Нощни срещи :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Нощни срещи :)
Снощи аз и един колега с компакт (тои е нов също като мен не е идвал на събиранията още но днес ще доиде с мене)отиваме на божурище но тъй като беше затворен портала към 21:00 часът решихме на връщане да си направиме едно рали българия
та покарахме тоя компакт много яко вървеше 1.6 ама дърпаше зверски в краина сметка стигаме на един светофар малко преди тунела на люлин и там застигаме още 2 бмв-та Е39 и още една Е36 като мойто и на светофара червено 4 ленти 4 бмв-та.Фаровете ни озаряваха празното шосе с гладка настилка, само се поогледахме с учудване такова нещо не ми се беше случвало още и много се изкефих наистина та поогледахме се светна жълто и докато доиде зеленото отпрашихме и 4те коли за съжаление 5цата и колегата свиха в ляво после, а аз и другия седан е36 продължихме с около 100 надолу към центъра той явно си помисли че го гоня та ускори и така карахме един зад друг до плиска чак където отклоних за да се прибера.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе ние на времето с Асенчо и атчо се виждахме към 2:00-3:00 из Люлин. Хубави времена беха
Не пиех толкова. Наистина ми липсват тия времена!
Живота ми беше в краката, а не аз в неговите...

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Гост
-
Re: Нощни срещи :)
DroW написа:Снощи аз и един колега с компакт (тои е нов също като мен не е идвал на събиранията още но днес ще доиде с мене)отиваме на божурище но тъй като беше затворен портала към 21:00 часът решихме на връщане да си направиме едно рали българията покарахме тоя компакт много яко вървеше 1.6 ама дърпаше зверски в краина сметка стигаме на един светофар малко преди тунела на люлин и там застигаме още 2 бмв-та Е39 и още една Е36 като мойто и на светофара червено 4 ленти 4 бмв-та.Фаровете ни озаряваха празното шосе с гладка настилка, само се поогледахме с учудване такова нещо не ми се беше случвало още и много се изкефих наистина та поогледахме се светна жълто и докато доиде зеленото отпрашихме и 4те коли за съжаление 5цата и колегата свиха в ляво после, а аз и другия седан е36 продължихме с около 100 надолу към центъра той явно си помисли че го гоня та ускори и така карахме един зад друг до плиска чак където отклоних за да се прибера.
![]()
![]()

п.с. моля някои да стоши некоя чаша ... да го запише някъде или да напраи темата важна ... едва ли скоро ще прочета подобно изказване

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

6 мнения
• Страница 1 от 1