Ох майко! Какво съм ви приготвил за Първенец и Божурище...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ох майко! Какво съм ви приготвил за Първенец и Божурище...
Кви са тези бързи Кадети, какви са тези японски драгстери?!?! Ето ви малко истински коли за драг рейсинг:
Малко информация за по-любопитните:
Повечето автомобили са тунинг (преправяни) от серийни. В този клас колите са с мощност до 2000к.с. Повечето карат с обикновен бензин с добавки.
В горния клас или т.нар. Top Fuel Dragster карат с метанол. И в двата класа двигателите са supercharged, но тук от 5000 куб. см. изтискват по 6000 к.с. В горния клас колите правят 0-100км/ч за по-малко от 1 секунда, а на четвърт миля финишират с по над 480 км/ч.
А това е специален поздрав за драг-манияците: Аз лично като видях как се изправя това чудо на задни гуми и почнах да викам от кеф:
Повечето автомобили са тунинг (преправяни) от серийни. В този клас колите са с мощност до 2000к.с. Повечето карат с обикновен бензин с добавки.
В горния клас или т.нар. Top Fuel Dragster карат с метанол. И в двата класа двигателите са supercharged, но тук от 5000 куб. см. изтискват по 6000 к.с. В горния клас колите правят 0-100км/ч за по-малко от 1 секунда, а на четвърт миля финишират с по над 480 км/ч.
А това е специален поздрав за драг-манияците: Аз лично като видях как се изправя това чудо на задни гуми и почнах да викам от кеф:
Alpina, между другото имам (мисля) точно този "автобус" в едно видео-клипче как наистина се изправя на задни гуми и аз в първия момент загубих ума и дума, но след повторно пускане на клипчето забелязах изправения до него човек, който е една глава по-висока от "автобуса" - сиреч това е само обвивката мащабирана и сложена върху нормално шаси на драгстер...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Впечатляващи машини
А тоя рейс трябва да го пуснат по улиците да научи някои шофери на уважение
Ето това ще бъде ШОУ
Някой ще ме светне ли как се вади такава мощност от такива двигатели или да даде линкче да прочета повече инфо за тези неща! 

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
naskoksan написа:и десет голф 2 да навържат пак ще ги отвее тази идиотщина:):)
Хм не схванах на каде биеш с този коментар

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2