Куки, баварец и Голф 4
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Куки, баварец и Голф 4
Преди 2 седмици беше топъл летен ден - към 7 вечерта пътувах по магистралата посока от София към Плевен. Тъй като пътувах сам си бях си пуснал климатика, лека музичка и си карах супер спокойно 120-130 мах без да бързам за никъде - просто се наслаждавах на шофирането. И така без проблем си карам карам докато стигнах последния тунел (май се казваше Топли Дол ако не се бъркам). И таман да влеза в тунела поглеждам в огледалото и виждам варненски Голф 4, лети джанти, черни стъкла на задните джамове, музиката на мах и вътре некви пичове караха със "светлинна скорост" по магистралата.
Аз понеже си знам че много често по тунелите има полиция, си понамалих до към 90-100 и я пуснах без газ в тунела (тъкмо докато изляза и скороста щеше да е паднала на 80) и ко стана - ония пич както си кара наби едни мощни спирачки и се лепна зад мен. И то не просто да кара зад мен а се лепна буквално на 3-4 метра. Понеже много се нервя така някой като реши да ме ползва за бушон (щото и катаджиите също много обичат баварци) чукнах спирачката и намалих на под 70.... ама пича нахален - продължава да си кара и той зад мен и не ще да ме изпревари и така докато излязохме от тунела. След тунела се минава по един виадукт и понеже там още не е магистрала (понеже няма аварийна лента!) и ограничението си е 90 (знам го от опит
)
та позасилих се малко - до към 100 да е било и пича с Голфа точно тогава реши да се прави на мъж - газ до ламарината и ме изпревари. Аз - спокоен (даже се учудих на себе си) и продължих да си карам с тази скорост и точно 200 метра по надолу на другия край на моста - куки с радар
ама аз сим със 100 и си карам най-невъзмутимо.
Голфа сигурно го засякоха с над 140-150. И така се приключи с тази юлска среща на баварец и Голф. Резултата от срещата 1:0 за катаджията
Та следват 2 извода от историята:
1. Който бавно кара по бързо стига
2. Внимавайте като карате по тази магистрала - това си е любима стоянка на куките
Аз понеже си знам че много често по тунелите има полиция, си понамалих до към 90-100 и я пуснах без газ в тунела (тъкмо докато изляза и скороста щеше да е паднала на 80) и ко стана - ония пич както си кара наби едни мощни спирачки и се лепна зад мен. И то не просто да кара зад мен а се лепна буквално на 3-4 метра. Понеже много се нервя така някой като реши да ме ползва за бушон (щото и катаджиите също много обичат баварци) чукнах спирачката и намалих на под 70.... ама пича нахален - продължава да си кара и той зад мен и не ще да ме изпревари и така докато излязохме от тунела. След тунела се минава по един виадукт и понеже там още не е магистрала (понеже няма аварийна лента!) и ограничението си е 90 (знам го от опит

та позасилих се малко - до към 100 да е било и пича с Голфа точно тогава реши да се прави на мъж - газ до ламарината и ме изпревари. Аз - спокоен (даже се учудих на себе си) и продължих да си карам с тази скорост и точно 200 метра по надолу на другия край на моста - куки с радар

Голфа сигурно го засякоха с над 140-150. И така се приключи с тази юлска среща на баварец и Голф. Резултата от срещата 1:0 за катаджията
Та следват 2 извода от историята:
1. Който бавно кара по бързо стига
2. Внимавайте като карате по тази магистрала - това си е любима стоянка на куките
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Duratec написа:хак да му е на голфиста
още малко ще повярвам, че никога не са те спирали за превишена скорост

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Duratec написа:хак да му е на голфиста
Присмял се хърбел на щърбел

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Точно на Хемус преди няколко дена някво Рено или СИтроен не се сещам сребристо , малко преди Ябланица гледам много бързаше изпреварва наляво-надясно , ние с 140, ама братовчеда знае къде може да има полиция и си намаля , тоз малко даваше зор и изпреварва, и след 2-3 минути тамън слизаме от магистралата ония го спряха.
Та който изпреварва много , много и го спират.
Проблема не е в ипзреварванията, а просто като незнаеш къде са куките няма смисъл да рискуваш, защото на магистрала с тези мантинели няма как колите да ти премигват да видиш, че има полиция и караш на сляпо.
На всичкото отгоре както тоя на магистралата много бързаше, ние в Плевен спряхме и сме стояли 20-30 мин. в града, за да взема малко багаш и да си взема мойта кола и на излизане от града , някъде по Българене май беше този момък ни настигна.
Та пак съм по-бърз от него.
Та който изпреварва много , много и го спират.
Проблема не е в ипзреварванията, а просто като незнаеш къде са куките няма смисъл да рискуваш, защото на магистрала с тези мантинели няма как колите да ти премигват да видиш, че има полиция и караш на сляпо.
На всичкото отгоре както тоя на магистралата много бързаше, ние в Плевен спряхме и сме стояли 20-30 мин. в града, за да взема малко багаш и да си взема мойта кола и на излизане от града , някъде по Българене май беше този момък ни настигна.
Та пак съм по-бърз от него.
Re: Куки, баварец и Голф 4
Escape написа:След тунела се минава по един виадукт и понеже там още не е магистрала (понеже няма аварийна лента!) и ограничението си е 90 (знам го от опит)
ограничението е 80, има си и табелка за 80 и в двете посоки
lllubo написа:Escape написа:След тунела се минава по един виадукт и понеже там още не е магистрала (понеже няма аварийна лента!) и ограничението си е 90 (знам го от опит)
ограничението е 80, има си и табелка за 80 и в двете посоки

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
тва нищо не е
те катажиите гледат само каде има далаверка.
И на мен са ми се случвали подобни такива случки ,ма най-готиното беше когато един път на излизане от плевен в посока сф точно след Ясен бях набримчил със 170 км/ч и некъв ми пресветна,аз веднага се скатах зад една кола с чужди номера дето караше с 80
и ония катажии с радара познай кой спряха ...спряха си хорицата и на мен ми дадоха знак да заобиколя и тва беше!

И на мен са ми се случвали подобни такива случки ,ма най-готиното беше когато един път на излизане от плевен в посока сф точно след Ясен бях набримчил със 170 км/ч и некъв ми пресветна,аз веднага се скатах зад една кола с чужди номера дето караше с 80

- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
Аз бях малко по работа до Плевен и там на 1 баирче си пуснах по инерция и тя колата малко се позасили(120)и аз нали не съм пътувал никога към Плевен и обратно та ме спряха МАМКА им и Не искаха почерпка(та още съм с акт).И на магистралата аз пак се правя на шофьор и си карам малко с превишена 180 и какво да видя-патрулка насред магистралата,за мой късмет видях 2-мата катаджии хванали се за "палките" с гръб към пътя и ПИКАЯТ
баси късмета извадих 

slav40 написа:та ме спряха МАМКА им и Не искаха почерпка(та още съм с акт
дам в плевен незнам що но нещат черпене хванат ли та отърване нема веднага пишат знам го от опит не е дин път даже някой път има и печени незиамт пари но правят компромиси и те пускат е сеа преди 20 мин ми писаха един акт цял ферман не му стигна мястото да пише 4 нарушения и то без да карам с изключн двигател

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
GaD написа:...а миналия път , аз виктор и за малко гецата бмв да получи
Да да....и заслугата да получа и аз акт щеше да е изцяло ваша

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
14 мнения
• Страница 1 от 1