Преборих природата -second part
Модератори: mitaka7, Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Преборих природата -second part
Ето я и мойта история.
Понеделник пътувах и аз като B U L L I само че Варна - София. Последните дни беше много готино време - направо лято. И си викам махай зимните и слагай газариите (17' с всесезонни, ушким). Недля ве4ерта спешно ми се обаждат идвай до СФ. Ставам сутринта - времето ужас: студ, мрачно прехвръква чат-пат ама к'во да се прави няма как. Тръгвам аз ...до Търговище добре. Там ве4е по4наха мъките. Пътя дупки, вали яко сняг, неразчистено аве кво да ви кажа. Изпреварват ме разни джипки , камиони, бусове. На баирите свети и премигва оная жълтата лампа въртят 17'-те на едно място -лудница. След Антоново долу горе добре.
Но мъките ми продължиха, този път с любимите на вси4ки БГ-полицаи.
Някаде към разклона за Панега няква мадама с А6 се прави на игрива изпреварва и к'во се унася забърсва насрешната и аре в храстите. Аз и тоя пред мене спирачки едвам не се натресохме. Слизаме да помагаме, едно-друго. През това време идат куките.. Вместо да помогнат почнаха да се заяждат с останалите коли "Защо сме спрели
, пречели сме на движението. Почнаха ме мене защо съм с тъмни стъкла и викат,че ще ми пишат акт и да спират колата от движение и такива глупости.. По едно време тая с А6-та от удара и станало нещо и взе че припадна . Тъпите куки почнаха да се правят на компетенти ..и аз газ
Единственото удоволствие от пътя ми беше като стъпах на сух асфалт преди Сф. Това е от мен и недейте да вярвате на прогнозите за времето и до края на март... с зимни гуми
Понеделник пътувах и аз като B U L L I само че Варна - София. Последните дни беше много готино време - направо лято. И си викам махай зимните и слагай газариите (17' с всесезонни, ушким). Недля ве4ерта спешно ми се обаждат идвай до СФ. Ставам сутринта - времето ужас: студ, мрачно прехвръква чат-пат ама к'во да се прави няма как. Тръгвам аз ...до Търговище добре. Там ве4е по4наха мъките. Пътя дупки, вали яко сняг, неразчистено аве кво да ви кажа. Изпреварват ме разни джипки , камиони, бусове. На баирите свети и премигва оная жълтата лампа въртят 17'-те на едно място -лудница. След Антоново долу горе добре.
Но мъките ми продължиха, този път с любимите на вси4ки БГ-полицаи.
Някаде към разклона за Панега няква мадама с А6 се прави на игрива изпреварва и к'во се унася забърсва насрешната и аре в храстите. Аз и тоя пред мене спирачки едвам не се натресохме. Слизаме да помагаме, едно-друго. През това време идат куките.. Вместо да помогнат почнаха да се заяждат с останалите коли "Защо сме спрели

- schumi.fan
- Потребител
-
Re: Преборих природата -second part
FASH1ON написа:Това е от мен и недейте да вярвате на прогнозите за времето и до края на март... с зимни гуми
Само лъжат

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Преборих природата -second part
schumi.fan написа:Само лъжат...........Тая зима сигурно е имало 5-6 дена като цяло когато зимните за били нужни...............Иначе пътищата сухи, в най-лошия случай мокри, ма сняг много много рядко
Синоптиците лъжат, защото на Минчо Празников зет му е гумаджия и им дава процент от продажбите като излъжат, че се задават снежни дни и се заредят опашки пред гумаджийницата

3 мнения
• Страница 1 от 1