За първи път колега който ме изнерви наистина...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
За първи път колега който ме изнерви наистина...
Преди няколко дена карам си лекичко возейки жената и спирам на кръстовището на бул. д-р Г.М.Димитров и бул.Драган цанков ето и точното място http://bgmaps.com/map.asp?sid=2af619c6a195583420f2274f4666a903&ix=35&iy=18
Понеже строят нещо там и трамвайната линия е затворена се изнасям напред почти до средата и останалите коли се изнасят също заедно с мен.В дясно от мен е празно никой не се нарежда там тай като има едва 20м. да преминеш кръстовището а от другата страна в същата лента има спрели коли и няма как да се мине.В ляво от мен мисля че имаше някво малко пежо или мазда.Седя си аз и си говориме.Светва зелено потеглям с малко повече газ а оня от ляво на мен се движи на една линия с мен но не се напъвам да го минавам или нещо тъкмо включвам 2ра когато чувам сериозно ръмжене в дясно от мен викам си кой е тоя луд.Гледам черно бмв 3ка Е36 се изравнява с мен подавайки газ до ламарината.Пича минава в ляво и застрашително отива към десния ми калник.Не ми се занимава да седя без кола няколко дена а и сичките разправии викам си чай да го пусна пък и е колега сигурно бърза момчето в ляво няма как да мина и набивам спирачки леко.Оня минава пред мен,а пред него пътя е празен той е първа кола подавам рязко газ за да не изоставам и аз.Беше черно Е36 тъмни стъкла от страни задните и задното също.Беше лъснато красиво със сенник отзаде.Чета номера С9499ХХ.Не сме минали и 20 метра от както ме задмина и оня набива рязко спирачки ама направо спира.А аз както я бях настъпил направо щех да вляза на задната седалка при него.Скачам и аз на спирачките зад мен бибипкат цвилят спирачки.Спирам на косъм.Оня тръгва пак кара 20тина метра тъкмо лепвам 2ра и аз когато той пак скача на спирачките а пътя пред него продължава да е празен...Продължихме пак той засече някой в лявата лента за да се престрои пак и от там го изгубих.
Е така и не разбрах какъв му беше проблема на този наистина,но сега разбрах че и най-големите селяни понякога си купуват бмв и се мислят за безсмъртни явно като са в него.
Понеже строят нещо там и трамвайната линия е затворена се изнасям напред почти до средата и останалите коли се изнасят също заедно с мен.В дясно от мен е празно никой не се нарежда там тай като има едва 20м. да преминеш кръстовището а от другата страна в същата лента има спрели коли и няма как да се мине.В ляво от мен мисля че имаше някво малко пежо или мазда.Седя си аз и си говориме.Светва зелено потеглям с малко повече газ а оня от ляво на мен се движи на една линия с мен но не се напъвам да го минавам или нещо тъкмо включвам 2ра когато чувам сериозно ръмжене в дясно от мен викам си кой е тоя луд.Гледам черно бмв 3ка Е36 се изравнява с мен подавайки газ до ламарината.Пича минава в ляво и застрашително отива към десния ми калник.Не ми се занимава да седя без кола няколко дена а и сичките разправии викам си чай да го пусна пък и е колега сигурно бърза момчето в ляво няма как да мина и набивам спирачки леко.Оня минава пред мен,а пред него пътя е празен той е първа кола подавам рязко газ за да не изоставам и аз.Беше черно Е36 тъмни стъкла от страни задните и задното също.Беше лъснато красиво със сенник отзаде.Чета номера С9499ХХ.Не сме минали и 20 метра от както ме задмина и оня набива рязко спирачки ама направо спира.А аз както я бях настъпил направо щех да вляза на задната седалка при него.Скачам и аз на спирачките зад мен бибипкат цвилят спирачки.Спирам на косъм.Оня тръгва пак кара 20тина метра тъкмо лепвам 2ра и аз когато той пак скача на спирачките а пътя пред него продължава да е празен...Продължихме пак той засече някой в лявата лента за да се престрои пак и от там го изгубих.
Е така и не разбрах какъв му беше проблема на този наистина,но сега разбрах че и най-големите селяни понякога си купуват бмв и се мислят за безсмъртни явно като са в него.
520i написа:Искрени извинения,приятел,просто тази кола тамън си я беше купила братовчедка ми и аз я "изпробвах".Найстина много съжалявам,не съм искал нито да се заяждам,нио да се правя на "селянин",просто де да знам,нямам логично обяснение,отново съжалявам,но знаеш как е по някой път.
Поздрави
Бравос

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
520i написа:Това с газ спирачката е малко пресилено,но както и да е.
Е все пак сме в Страхотни Истории трябва да има адреналин по-малко

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Току що карах зад това купе и аз 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Днеска засякох пак колегата заедно с братовчедка му беше май
Току що пред спортен комплекс академик.Аз там на паркинга до залата си оставям моята тъкмо слязах да пуша един фас и да фърля разни чашки и боклуци и гледам черната перла.А бтв колата че върви много върви верно е
.Взимам си думите назад мнението ми беше малко прибързано и не очаквах да се окаже свестен колегата.
Айде безаварийна

Току що пред спортен комплекс академик.Аз там на паркинга до залата си оставям моята тъкмо слязах да пуша един фас и да фърля разни чашки и боклуци и гледам черната перла.А бтв колата че върви много върви верно е

Айде безаварийна

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3