Драскачите по автомобили.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Драскачите по автомобили.
Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу
. Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.
По въпроса: Как да оправя боята и въобще може ли да се оправи? Драскотината е около 20см. на дясната врата. Няма видими поражения по метала(вдлъбнатини).
П.П. Ако видя някого, независимо чия кола надрасква, заклевам се, че ще му счупя ръцете и ако му даде господ ако иска да драска с крака после

По въпроса: Как да оправя боята и въобще може ли да се оправи? Драскотината е около 20см. на дясната врата. Няма видими поражения по метала(вдлъбнатини).
П.П. Ако видя някого, независимо чия кола надрасква, заклевам се, че ще му счупя ръцете и ако му даде господ ако иска да драска с крака после

При нас има една луда дето еба майката на цел паркинг!! НИе си мислехме че верно е луда, но съседката веднъж я засекла от прозореца и докато слезе оная възнала, но поне я видяла че изглежда напълно нормално и минава зад колите и ги прави прах. Даже на един демонстративно му счупи чистачката. Тази ще я хвана и ще я кача на Бонсови, ама не знам само да ли ше се дореда от другите. Верно, има застраховка, ама не мога и с това да се занимавам сега.
Ти къде живееш да не е същата?
Ти къде живееш да не е същата?
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- pantata
- младши ентусиаст
-
Re: Драскачите по автомобили.
:Лакът засегнат ли е?и колко дълбоки са резките на око да ми кажеш предполагам че ше се разминеш с пребоядишване на врататаbluue написа:Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу. Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Винаги ще ги има тези, дори и да счупиш ръцете на 50 човека, ще се родят/порастнат други 100, които ще го правят, спасение няма. Всичко е късмет! Дори и да не се заяждаш с комшийте и т.н., пак могат да ти навредят и най-лесния за тях начин е колата ти.
Та така, неизбежно е...
Иди при застрахователите, застраховките покриват тези неща.
Та така, неизбежно е...
Иди при застрахователите, застраховките покриват тези неща.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- pantata
- младши ентусиаст
-
Еми нали ти писах предполагам че ше пребоядишеш вратника само може и да не съм прав друго си е да се види на живоbluue написа::Лакът засегнат ли е?и колко дълбоки са резките на око да ми кажеш предполагам че ше се разминеш с пребоядишване на вратата
Засегнат е на 2 места. Линията не е много дълбока. Не се вижда металът отдолу, ако имаш това в предвид.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ей за такива само СМЪРТ, да ми срежат гумите 1000 пъти по добре, от колкото това, само човек който го е изпитвал знае какво е да видиш колата си надрана от всякъде. Такъв ако го хвана бой, бой и мъу нарязваш лицето за да може всеки ден като се гледа в оглведалото да си спомня за теб, а иначе и други ша има, но и другите трябва да знаят че не са неуловими, издънки стават винаги!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: Драскачите по автомобили.
bluue написа:Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу. Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.
по принцип ако не е чак толкова сериозно се оправя с паста -или я караш на някой майстор или сам я мажес с паста ,а ако е нещо по-дълбоко ще бъде тъпо да замазваш и да китосваш -най-хубаво си е да ти я напръскат цялата врата щото няма начин само надрасканото да се боядиса-става грозно ...тва е моя савет от личен опит ти го казвам щото ми се е случвало и на мен да ми правят такива вандалщини!
успех!!!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе това е заради най-младата мрежа - М-тел Loop
те ни завиждат

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4