Нощни срещи :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Нощни срещи :)

Мнение от DroW » 30 Апр 2006, 11:16

Снощи аз и един колега с компакт (тои е нов също като мен не е идвал на събиранията още но днес ще доиде с мене)отиваме на божурище но тъй като беше затворен портала към 21:00 часът решихме на връщане да си направиме едно рали българия :mhihi: та покарахме тоя компакт много яко вървеше 1.6 ама дърпаше зверски в краина сметка стигаме на един светофар малко преди тунела на люлин и там застигаме още 2 бмв-та Е39 и още една Е36 като мойто и на светофара червено 4 ленти 4 бмв-та.Фаровете ни озаряваха празното шосе с гладка настилка, само се поогледахме с учудване такова нещо не ми се беше случвало още и много се изкефих наистина та поогледахме се светна жълто и докато доиде зеленото отпрашихме и 4те коли за съжаление 5цата и колегата свиха в ляво после, а аз и другия седан е36 продължихме с около 100 надолу към центъра той явно си помисли че го гоня та ускори и така карахме един зад друг до плиска чак където отклоних за да се прибера. :D :D :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Апр 2006, 22:58

Абе ние на времето с Асенчо и атчо се виждахме към 2:00-3:00 из Люлин. Хубави времена беха :idea: Не пиех толкова. Наистина ми липсват тия времена! :( Живота ми беше в краката, а не аз в неговите...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 30 Апр 2006, 23:21

Иво написа:Абе ние на времето с Асенчо и атчо се виждахме към 2:00-3:00 из Люлин. Хубави времена беха :idea: Не пиех толкова. Наистина ми липсват тия времена! :( Живота ми беше в краката, а не аз в неговите...

Виждаш ли алкахала докъде води? До стари спомени, демек състарява :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Апр 2006, 23:35

Има и такъв ефект, едно време се събуждах и се разсънвах, сега отварям очи и ми се спи :lol:
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Re: Нощни срещи :)

Мнение от Гост » 01 Май 2006, 0:43

DroW написа:Снощи аз и един колега с компакт (тои е нов също като мен не е идвал на събиранията още но днес ще доиде с мене)отиваме на божурище но тъй като беше затворен портала към 21:00 часът решихме на връщане да си направиме едно рали българия :mhihi: та покарахме тоя компакт много яко вървеше 1.6 ама дърпаше зверски в краина сметка стигаме на един светофар малко преди тунела на люлин и там застигаме още 2 бмв-та Е39 и още една Е36 като мойто и на светофара червено 4 ленти 4 бмв-та.Фаровете ни озаряваха празното шосе с гладка настилка, само се поогледахме с учудване такова нещо не ми се беше случвало още и много се изкефих наистина та поогледахме се светна жълто и докато доиде зеленото отпрашихме и 4те коли за съжаление 5цата и колегата свиха в ляво после, а аз и другия седан е36 продължихме с около 100 надолу към центъра той явно си помисли че го гоня та ускори и така карахме един зад друг до плиска чак където отклоних за да се прибера. :D :D :)

:clap:

п.с. моля някои да стоши некоя чаша ... да го запише някъде или да напраи темата важна ... едва ли скоро ще прочета подобно изказване :lol: ... само си забравил да напишеш как са ревали вълците в редица на фона на нощната тишина ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 01 Май 2006, 12:00

:mhihi: :mhihi: :mhihi: ми по лекичък е малко от мойта и макар с по малко двигателче ми се струваше че върви повечко пък аз си се радвам като ги гледам тези коли от наща марка какво правят немога да не се зарадвам ;)

Назад към Страхотни истории