Вечните конкуренти
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Вечните конкуренти
Какви са тези стари кошници?Би си задал въпрос всеки човек.
Това са две от най-великите произведения на Мюнхенската и Инголщадската авто индустрия.Това са два от най-известните и продавани модели на АУДИ И БМВ. Дори и вече на цели 13 години двете лимузини излъчват респект и красота.Всяка една е доказала своето предимство и недостатък.Техните собственици с право могат да се гордеят,че управялват нещо истинско.

Жалко е,че нямаше и другия техен "враг" Мерцедес 124.Една кола също присъединяваща се към по горната група автомобили.
Главните дейстащи лица в лекия РЕТРО тест са БМВ 520i 24v 150 hp. and Audi 100 c4 2.3 133 hp.И двете машини са 93 година.Колите са подържани и са в изключително техническо състояние.
Първият тест беше този на спирачките и за мое най-голямо щастие полигона беше мокър и двата Властелина на средния клас показах завидни спирачни умения въпреки своята възраст .С такива спирачни показатели дори и някой нови автомобили не биха се похвалили.
Мотори:Двете коли са с най-добрите мотори на всички времена за своята марка.Аудито Р5, а БМВ-то Р6.Двете лимузини са на около 200 000 километра и учудват с равномерната работа на техните мотори.Също така вървежът и моща си личат въпреки,че през годините са били подлагани на мъчения и издевателства

Естествено като млади рацери аз и колегата и мой най-добър приятел BMWPOWER_m5 сложихме двете коли на старта на отсечка от около 250-300м.И тук спора 6>5 беше решен за винаги между нас двамата.Спряхме на 2 на 2 Победи при старт от място и равен завършек на летящ старт

Аз като тест пилот на Аудито не издържах да не се кача в конкурентната ми любимка и останах очарован

Двете машини може да са стари,но все още успяват да доставят удоволствие и приятни емоции на свойте собсвтеници

ТДС - Турбо Див Селянин
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Мерси Bavarishe това беше наистина много хубав ден с много емоций и веселби
Това 2 на 2 трябва пак да сe тества и да видим подедителя
Макар и да нямя значение... Това е полигона във Панчарево 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Вечните конкуренти
Bavarishe написа:Жалко е,че нямаше и другия техен "враг" Мерцедес 124.Една кола също присъединяваща се към по горната група автомобили.
А, там беше ама остана на заден план защото имаше да свърши малко работа

Bavarishe написа:Главните дейстащи лица в лекия РЕТРО тест са БМВ 520i 24v 150 hp. and Audi 100 c4 2.3 133 hp.И двете машини са 93 година.Колите са подържани и са в изключително техническо състояние.
Предполагам знаеш, че Ауди 100 е предшественика на Ауди А6. Ако се вгледаш в двете коли можеш да намериш доста общи неща

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе тоя полигон аз го не знам
Да не е на СБА-то дето е след като минеш караулката и ОМВ-то малко по нагоре в дясно през портала?
Ако не е там супер
може да го "НАВЕСТИМ" някой ден
Че там на СБА-то има някъв дядка дето ако праим фуртици ще бучи... па и там май асфалта не е хубав

Ако не е там супер

Че там на СБА-то има някъв дядка дето ако праим фуртици ще бучи... па и там май асфалта не е хубав

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Дилян Пенчев написа:Абе тоя полигон аз го не знамДа не е на СБА-то дето е след като минеш караулката и ОМВ-то малко по нагоре в дясно през портала?
Ако не е там суперможе да го "НАВЕСТИМ" някой ден
![]()
И на мен на СБА ми прилича а не на този след Панчарево

E34 M50B25 forever
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Да ако бях докарал Меро тея три колици верно класика в жанра. Само дето аз съм дизел и щте ви гледам задните стопове 

Ма много ме кефи тази кола!!!

12 мнения
• Страница 1 от 1