S8 vs 540i
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ANGLI4ANINA
- Потребител
-
S8 vs 540i
Iskam da vi razkaja ne6to deto na mene mi napalni DU6ATA. Stana april kato si bqx za velikdenskata vakancia v bg. Zna4i ba6ta mi e biznesmen4e i mu trqbva golqma kola( za tova si ze omegata 3.0 benzin sas si4ko samo navigacia nema koiato nova ot Bulvaria 96 godina struva6e sas 1500 marki pove4e bez akciz ot 318is samo sas elektronni stakla otpred i klimatik ama mai si4ki znaeme koi e BMW i koi e opel). Zajelqvam 4e se otklonix. Ta na ba6tata mi mu pisna seki 2 meseca da hodi po servizi pak i nikoi ne iska da q kupi za 12000 leva na 190000km pazena e mnoo oba4e i otide do germania za nova kola-BMW vtora raka iska6e 5-ca ot predi6nite tea s facelifta i novite farove i be6e vidql eno 525i na 10000 za 26000evro model '00. 6toto novi sa mnoo skapi. Toi otide kraq na mart i az kato si doidox ot UK toi idva6e sled dva dni s novata kola. Ta na vaprosnia den kogato trqbva6e da si doide 4akam az pred bloka da doide i nali o4akvam da vidq kolata koita be6e na snimkata 4erna petica 525i. Oba4e vmesto neq vijdam stomaneno siva 5-ca ot toa model ama predi6nite ne s facelifta model 98(trea da me nau4ite na modelite pi4ove 4e sam zle). I mu kazvam kvo stana s drugata. Toi vika taq e po dobra oferta, q vij garneto. Gledam otdolu i vijdam ot tea debelite dvoini garneta deto di slagaxa na 528i 535i i 540i ne pi6e ni6to otzad. Vlizam vatre i kato videx 6-te skorosti s malko m si znaex. Vikam da be verno li e 540ka. Toi vika aha. Be6e na 44000km firmena kola na BMW 6toto q be6e kupil ot BMW USED & APPROVED. Ska4ame vatre i q pala i vednaga v liutenicata na nuleva. Maleeee ne bqx sqdal v kola s 32klapana i 8 cyl. kakuv zvuk bateeeee!!!
. Na 19april otivame za 6umen da zememe babkata za velikden az i toi. I DA PROBVAME BAVARIATA.
. ka4vame se na magistralata i po perfectno ne6to ne be6e stavalo otkakto razbix onq ot blagoevgrad s opela. Gledam si az na pred i se kefa i izvednaj ba6tata rqzko osvobojdava nai lqvata lenta vse edno idva lineika. Ama ni se dvijime sas 150 po mostovete na vitinq i nema lineiki. 4erno audi s8 sas sofiiska registracia mina pone s 200 i ne6to pokrai nas. Ba6ta mi samo kaza dano da putava za varna a kato go nablijixme s okolo 220 kaza e sa stana karvavo. toa s audito ne si popliuva6e - pod 190-200 rqdko pada6e samo ako ima6e trafic v na6ta lenta ama toa taka ni 4iste6e patq 4e rqdko zabavaqxme. slizame ot magistralata i sled 15-20 kilometra zad nego se ubedix 4e po golqm prostak na patq ot nego ne sam vijdal. To ne bqxa riskovani izprevarvani to ne be6e 200. abe begai. Ba6tata mi oba4e mai se obidi 4e novata kola pada v parvata si seriozna bitka( s8-340konq 540-282konq ama nie sme s ra4ni i 6). Ta popadnaxme v baven trafic okolo love4 i go dogonixme.Bqxme zad bavna kola audito pred nas i dvete limuzini vsqka s po 8 cyl. pupleha sas sme6nite za tqx 80. mina otsre6nata kola i sme nie. Lqv miga4, Dvoino Ambreirane mejdu 4ta i 3ta osmaka se 4uva 4ak sled 4000 oborota qsno ama go 4uxme dobre. I po4naxme da si gi merime. Onq be6e s psixi4ni otklonenia i ne ni pusna do izprevarim. Prosto zastana v centara na patq. Sto procenata bexa nekvi tapi mutri. A nie nabiraxme po barzo 6toto pilexme bmw-to do 4ervenoto na 5 i prosto se otkazaxme. Taka stana oba4e 4e sled malko nie nalitaxme sas 160 a toi kara6e v kolona ot 3 koli i ni vidq 4e idvame (nie bexme s dalgi i avariini) i go otnesoxme. sled malko na pravata ba6tata kaza ARE BE K**E i nabarzo minaxme 200 onq dokato ni gone6e toi natiska6e mnogo-na 230 i oba4e se setixme 4e otivame za baba mi a i imame semeistvo i prosto varnaxme gazta i go ostavihme. AKO BEX AZ SAM TOA ANABOL NEMA6E 6ANS ama koi sam az vsa6nost. vse pak go zexme nqkolko pati, a toa vaob6te ne razbira6e ot interesna igra na patq-be6e nastapil elementarnia si pedal do dolu i tova. to tva e i avtomatic-o6te-po tapo

PEDALA DO METALA
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
имам забележка. нито конете на аудито, нито на бмвто са толкова 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Стига с тия ла*на (латиница) си пълнил форума бе брат...
В миналата тема най учтиво ти се направи забележка ти продължаваш да пишеш с тия ченгели. Има правила, не е лошо да ги прочетеш...
И аз да си кажа чесно не виждам страхотното в тези истории особено в първата. Можеше да направиш просто една тема "Моите истории" и вътре да пост-неш твойте си истории, че като гледам как си се засилил май ще има още.
Приятно ти писане по форума и дерзай върху правилата...

В миналата тема най учтиво ти се направи забележка ти продължаваш да пишеш с тия ченгели. Има правила, не е лошо да ги прочетеш...

И аз да си кажа чесно не виждам страхотното в тези истории особено в първата. Можеше да направиш просто една тема "Моите истории" и вътре да пост-неш твойте си истории, че като гледам как си се засилил май ще има още.

Приятно ти писане по форума и дерзай върху правилата...

- ANGLI4ANINA
- Потребител
-
Bate 6to ne otide6 i ne posedi6 nekoq sutrin pred novite blokove v ivan vazov ulica dimitar manov 28 pred 47 u4ili6te NAISTINA.
ne sam takav tapak brato.
tea verno gi razpravqx ama vav vtori klas
A i kolko sa konete na audito i na bmw 6tom vika6 4e se barkam pi4
ne sam takav tapak brato.
tea verno gi razpravqx ama vav vtori klas
A i kolko sa konete na audito i na bmw 6tom vika6 4e se barkam pi4
PEDALA DO METALA
- ANGLI4ANINA
- Потребител
-
bratle v anglia sam tuka nema kirilica
fani gi trii kato ne te kefi ili se preebava saita ili mi kaji da ne gi pra6tam poe4e
ne iskam da ti kaam az pak kolko o6te po neveroqtni videx v toa sait
fani gi trii kato ne te kefi ili se preebava saita ili mi kaji da ne gi pra6tam poe4e
ne iskam da ti kaam az pak kolko o6te po neveroqtni videx v toa sait
PEDALA DO METALA
- ANGLI4ANINA
- Потребител
-
imam sesia sega ama do mesec sam v bg
i 6e se vidime na bojuri6te bate dori i tate da kara kolata
i 6e se vidime na bojuri6te bate dori i tate da kara kolata
PEDALA DO METALA
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
ANGLI4ANINA написа:ne iskam da ti kaam az pak kolko o6te po neveroqtni videx v toa sait
Ама май са истински повечето от тях, да не кажа всичките...

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Пича яко се е надъхал нещо
Глей сега к'ва голяма стрелка

Глей сега к'ва голяма стрелка

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
БАН 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Хората вече ти показаха откъде се пише на кирилица дори да нямаш инсталирана такава! Всяко следващо мнение на латиница ще ти бъде трито, така че или пиши на кирилица или не си прави труда да го правиш въобще. Правилата важат за всички. Тук пишат хора от Германия, САЩ, Италия, дори и Африка и никой не се е оплаквал, че не може да пише на б ъ л г а р с к и.

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Ако ба6та ти вози семейството с тези скорости, радвам се му стига акъла да върти бизнес
П.С. аз съм в Испания и тия дее
а са открили кирилицата 

П.С. аз съм в Испания и тия дее

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
[steeN] написа:имам забележка. нито конете на аудито, нито на бмвто са толкова
На аудито са толкова
ANGLI4ANINA написа:A i kolko sa konete na audito i na bmw 6tom vika6 4e se barkam pi4
Но на 540-ката са 286 коня

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2