Едно кино ..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Едно кино ..

Мнение от txe » 01 Мар 2006, 9:39

Бръмм днеска и вчера и днеска иии 507 к.с. леле шъ умръ.. от де да почна .. ай да подкарам по хронология.. нали вчера.. и понеже ходя да взимам брат ми от даскало.. а в повечето случаи от работата на майка ми.. и там минавам през едни лулински булеварди.. и понеже нали валеше снег.. то първо джд после суграшица и накрая сняг.. ама сняг като много сняг.. за 10 миннути 2 сантима натрупа ии на отиване към брата взех тролея щото съм в последните блокове на софия ъъ на люлин де :mhihi: и много духа вятъра а тоя вчерашния духаше откъм драгоман.. амъ съм много неграмотен.. то Драгоман се пише с главна .. мм та на връщане към нас.. не се задаваше тролей и командването се реши нагоре по булеварда пеши да се тръгне.. и там има едно много лошо кръстовище.. ако сте наминавали по люлиснките земи .. от тунела по широката магистрала минаваш пощата и там на края на магистралата има лошо кръстовище с други думи .. дето булевардите Добринова скала и Царица Йоана :roll: се кръстосват.. .. нема светофар и .. бре лошо е.. даже и аз внимавам много като минавам оттам а съм известен с безрассъдните на моменти пресичания.. и така .. минаваме с брата и погледа наляво установява едно зелеено.. Москвич.. шофера любезно ни прави път.. махане с ръка от моя страна в знак на благодарсност и продължаваме.. обаче погледите са насочени към една нова петица дизел както разбрахме.. верояно 2.5 или дори 3.0 .. ужасс .. не ме радва дизайно но по усещане се числи към баварското ссемейство .. и там тоя селянин (както си помислих ) ич не намали .. брей че селянин как не ми дава път.. а това кръстовище има към 6-7 метра и повече ширина там дето пресичам .. но след огледа на жантите ми мина мисълта.. бре тоя няма ли да се възползва от л ъзгавината на пътната настилка.. и като че ми прочете мислите.. (едва сега разбрах защо човека се беше засилил..ако чете тук да му се извиня.. оправдавам го задедо не даде път :lol: а ние му бяхме отнели инерцията :uups: ) но как да е.. леко се врътна дупито на машината .. и следвашите 10-15 метра .. се чуваше онова типично саунд от врътеливото движение на задвижващите колела.. а малко по късно пред непрестанните погледи на феновете (в том числе мене и брата и ухилените до немай-къде физиономии ) човека искаше да свие на следната пряка пак по един изключително ефективен начин.. като за набитото ми синьо око (не че съм ял бой ми просто съм със сини очи) не останаха загадка намеренията на шофера.. първо се изнесе лекичък дрифт наляво и идеята му (по мои съждения ) беше да опише невероятна дъга взимайки левия завой към уличката над блок 352 .. но за нещастие наше пък и на шофера вероятно се задаваха коли отгоре и маневрата не бе изпълнена в целия си първоначален замисъл .. вече ни сняг мъ закачаше ни нищо.. макар да вееше очарователно .. ии сега гледайки нагоре по бул. Добринова скала и очевидния наклон .. ех защо преди години наистина не забраниха движението на автомобили по тоя участък от булеварда както имаше идея за да мога в тоя снежен час и минут да нарамя снегоката въпреки местоположението му.. на 20 км посока северно от София.. репективно Люлин.. но това не ме грееше в иначе толкова студеното време.. или поне да ида до някой магазин за спортни стоки да си взема вътрешна гума .. за колелото .. кола още нямам права да карам.. брей още няколко месеца остаяха.. че предната ми гума лежи безжизнено в гаража (тия толкова обсъждани загрозяващи гледката към филиповци гаражи) .. и макар да нямам калници да се повеселя.. но уви .. нямаше изгледи да съм участник в това движение.. но нищо и позицията на наблюдател ме радваше и приповдигаше духа ми.. защо нямам нет.. и неволна усмивка се изписа пак на зачервеното от студа и брулещия ветър лице.. сетих се за всички ония бмв ентусиасти които в този момент може би доставят удоволствие с изпълненията си върху заснежените пътища на такива като мен.. на други ентусиасти.. :D

иоще помня вчерашния ден.. а днес .. толкова красиви гледки няма нигде.. слънцето намиращо се току над хоризонта .. така лошо ми светеше в очите.. но нишо няколко люлински баварки минуваха покрай нас.. и това беше красота.. заснежените булеварди.. и не особено големия трафик.. радост за душата.. и окото :P .. няколко преки по натам.. зърнах едно страшно красиво дупе на едно страшно красиво русо момиче.. в тоя момент изобщо не мислих за това дали и тя си търси приятел богаташ или пък си е намерила.. или пък и тя е от изключенията.. по-късно тая заран дойд завършека на тов дългометражно кино.. М5 .. макар и е60 да бе .. макар и да беше спряло.. пак озаряваше иначе толкова синьо-белите ми очи ..

Това написах като ЛС на също толкова запалена по бмв душа .. но реших да го споделя с вас.. дано е за добро..

Филе данке на всите бмв братя :P :D ;)
what a helluva ride

Назад към Страхотни истории