Драскачите по автомобили.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Драскачите по автомобили.

Мнение от bluue » 18 Юли 2006, 15:10

Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу :evil: . Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.
По въпроса: Как да оправя боята и въобще може ли да се оправи? Драскотината е около 20см. на дясната врата. Няма видими поражения по метала(вдлъбнатини).
П.П. Ако видя някого, независимо чия кола надрасква, заклевам се, че ще му счупя ръцете и ако му даде господ ако иска да драска с крака после :!:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 18 Юли 2006, 15:13

При нас има една луда дето еба майката на цел паркинг!! НИе си мислехме че верно е луда, но съседката веднъж я засекла от прозореца и докато слезе оная възнала, но поне я видяла че изглежда напълно нормално и минава зад колите и ги прави прах. Даже на един демонстративно му счупи чистачката. Тази ще я хвана и ще я кача на Бонсови, ама не знам само да ли ше се дореда от другите. Верно, има застраховка, ама не мога и с това да се занимавам сега.
Ти къде живееш да не е същата?

Потребител
Аватар

Мнение от bluue » 18 Юли 2006, 15:16

От северозападналият край съм - "село" Лом

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 18 Юли 2006, 15:18

bluue написа:От северозападналият край съм - село Лом

А, да бе... извинявай... нищо и на оня дето драска твоята кола да му еба майката...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 18 Юли 2006, 15:29

Мда, и мойта я надраскаха, ама тва да е проблема...поне да си личи че е българска :D
:bgflag:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Драскачите по автомобили.

Мнение от pantata » 18 Юли 2006, 15:46

bluue написа:Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу :evil: . Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.
По въпроса: Как да оправя боята и въобще може ли да се оправи? Драскотината е около 20см. на дясната врата. Няма видими поражения по метала(вдлъбнатини).
П.П. Ако видя някого, независимо чия кола надрасква, заклевам се, че ще му счупя ръцете и ако му даде господ ако иска да драска с крака после :!:
:Лакът засегнат ли е?и колко дълбоки са резките на око да ми кажеш предполагам че ше се разминеш с пребоядишване на вратата

Потребител
Аватар

Мнение от bluue » 18 Юли 2006, 15:58

:Лакът засегнат ли е?и колко дълбоки са резките на око да ми кажеш предполагам че ше се разминеш с пребоядишване на вратата

Засегнат е на 2 места. Линията не е много дълбока. Не се вижда металът отдолу, ако имаш това в предвид.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Юли 2006, 16:06

Винаги ще ги има тези, дори и да счупиш ръцете на 50 човека, ще се родят/порастнат други 100, които ще го правят, спасение няма. Всичко е късмет! Дори и да не се заяждаш с комшийте и т.н., пак могат да ти навредят и най-лесния за тях начин е колата ти.

Та така, неизбежно е...
Иди при застрахователите, застраховките покриват тези неща. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 18 Юли 2006, 17:00

bluue написа:

Засегнат е на 2 места. Линията не е много дълбока. Не се вижда металът отдолу, ако имаш това в предвид.
Еми нали ти писах предполагам че ше пребоядишеш вратника само може и да не съм прав друго си е да се види на живо

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юли 2006, 18:41

Ей за такива само СМЪРТ, да ми срежат гумите 1000 пъти по добре, от колкото това, само човек който го е изпитвал знае какво е да видиш колата си надрана от всякъде. Такъв ако го хвана бой, бой и мъу нарязваш лицето за да може всеки ден като се гледа в оглведалото да си спомня за теб, а иначе и други ша има, но и другите трябва да знаят че не са неуловими, издънки стават винаги!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 18 Юли 2006, 21:34

Някой да ползва "КАСКО" ?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Юли 2006, 22:24

Сега оправям една е34ка от същите поразии, няма детайл, няма мяста което да не е надрано от край до с.край, ама на харабия.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Re: Драскачите по автомобили.

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 18 Юли 2006, 22:28

bluue написа:Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу :evil: . Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.

по принцип ако не е чак толкова сериозно се оправя с паста -или я караш на някой майстор или сам я мажес с паста ,а ако е нещо по-дълбоко ще бъде тъпо да замазваш и да китосваш -най-хубаво си е да ти я напръскат цялата врата щото няма начин само надрасканото да се боядиса-става грозно ...тва е моя савет от личен опит ти го казвам щото ми се е случвало и на мен да ми правят такива вандалщини!
успех!!! :D

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 18 Юли 2006, 22:30

Абе това е заради най-младата мрежа - М-тел Loop :arrow: те ни завиждат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Потребител
Аватар

Мнение от bluue » 18 Юли 2006, 23:54

Благодаря на всички за съветите :) Ще опитам да мина първо надраното и ако стои грозно ще боядисвам цялата вратата. Какво да се прави...

Следваща

Назад към Страхотни истории