Ловчанлии, проверете си полигона
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ловчанлии, проверете си полигона

Защо не казвате, че имате такова готино местенце:)
Но всичко по реда. Имахме малко работа с Пепсън в Ловеч и тръгваме от София (Пазарджик отпадна

И така, ние просто си продължихем да си караме с 90 - 100 и то в лява лента, носейки се малко и минавайки отново всички до един, които ни бяха минали на сухото, че и дръпнахме доста напред. Все пак си оставям голям резерв от възможностите си, заради краката и кръста, а и все пак колата не е моя. А Пепсън дреме до мен. Само един път, дето не можах да задмина един камион, защото лявата гума нямаше никакво сцепление и превърташе, но това беше - нищо особено. Доста километри по-натам шосето в продължение на няколко километра беше сухо и естествено магистралните рейсъри ме настигнаха и минаха отново, но, опази боже, пак заваля сняг, и айде пак с 60

И ПАК ги минахме с 100, последните ги изядох за ВТОРИ път на завойте преди Ябланица. Идеше ми с големи букви да напиша на задния джам - 84 к.с....ама ДИЗЕЛ

А ние с Пепсън

Само един с едно Пежо се оказа пич и ни махна с усмивка на лицето.
Сменихме се и пак същото - минахме всички, които успяха да ни подминат, докато сме спрели, за ТРЕТИ път

Пак с 90, а те с 60.......То на сухо и направо лесно се карало, ма на сняг, лед и завой, де да знам, явно не е същото

Минахме по стария път за Ловеч, който не беше опесачен, само беше минал трактора и след това намерихме нещо, приличащо на полигон на територията на Ловеч, което след час и половина запъната в най-горно положение ръчна оставихме в доста различен вид, в сравнение с това, което намерихме. Но ловчанлии ще видят и разкажат

Общо взето беше страхотна вечер и страхотно каране, сега ме боли всичко, но съм повече от доволен.
Благодаря на Пепсън, че споделя с мен "Бабата" и благодаря на този Опел, над който издевателстваме вече няколко години и противно на всички очаквания той продължава да си ни вози и тегли (не едно или две БМВ-та е теглил горкия), а като знам само къде сме го насаждали

Та мисълта ми е, че пак ги минаваме, може да е със слаб Дизел от Рюселхайм, ма пак ги минаваме

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
След толкова дълъг разказ, накрая стигнахме до полигона преди рейсърите...
А какво точно сте причинили на него

А какво точно сте причинили на него

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
ати,а защо не се обади?
Ние в Ловеч не ядем Софиянци
Щяхме да ти покажем и други места за удоволствия,имаме си няколко завойчета ...за тренировки.
А можеше да се уреди въпроса и с масажчета за твоите болни места
Е ,нищо,до следващия път
Ние в Ловеч не ядем Софиянци

Щяхме да ти покажем и други места за удоволствия,имаме си няколко завойчета ...за тренировки.
А можеше да се уреди въпроса и с масажчета за твоите болни места

Е ,нищо,до следващия път

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Вчера на Хемус температурата в 6 часа беше на Витиня -12,5,а на отсечките дето не бяха сипвали сол имаше лед и отгоре сняг-Вектрата ще направи 100-0 за 250-300м-ма всеки сам си преценява-докато не удари някой друг-Пътищата не са еднолична собственост-ако не вас пазете поне другите!
MaXimal написа:Разликата е в това,че те карат нови коли(примерно) и си ги пазят,а ти караш чужда ... нали знаеш чужда п*тка кокалали няма
П.С. Нищо лично, ама и аз влизам в графата "шофьор с бая по-нова кола"
Пич, да ти е честита новата кола!
Ати е единственият шофьор, на когото давам да кара "Бабата". Познаваме се от доста години и му вярвам достатъчно. И аз всъщност не "дремех", а направо си бях заспал.
Сигурен съм, че ще се изненадаш, ако видиш какво може един кадърен шофьор, та било то и с куца баба като моята!
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
- ati
-
BMW lover написа:Ати а на теб какво ти е че те болят краката и кръста през цялото време![]()
![]()
И аз не знам, според лекарите било някакво изменение ли, бла-бла на гръбначния стълб и пак бла-бла, от където болят и колената

Аз не вярвам, ама както и да е, поне намалява болката с времето.
roko написа:ати,а защо не се обади?
Ние в Ловеч не ядем Софиянци![]()
А можеше да се уреди въпроса и с масажчета за твоите болни места![]()
Е ,нищо,до следващия път
Роко, между другото мислех да се обадя, но идеята ни беше само да завъртим една две ръчни на полигона и да си вършим работата, пък то стана една

Но следващия път ще се обадим

MaXimal написа:Не,че нещо ама според теб това голямо геройство ли е,че си ги изпреварил на магистралата?Разликата е в това,че те карат нови коли(примерно) и си ги пазят,а ти караш чужда ... нали знаеш чужда п*тка кокалали няма
П.С. Нищо лично, ама и аз влизам в графата "шофьор с бая по-нова кола"
Не че нещо, ама колата не е моя и за разлика от другите хора, аз уважавам чуждата собственост, още повече че това е колата на най-добрия ми приятел. Да не говорим, че не съм добре със здравето, не съм карал редовно няколко месеца и си оставих доста голям аванс предвид състоянието и възможностите си. Така че просто си карах, аз какво съм виновен, че другите не могат

Ма вие какво се хванахте с "Опасно Луд" за тая история, която си е смешна

ПС - абе, да не съм ви минал вас, докато вие си пазите новите коли

ПС 2 - когато очитавея, та да мога да карам като хората и си оправя положението с колата мога на драго сърце да ти покажа, какво за мен е геройство, но ако за теб 100 км/ч на магистралата са такова, по-добре се запаси с торбички за повръщане

No offence
ati
- ati
-
MaXimal написа:Е в такъв случай се извинявам
П.С. На магистралата съм вдигал най-много 140 .... тогава колата беше на 500-600 км.. да не и стане нещо все пак ...

ПС - сега разработи ли я?
по старите упътвания пишеше това - до 2000 км до 3 к оборота и 2/3 от максималната скорост, смяна на масло и след това на всеки 1000 км по 1000 оборота отгоре - все още ли е така?
Ати
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Вектрите са страшни копачки.Ония ден бащата прави път в бояна на един Меро.Аз лично съм я вкарвал на поляна със сняг до лайсните.
А и много злобно носи с ръчната на сняг

А и много злобно носи с ръчната на сняг

ТДС - Турбо Див Селянин
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Ха, за смяна на масло ще почака малко,а по-темата Пепсън Голф 5 с 50 на тежък сняг спира за 32м,а на лед с 100.?Ама по-добре да не задълбаваме,добре е,че ати се е раздвижил малко и най-вече,че сте си направили кефа
OPASNO LUD написа:Ха, за смяна на масло ще почака малко,а по-темата Пепсън Голф 5 с 50 на тежък сняг спира за 32м,а на лед с 100.?Ама по-добре да не задълбаваме,добре е,че ати се е раздвижил малко и най-вече,че сте си направили кефа
Офтопик:
Що бе първото масло не е лошо да се смени на 10 000, а пък после през 20-30 000.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2