва да се смее нещо...вика: "Хахаха фюрершайн" ... и аз му обяснявам случката и за къде сме тръгнали и той ми връща сичко и ми обяснява пътя.....
Втора Случка:
Цял ден бачкаме ние на полето и вечерта ще карам мангалите към селото. Ест. работната кола е "РС4" и съответно 6 мангала в колата и 4 в ремъркето
..... и по едно време хоп...селския полицай....
пуска оня светломузиката и ме спира....документите... слиза дрътия мангал и отива при полицая щото го познава и обяснява тъй и тъй и оня ме вика при него и ми обяснява да не съм возел никога повече хора в ремърке и т.н. и т.н. ... абе доста неща.....
Закарах мангалите и после зимам майка и се прибираме да оставим колата и тия същите дебнат на другия край на селото
и в момента в който ме вижда в далечината същия марсиянец се засилва и ми мята палка.....а аз съответно като го доближавам му махам и му викам: "Аз съм аз съм" и оня се смей и ми маха да продължа
До сега не са ми искали пари...като изключим на Унгарската граница. Тъйкато напускам ЕС трябва да платя такса......Дискрецион
Оня даже на ни гледа паспортите

Случка с полицаи:
Прибирам се за Германия и съответно брат ми щото от 10 години в СФ и знае улиците и ме праща за Македония, вместо за Сърбия. Подминаваме ние куките и след няколко километра се усетих, че брата ме прати за зелен хайвер и аз се връщам обратно. Тоя път палка...добър вечер...документи. Аз обаче съм с немска шофьорска и оня като я видя и почва да се смее нещо...вика: "Хахаха фюрершайн" ... и аз му обяснявам случката и за къде сме тръгнали и той ми връща сичко и ми обяснява пътя.....
Втора Случка:
Цял ден бачкаме ние на полето и вечерта ще карам мангалите към селото. Ест. работната кола е "РС4" и съответно 6 мангала в колата и 4 в ремъркето

пуска оня светломузиката и ме спира....документите... слиза дрътия мангал и отива при полицая щото го познава и обяснява тъй и тъй и оня ме вика при него и ми обяснява да не съм возел никога повече хора в ремърке и т.н. и т.н. ... абе доста неща.....
Закарах мангалите и после зимам майка и се прибираме да оставим колата и тия същите дебнат на другия край на селото

До сега не са ми искали пари...като изключим на Унгарската граница. Тъйкато напускам ЕС трябва да платя такса......Дискрецион

Оня даже на ни гледа паспортите

- ati
-
Fking написа:AlibiTu написа:Момчета гледайте кво става....бившото с БМВ, настоящето с ГОЛФ 3.......не са модерни вече бавариите .....![]()
Да ама БМВ форума е нападнала, явно следващия ще го избира да е пак с БМВ :>

- ati
-
Не мисля, че някой се е засили да ти прави каквото и да било, освен лека забележка за грубия ти език. Нов потребител си, оставям засега така мненията, но ако продължиш в същия дух ще трябва да ги трия, смятам, че е излишно.
Ати
Ати
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
ultra написа:ТОВА Е ИНТЕРНЕТ.НЕ МОЖЕШ ДА МЕ НАЕБЕШ ПРЕЗ КАБЕЛА...
По принцип е така, но опитите продължават ...

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4