за ш"баните маршрутки

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

за ш"баните маршрутки

Мнение от bmw_730Li » 11 Апр 2006, 20:38

и така онзи ден се връщам от път и тва към 23ч по цапиградското и едни тъпаци с маршрутки се гонят по цариградското посока орлов мост след работно време.аз си карам нормално с 130км при което давам ляв мигач за престррояване а онзи оше пред да се престроя ме отнесе от ляво.колата поднесе и да не ви казавам как замалко да отнса мантинелата,другия отпраши а ние осатнахме слизам аз от колата и го питам ти не гледаш ли къде караш бе?а тоя ми вика с колегата се заплеснахме.е:ати?и заради тва аз щях може би вече да не съм сред живите,а да не ви казвам колко ми дадоха от ДЗИ ебати.до никъде не стигнаха.ама все пак още си карам 730 ката.и ви казвам пазетесе от убийците с маршрутки.

ПС айде на Божурище!!!!!!!!!
Животът е кино,но както си го направиш.Артиста си ти но зависи как си изиграеш ролята.Ако тя е главната роял и ти си главния герой то тогава короната е тежка.Обичаме се.бъдете такива и внимаваите.ГРЕШКИ ПРАВИМ НО ДАНО ДА СА ПРОСТИМИ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Апр 2006, 20:39

изроди... :shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

..........

Мнение от bmw_730Li » 11 Апр 2006, 20:46

еми кво да ги праиш/...ибаняци ама си го отнесе.акта за 400лв/.
Животът е кино,но както си го направиш.Артиста си ти но зависи как си изиграеш ролята.Ако тя е главната роял и ти си главния герой то тогава короната е тежка.Обичаме се.бъдете такива и внимаваите.ГРЕШКИ ПРАВИМ НО ДАНО ДА СА ПРОСТИМИ.

Гост
Аватар

Re: ..........

Мнение от Гост » 12 Апр 2006, 0:52

bmw_730Li написа:еми кво да ги праиш/...ибаняци ама си го отнесе.акта за 400лв/.

требвало е да се обадиш тука веднага да се събере бригадата с бусовете и да доидат да ги поломат ... другия път не му мисли свиркаи и да става филма .. малко им е било даже :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 12 Апр 2006, 1:49

Хех аз за тва в маршрутки се не качвам, тия са потенциални
убийци :evil:

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: за ш"баните маршрутки

Мнение от BMW_POWER » 12 Апр 2006, 7:07

bmw_730Li написа:....по цариградското....аз си карам нормално с 130км.......

Ми сори брато, ама 130 не е нормално ......

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 12 Апр 2006, 8:53

bmw_730Li написа:...аз си карам нормално с 130км при което давам ляв мигач за престррояване а онзи оше пред да се престроя ме отнесе от ляво. ...

Абстрахирам се от факта, че е възможно да караш със 130 км/ч. Но маршИрутката да те подмине все едно си спрял... :shock:

Че маршИруткаджийте са ИДИОТИ туй го знаем всички. Че 90 % от ПТП с тях са по тяхна вина също. Ама и ти май не падаш по-долу от тях. Цял свят знае какво е по Цариградско (аз лично рядко минавам от там, но в такива случаи стрелката не подминава 80-90) и да юркаш с тази скорост през деня си е направо маршИруткаджийство. :!:
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Апр 2006, 9:58

Така е бате, 130 е точно с 60км., над позволеното за това шосе, при това положение не се оплаквай.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Апр 2006, 10:29

TheBoss написа:
bmw_730Li написа:...аз си карам нормално с 130км при което давам ляв мигач за престррояване а онзи оше пред да се престроя ме отнесе от ляво. ...

.....

bmw_730Li написа:и така онзи ден се връщам от път и тва към 23ч по цапиградското и едни тъпаци с маршрутки се гонят по цариградското посока орлов мост след работно време...

;) иначе съм горе долу съгласен, ама точно за ограничения да говорим и всичките знаем колко ги спазваме и колко пъти сме били на косъм, е на човека не му е било на косъм ... :(

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 12 Апр 2006, 12:50

Ебаси идиотите с маршрутки да се юркат тия нещо не са дорбе. :evil: :kuku: :kuku:
Изображение

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 12 Апр 2006, 14:17

[steeN] написа:изроди... :shock:

Абсолютни :!: :evil:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Аватар

Мнение от Tezolini » 12 Апр 2006, 16:06

za tiq samo boi we ni6o drugo nema gi oravi :twisted: :box:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 12 Апр 2006, 23:25

а тия верно са ненормални :evil: оня ден една мар6рутка зе клиент на друга и оня "ощетеният"като по4на да заси4а и натиска другият :help: се едно са на кармагедон :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 13 Апр 2006, 0:28

а колегата пуснал темата май е колежка да знаете :lol: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар

x

Мнение от bmw_730Li » 13 Апр 2006, 11:14

колежка съм да.на скромните 19 години от година имам книжка и имам две катастрофи и то не по моя вина.ама си пазя бмвенцето ама от тея смръдливи мар6рутки кво може да опази6.като оня дето влачил 10метра кола и не бил я видял.ми той утре и човек ша згази и няма да разбере

Следваща

Назад към Страхотни истории