Извинявай колега...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Извинявай колега...
Пускам темата, защото искам да се извиня на пича с който си правихме ластик снощи и който го спряха куките...
Пич, извинявай, добро състезание беше, но куките развалиха всичко, супер гузно ми е и много съжалявам.Ако четеш форума, приеми искрените ми извинения.
Ето я и историята накратко.Карам си аз по сливница, снощи към 21:30 и гледам отзад едно сребристо Е36 купе се напича нещо.Викам си , най сетне проблясък в сивото ежедневие.Пускам го отпред и си карам зад него като спазвам дистанция, щото не се знае кога ще натресе спирачка , дали заради дупка или нещо друго...минахме сточна гара и продължихме към подуяне.Карам и не гледам километража, но по едно време се престраших и...140...УЖАС!!! Почнах да си бая само да не уцеля някоя дупка, че фаровете не ми светят и хич не ги виждам софиямките.Както и да е...Спряхме на светофара,погледах му кристалните стопове...светна зелено и пак газ, 1-ва, 2-ра, до трета незнам дали стигнахме, защото иззад завоя, който е точно преди надлеза, изкочи един полицай и замаха бясно с палката.Точно тук пича с бмв-то се оказа в по неизгодната позиция!Беше в дясната лента и беше първа кола...видях го как се зачуди дали да спре, но в крайна сметка намали и сигурно спря...Аз също се зачудих дали да не спра, но защо и двамата да оставаме без книжки
От вчера само за това мисля и ми е много гузно.Още веднъж искам да кажа , че съжалявам за случилото се и че само той опра пешкира...
П.С. Ако чете форума и има желание, нека ми каже с какъв двигател беше колата, просто за статистиката
Еdit: Искам да добавя , че не се гордея със това си изпълнение, както и с още няколко.С такива глупости си подритваме не само шофиорските ами и здравните книжки!Така, така че подкрепям силното полицейско присъствие по пътищата
И ви призовавам, да проявявате повече воля от мен и също така да спирате на пешеходните пътеки!Безаварийно
Пич, извинявай, добро състезание беше, но куките развалиха всичко, супер гузно ми е и много съжалявам.Ако четеш форума, приеми искрените ми извинения.
Ето я и историята накратко.Карам си аз по сливница, снощи към 21:30 и гледам отзад едно сребристо Е36 купе се напича нещо.Викам си , най сетне проблясък в сивото ежедневие.Пускам го отпред и си карам зад него като спазвам дистанция, щото не се знае кога ще натресе спирачка , дали заради дупка или нещо друго...минахме сточна гара и продължихме към подуяне.Карам и не гледам километража, но по едно време се престраших и...140...УЖАС!!! Почнах да си бая само да не уцеля някоя дупка, че фаровете не ми светят и хич не ги виждам софиямките.Както и да е...Спряхме на светофара,погледах му кристалните стопове...светна зелено и пак газ, 1-ва, 2-ра, до трета незнам дали стигнахме, защото иззад завоя, който е точно преди надлеза, изкочи един полицай и замаха бясно с палката.Точно тук пича с бмв-то се оказа в по неизгодната позиция!Беше в дясната лента и беше първа кола...видях го как се зачуди дали да спре, но в крайна сметка намали и сигурно спря...Аз също се зачудих дали да не спра, но защо и двамата да оставаме без книжки

П.С. Ако чете форума и има желание, нека ми каже с какъв двигател беше колата, просто за статистиката
Еdit: Искам да добавя , че не се гордея със това си изпълнение, както и с още няколко.С такива глупости си подритваме не само шофиорските ами и здравните книжки!Така, така че подкрепям силното полицейско присъствие по пътищата

Последна промяна Stranger на 31 Май 2006, 0:44, променена общо 2 пъти
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Извинявай колега...
Stranger написа:сребристо Е36 купе
Във форума май има само едно такова на Engi

Последна промяна Гецата на 31 Май 2006, 12:07, променена общо 2 пъти

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
До колкото си спомням , на Engi e с Angel Eyes, а това не беше, но за сметка на това имаше сини лампички във фаровете
Edit: Сорри, оправих го

Edit: Сорри, оправих го

Последна промяна Stranger на 31 Май 2006, 10:55, променена общо 1 път
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
GECATA BMW написа:Stranger написа:сребристо Е36 купе
Във форума май има само едно такова на Enji :roll:
бате....

п.с.: тази седмица мирувам и с никой не се режа, че купето е болничко и хич го няма:(

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Engi написа:GECATA BMW написа:Stranger написа:сребристо Е36 купе
бате....
п.с.: тази седмица мирувам и с никой не се режа, че купето е болничко и хич го няма:(
Търсенето продължава...

Онова, не беше като на Еngi, не беше с М броня и с Шницер джанти.Имаше някакви кристални стопове отзад и май беше със софийска регистрация, но не съм много сигурен.Да ме извинява колегата, ама си падаше малко пернишко с тия сини лампички... но със сигурност не беше с РК регистрация, това специално го погледнах. Той сигурно ми е много сърдит
, ама такива неща се случват, това е риска като ръчкаш.

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Engi написа:бате....GECATA BMW написа:Stranger написа:сребристо Е36 купе

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Aleks написа:Stranger чест ти прави че се извиняваш на колегата.![]()
Но при тези дръпки си е нещо нормално.Просто така се е случило....

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
аз го знам това сиво купе, почти всяка вечер пича е с мацката си в Неро. Почти като на Енджи е със същия Шницер какъвто имаше той преди но е с черни стъкла и не е с М-брони. Мисля че не е регнат във форума 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Е незнам дали вече,ще е всяка вечер в неро, щото или им е изплатил заплатите на шапкарите или ще е с градския транспорт
Все пак ако го видиш кажи му, че пича с астрата му съчувства и го питай моля те с какъв двигател е колата.Благодаря предварително 

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Stranger написа:Все пак ако го видиш кажи му, че пича с астрата му съчувства и го питай моля те с какъв двигател е колата.Благодаря предварително
мисля че е 320i

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2