улица 202!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
улица 202!
Днеска отивам аз към надежда да закарам жената и гледам по улица 202 от другата страна патрулка брей викам си тая вечер няма да мога да прелетя от там,а така обичам почти постоянната зелена вълна по тази улица тресето е дълго и широко с малко повече злоба може да лепне и 200 човек...
Та връщам се аз след около 30 минути и си имам едно на ум ограничението което е смешното мисля че е 40км/ч. за тази улица излизам от кръговото и бавно намалявам карайки с около 50 в най-дясната лента.Тъй като бях първа кола полицайте ме изгледаха доста любопитно а аз бавничко си пъплех възможно най-далече от тях.Зад мене вече всички намаляват разбира се и те.
Подминах ги и почнах да си ускорявам набързо чукнах 80-90 а зад мен другите вече се набират зверски в огледалото гледам 3-4 коли се набират и те
нямаше от наща марка де не минаха и 30сек. откакто бях подминал полицаите и изведнъж по средата на 3те ленти чичко милиционер махва с палката както съм и млад шофиор направо сърцето ми подскочи гледам го аз а тои сочи на 10м. зад мен в средната лента някво рено което ме застигаше.Значи така се зарадвах че не е истина.Вече имах един акт от преди 2 седмици никак не ми се искаше още проблеми.Ускорих още и хванах светофара на завоя до Софииските гробища зелен веднага се мушнах по Заводска от там по Индустриална набързо спирам на светофара на К.Стоилов а до мен от дясно един тир ме скрива.Чувам сирена и отсреща в другата лента бегло мервам полицейски джип а полицаите явно се оглеждаха та намалиха но неуспяха да ме видят.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=f14a68a7b4cdda9911dc0c22ae120ad1&id=390&num=
Та връщам се аз след около 30 минути и си имам едно на ум ограничението което е смешното мисля че е 40км/ч. за тази улица излизам от кръговото и бавно намалявам карайки с около 50 в най-дясната лента.Тъй като бях първа кола полицайте ме изгледаха доста любопитно а аз бавничко си пъплех възможно най-далече от тях.Зад мене вече всички намаляват разбира се и те.

- DroW
- младши ентусиаст
-
Та внимавайте явно че там са на хаики странното е че вечер като минавам от там винаги има по няколко голфаджии които се събират малко след кръговото на надежда 

- DroW
- младши ентусиаст
-
притеснява ме само да не са ми записали номерчето или радара им ако прави снимки и може да си ги запаметяват тогава ще стане по дебело че ще ходя да си плащам акта след седмица 

- DroW
- младши ентусиаст
-
- DroW
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Голямо геройство, няма що![]()
В началото на форума се пишат теми, че БМВМ клуба спазва законите, че не толерираме подобни неща, а отдолу - я кви сме ГЕРОИ!
Недеи така сигурен съм че не си безгрешен

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Няма място в града, независимо колко е широко и празно на което без да рискуваш човешки животи да вдигнеш 200 

- Гост
-
BMW_POWER написа:Голямо геройство, няма що![]()
В началото на форума се пишат теми, че БМВМ клуба спазва законите, че не толерираме подобни неща, а отдолу - я кви сме ГЕРОИ!
ако ми покажеш 1 тема в която некои е казал аз спазих закона и спечелих ше те позлата

нали знаеш че сичко си е бъгарска работа ... закони макони .. не се ли пофалим как сме се изръчкали нема да сме бъгари .. тай че не се впрегай много ... не теми да пишеш ами табелки да ни закачат на шиите или на челото да ни го напишат ко да не праим .... пак няма да се оправим

bam-bam написа:BMW_POWER написа:Голямо геройство, няма що![]()
ако ми покажеш 1 тема в която некои е казал аз спазих закона и спечелих ше те позлата
нали знаеш че сичко си е бъгарска работа ... закони макони .. не се ли пофалим как сме се изръчкали нема да сме бъгари .. тай че не се впрегай много ... не теми да пишеш ами табелки да ни закачат на шиите или на челото да ни го напишат ко да не праим .... пак няма да се оправим
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29533
Ха ха, а долното кой ли го е писал
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29122
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29057
Ето и един герой
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=28936
Ми аз карам от 22 години, доста мои приятели и познати от лудо каране минаха на работа към енергото ....
Всеки пано или късно си сяда на задника. По-важно е това, което ще го накара да се замисли... да не е за нечия сметка
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2