преборих природата

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

преборих природата

Мнение от B U L L I » 07 Фев 2006, 19:33

колеги както сигурно някои разбраха имах пътуване до варна в ноща на неделя с/у понеделник,за зла участ видяхте какво стана с времето и понеже трябваше да съм във варна сутринта в 08ч.по скромни за мен сметки поех по пътя в 01.30.бях малко поуплашен заради това което гледах по телевизията за пътната обстановка,но нямаше как борих се с преспи,урагани,снегорини и тем там подобни.маи трябва да допълня че изминах разтоянието за 6ч.35мин.което е направо....
тя тая тема не е никаква страхотна история но се зарекох когато видях табелата на варна,че ще се похваля за успешната битка с природата.
още нещо преди да започнат коментари за качествата и проходимоста на бмв ,ще поясня само че бях с пежо 607.
а и благодаря на варненци че не ми го откраднаха за двата дни там,щото това ми бе другия дерт.разказвал съм на някои хора какви гонки имах с варненските автокрадци заради предишното баур кабрио
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: преборих природата

Мнение от Nitro^ » 07 Фев 2006, 22:33

B U L L I написа:
а и благодаря на варненци че не ми го откраднаха за двата дни там,щото това ми бе другия дерт.разказвал съм на някои хора какви гонки имах с варненските автокрадци заради предишното баур кабрио

Откраднали са ти пежото така ли ?
:shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Фев 2006, 23:07

не са... чети внимателно :D
Да караш Peugeot е страст!

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 08 Фев 2006, 2:24

Ами браво :) Не е лесно тва дет си го направил.

Мноо проходими тез Пежа вееееее. :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 09 Фев 2006, 17:27

B U L L I написа:а и благодаря на варненци че не ми го откраднаха за двата дни там,

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
you're welcome :!: :mhihi:

и следващия път да дойдеш с е65 ;) :mhihi:

иначе за зимните условия на каране ако човек си подготви правилно колата за зимата няма от какво да се притеснява ;) според мен поне :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Фев 2006, 19:14

Хубаво,че не си имал сериозни проблеми :!: Това,че си пътувал дълго не е от значение,освен ако не ти е било спешно :roll:
Обстановката из страната си беше сложна ,няма майтап :confused:

п.с. Аз лично ако пътувам за Варна ,знам че до Велико Търново има едни страхотни хора от града на люляците,които могат да ми помогнат в случай на беда а след Търново до Варна едно момиче с голямо сърце и Nissan Patrol :winky: :

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Фев 2006, 20:56

Penchev написа:...
п.с. Аз лично ако пътувам за Варна ,знам че до Велико Търново има едни страхотни хора от града на люляците,които могат да ми помогнат в случай на беда ....
Георги Пенчев

Що не ми каза 2-3 дни по-рано бе :arrow: знаеш ли колко нерви щеше да ни спестиш :?: Не че можеше да се помогне с нещо повече от един чай с ром, но и това е нещо.

B U L L I твоето си е наистина постижение в това време да се добереш до Варна за 6-7 часа. Аз пътувах по обратния маршрут в понеделник сутринта, но с джип и наистина пътищата бяха отвратителни. Честно казано Пежо-то не знам как върви на толкова сняг, но лично видях колко е проходимо Е36 с ниско окачване :arrow: останах изумен и гледах :shock: :shock: :shock: - никъде не закъса за моя изненада...

:OT:
Penchev написа:едно момиче с голямо сърце и Nissan Patrol

Е тука ми се искаше да си прав, но без малко да уцелиш... 3а мое нещастие аз бях с джипа, а тя си караше нейната кола. Незнайно защо рядко ми дава да я покарам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 10 Фев 2006, 1:23

ms написа:B U L L I ... но лично видях колко е проходимо Е36 с ниско окачване :arrow: останах изумен и гледах :shock: :shock: :shock: - никъде не закъса за моя изненада...

Аз винаги съм твърдял,че "задкормилното устройство" е много важно :D

В случая интелигентна система от женски род,бърза в реакциите си колкото и SMG :twisted: :twisted: - много бутилки станаха вече,спирааааам :mhihi:

А на колегата с джипа му е широко около врата :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Фев 2006, 15:36

Penchev написа:Аз винаги съм твърдял,че "задкормилното устройство" е много важно :D

В случая интелигентна система от женски род,бърза в реакциите си колкото и SMG :twisted: :twisted: - много бутилки станаха вече,спирааааам :mhihi:

А на колегата с джипа му е широко около врата :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев

Жоре хич не ми споменавай за SMG- пред тая ''интелигентна система от женски род'' SMG изглежда като 3-степенн ск. кутия от Балканската война :mhihi: :arrow: гледам и аз да закача от бутилките "Джеймисън", няма само ти да ги отнасяш я :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега майтапа настрана, но сигурно за 120 пореден път се потвърди това за ''задкормилното у-во''. Ако не бях видял с очите си как в "тежки зимни условия" - кой ти чисти или опесъчава пътищата в тая държава :evil: - Е36 с окачване свалено -40мм. ми разчиства завоите с дрифтове нямаше да го повярвам.
Ситуацията беше само за снимка- отпред Е36 дрифти на половината завои по пътя В.Търново - Варна, отзад аз с Нисан Патрул + Мерцедес190 закачен на буксир и без спирачки... С 2 думи- весело прекарване на деня :twisted:

п.с.: Потвърди се и друго нещо- С неподготвена кола зимата на път :arrow: НИКОГА

С тези отклонения от темите си прося май един жълт картон. 3асега ми се разминава, но докога ли...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 11 Фев 2006, 22:58

B U L L I написа:.... не е никаква страхотна история но се зарекох когато видях табелата на варна,че ще се похваля за успешната битка с природата....

Ако сложиш малко повече подробности за пътуването трябва направо да се мести в "Майсторско шофиране". В понеделник през деня условията бяха отвратителни, а не ми се мисли как си се добрал до Варна през нощта :shock: :clap: :clap:

Малко :OT:
Penchev стига бе- не мога да събера толкова бутилки в багажника- не карам микробус все пак :winky:

ms ти пък къде се редиш за "Джеймисън"-а :?: 3а тебе само вода, че някой трябва да кара все пак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaLoSoFt » 12 Фев 2006, 10:11

Аз пътувах от София до Варна точно когато падна първия голям сняг (няколко дни преди Коледа). Беше съвсем безпроблемно. Вярно направих 9 часа път, но моята Е36 316i с нови мишелинки не ме предаде никъде.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Фев 2006, 22:59

силните ми предварителни опасения относно ще се справя ли бяха и заради това че като привикнеш на задно предаване,дори и зимата всички да предпочитат предно,то ти е малко терсене.
наи трудно ми бе около сливен където вятъра на няколко пъти изтласка предницата в преспите,а също и самото изкачване от слънчев бряг нагоре.
колеги не съм сигурен дали трябваше да постна тази тема,но си обещах тогава
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 13 Фев 2006, 23:09

B U L L I написа:силните ми предварителни опасения относно ще се справя ли бяха и заради това че като привикнеш на задно предаване,дори и зимата всички да предпочитат предно,то ти е малко терсене.
наи трудно ми бе около сливен където вятъра на няколко пъти изтласка предницата в преспите,а също и самото изкачване от слънчев бряг нагоре.
колеги не съм сигурен дали трябваше да постна тази тема,но си обещах тогава

Були,какъв е проблема,че си я постнал :?: :dunno:
Споделяш едно кофти преживяване ;) На всеки може да се случи :idea:

Георги Пенчев
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 14 Фев 2006, 18:46

Ади ко са праите ся , щом 2,0 16 астра , вари у снега все едно е на магистралата а до нея закъсват всякакви джипки , коли и снегорини
мамата му е блокаж и зимни гуми , ааааааа и да не спираш :mhihi:
ИзображениеИзображение

Назад към Страхотни истории