Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Много ги обичам аз тея голфисти... последният ми случай с голф беше много приятен... седя си аз кротко на светофара на румънско послолство... чакам да светне зелено и да мина - като възпитан човек... изведнъж чувам смесица от странни и малко смешни звуци - житейският ми опит ми казва само едно - голф с пернишки тунинг - поглеждам аз от ляво на ме и наирам с поглед точно това което очаквах - голф 2 с тъмни стъкла (естествено) и много закачени сякаш с тиксо неща по него (тунинг
).... Чува се от него бум бум бум - явно слушаше музичка... ха ха ха ... седим си а той почва - ВрРрРрррррРРРррЪМ, ВрРрРрррррРРРррЪМ - не знам защо голфистите изпитват изкушение да се "бегат" с 3ки.. както и да е, погледнах го и му се усмихнах, той пък тръгна на мига щом светна жълто... аз не се засилих щото знаех за ОНЕЗИ убийствено стърчащи релси... та голфа прелетя нах тях с мръсна газ, аз минах лекичко... естествено беше взел преднина... тогава аз просто дадох малко газ и след миг бях се залепил зад него... тогава направих това което обожавам да правя когато съм се лепнал за багажника на някой голф - премигнах му - къси, дълги... е това е унижение.... ха ха ха
дръпна се и когато го задминавах забавих и видях шоферчето - набираше се на волана и имаше много ама мноого смешно изражение... Ето за това обичам голфисти - без тях на пътя няма смях!

дръпна се и когато го задминавах забавих и видях шоферчето - набираше се на волана и имаше много ама мноого смешно изражение... Ето за това обичам голфисти - без тях на пътя няма смях!
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Най- обичам....ГОЛФИСТИ
abdulcho написа:... - премигнах му - къси, дълги... е това е унижение.... ха ха ха
...
Напротив, това е уважение. Поздравяваш го за Неуспешната дръпка

zxsport написа:stefan_sk написа:и на тях не им е лесно да се мъчат и да дават газ до дупка и да гледат как някое БМВ с лекота и удоволствие ги ИЗДУХВА
ами историята е хубава, но се радвай че не е бил КР, защото щеше да си останеш само с настъпването ....
ей, голфа си е голф... понякога дефекта е във возилото понякога не... но винаги е в шофьора!!!
- zxsport
-
abdulcho написа:голфа си е голф... понякога дефекта е във возилото понякога не... но винаги е в шофьора!!!
Голф-а е ясен, няма какво да го коментираме .... като цяло не е лош автомобил, но екземплярите с "facelift" тип "Made in РК" направо да ги ожалиш, а собствениците - то те са за бой, тя колата няма никаква вина, че някакъв ЧУК се мисли за оригинален като експериментира върху нея !!!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-

Момчета тука добре им се подхилваме ама истината е, че един КР трудно се бие от някоя 20ка.

Какво значи изял си го бе колега???

И още нещо...В Перник може да има слаби шофиори и тунинг от външна изолация за апартаменти, но това не значи, че жителите на града трябва да са пример за селяния и т.н. Аз не съм от там и нямам корени от каквато и да е провинция, но не мисля, че ще ми е приятно ако живея във Враца примерно ти да ми се подиграваш, просто защото караш по скъпа кола от моята. В тоя ред на мисли да те питам ако нещо стане с теб или със "спонсора"(което не ти го пожелавам) ти какво ще караш а???

И аз харесвам БМВ. И аз твърдя, че това е най-добрата кола и какво от това? Да съм тръгнал да се подигравам на някой, че колата му е селска. Просто се усмихни и подмини.Темата ти е абсолютно безмислена. Като си тръгнал да разказваш история и да пускаш ОТДЕЛНА тема в "СТРАХОТНИ ИСТОРИИ" си я "поуцвети" (ако е нужно) малко, така че да не ни се доспива когато я четем. Мисля, че е крайно време да се престане с тия глупави спорове коя марка е по-добра, кои модели са успешени, кои не и пр.

Ако си си направил труда да го прочетеш-евалата... Замисли се и се постави на мястото на онези които нямат пари за БМВ.

Поздрави...
- zxsport
-
WilliamsF1Team написа::mhihi:![]()
![]()
Момчета тука добре им се подхилваме ама истината е, че един КР трудно се бие от някоя 20ка.![]()
Нали и аз това пиша ве младеж, и със Ситроена и с БМВ-то да съм все ще му гледам задния номер на КР-а. За 320-та важи същото. Иначе за перничаните почти съм съгласен с теб ......... ти бил ли си в РК ??? Имам няколко приятели оттам, всички са много готини пичове, много точни ама как пък всички те имат афинитет към "изолирбндния" тЮнинг ???

Доколко БМВ е най-добрата кола ..... всеки си има мнение. Питай голфаджията, хондаджията, фиатаджията, опелджията да видиш ко ще ти кажат. Според мен е много е готина, но е далеч "върха на сладоледа" (и аз съм фен на БМВ, но и съм реалист, не сектант

Евалата и аз подкрепям твоето мнениеWilliamsF1Team написа::mhihi:![]()
![]()
Момчета тука добре им се подхилваме ама истината е, че един КР трудно се бие от някоя 20ка.![]()
Какво значи изял си го бе колега???![]()
![]()
Ще ти е приятно ли ако някой Кайен застане до теб и те направи "пастет", след което да започне да се фука по форумите колко му е вървежна колата. Нормално е с по-хубава кола си, защо трябва да се подиграваш на хората. Това са възможностите на човека, има пари за Голф и кара Голф, това му харесва. Приятели на вкус и цвят няма!!!
![]()
И още нещо...В Перник може да има слаби шофиори и тунинг от външна изолация за апартаменти, но това не значи, че жителите на града трябва да са пример за селяния и т.н. Аз не съм от там и нямам корени от каквато и да е провинция, но не мисля, че ще ми е приятно ако живея във Враца примерно ти да ми се подиграваш, просто защото караш по скъпа кола от моята. В тоя ред на мисли да те питам ако нещо стане с теб или със "спонсора"(което не ти го пожелавам) ти какво ще караш а???
И аз харесвам БМВ. И аз твърдя, че това е най-добрата кола и какво от това? Да съм тръгнал да се подигравам на някой, че колата му е селска. Просто се усмихни и подмини.Темата ти е абсолютно безмислена. Като си тръгнал да разказваш история и да пускаш ОТДЕЛНА тема в "СТРАХОТНИ ИСТОРИИ" си я "поуцвети" (ако е нужно) малко, така че да не ни се доспива когато я четем. Мисля, че е крайно време да се престане с тия глупави спорове коя марка е по-добра, кои модели са успешени, кои не и пр.![]()
Ако си си направил труда да го прочетеш-евалата... Замисли се и се постави на мястото на онези които нямат пари за БМВ.![]()
Поздрави...
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
![]()
...
Добре де, какво му се нахвърлихте на момчето. Не той се е правил на мъж. КР та КР. Ама тъпакът с голфа сигурно е бил с ония 1,6-75 коня. Ама МЪЖ. "Я сега да му покажа аз на тоя с БМВто какъв звук вадя." Е извадил го е(звука де, да не си помислите за друго

![]()
Какво значи изял си го бе колега???![]()
![]()
Ще ти е приятно ли ако някой Кайен застане до теб и те направи "пастет", след което да започне да се фука по форумите колко му е вървежна колата. Нормално е с по-хубава кола си, защо трябва да се подиграваш на хората. Това са възможностите на човека, има пари за Голф и кара Голф, това му харесва. Приятели на вкус и цвят няма!!!
![]()
И аз харесвам БМВ. И аз твърдя, че това е най-добрата кола и какво от това? Да съм тръгнал да се подигравам на някой, че колата му е селска. Просто се усмихни и подмини.Темата ти е абсолютно безмислена. Като си тръгнал да разказваш история и да пускаш ОТДЕЛНА тема в "СТРАХОТНИ ИСТОРИИ" си я "поуцвети" (ако е нужно) малко, така че да не ни се доспива когато я четем. Мисля, че е крайно време да се престане с тия глупави спорове коя марка е по-добра, кои модели са успешени, кои не и пр.![]()
Ако си си направил труда да го прочетеш-евалата... Замисли се и се постави на мястото на онези които нямат пари за БМВ.![]()
Поздрави...
Уважавам това което си написъл, но аз не съм отрицателният герой!!! има 2 неща - 1 во - аз не съм тръгнал да се бягам с него, защо се подяжда - все едно наистина някой кайен да спре до мен и аз да започна да форсирам..... Тези хора си мислят, че тъмните стъкла дават по 10конски сили отгоре

2рото - голфистите са най изперкалите шефрри на пътя... карат като подивели... не на празно се казва, че" голфа е най- бързта кола в София"

... а за Перник - нищо лично, ама верно, най много накичени голфове са от там....
А споноср съм си сам на "мероприятието" хаха ха
аре и безаварийна!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе не знам на Е36 как налитат... ама няма ден в който някой голф да не се захапе с мен на светофара... като видят Е30 малко по лъскава, свалена и с джанти и почват да се форсират...
Аз не се връзвам щото и без туй ме минават... преди известно време така се вързах на една фиеста и тя ме мина
Аз не се връзвам щото и без туй ме минават... преди известно време така се вързах на една фиеста и тя ме мина

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече