Нищо против жените шофьори ама...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Нищо против жените шофьори ама...

Мнение от vicho » 06 Фев 2006, 23:41

Не мислех, че въобще ще пиша в този раздел ама има за какво, преживяването е по-скоро странно и абсурдно, но има какво да научим, поне така си мисля... (а и като прочетох на Пенчев случката, започвам да си премислям някои неща)

Вчера сутринта тръгнахме от София за Враца с брат ми, автомобила е Шкода Октавия 2003-та дизел (което всъщност не е важно, но просто уточнявам). Пътя беше отвратителен, на отиване цялата магистралата от тук до Ботевград (почти всички знаете пътя) беше с около 3-4 см сняг по нея, неразрината, нито пясък, нито луга, абе нищо, идеално за дрифт, само ЪКЪЛ да нямаш ;) Както и да е, брат ми караше спокойно, през повечето време с 90-100, което пак си беше бързо за тая обстановка, ама той си знае. На отиване срещнахме няколко коли. Точно след Люти Дол (община Мездра, това е на около 30на км от Ботевград) имаше обърната кола, по таван, целия смачкан, вследствие от лошата пътна обстановка, и явно несъобразена скорост. Тавана беше смачкан, имаше пътна помощ и полиция, и решихме да не спираме, и без това пътувахме твърде бавно, считайте около 1 час и 40 минути до Враца, при положение, че аз си ходя през повечето пъти за около 50 минути (повечето знаете как карам по магистралата :uups: , а и да не знаете, вижте ми ранга ;) ). Там във Враца, направо останах потресен, 10на сантиметра утъпкан сняг по главните улици :shock: What the fuck? Перфектна работа за дрифтинг... :roll:

Свършихме си работата и си тръгнахме за насам, на връщане в комбинация с лошото време (обилен снеговалеж), непочистен път, имаше и адско движение, точно преди Ботевград (предполагам познавате местността) по билото на хълмчето има много завои, събрахме се колона 15на коли с средна скорост 40-50км/ч, което си е доста бавничко, при положение, че при сух път там карам с около 90-100 (ако няма движение). И тук идва интересното или как да кажа, потрисането :shock: , свършват завойте и идва дълга права, колоната продължава да се движи с същата константа, и отзад една РУСА МАДАМА с Рено 19, връща една скорост надолу и тръгва да изпреварва цялата колона... Хубаво, набира вече 80-90, че може и 100 да е направила, не знам, отсреща идва камион, и брат ми каза "край, тая се блъсна челно, че и нас ще повлече" ,върна две скорости в комбинация със спирачки, а мацката какво правеше, караше ЧЕЛНО срещу камиона с газ, стоповете и не светнаха и за миг, камиона взе да спира, колоната също и и направиха място да се прибере, при, което какво прави мацката, тръгва да заобикаля камиона от външната страна (сиреч от ляво, а пътя е с две ленти), а шофьора на камиона виждайки реакцията, тръгна към нашето платно, и някак си се разминаха, като тя влезе в канавката и в последствие излезе и се прибра в колоната :shock: Не знам опитайте се, да си го представите, останахме потресени с брат ми, че и цялата колона, а камионджията не знам какво си е помислил, мацката щеше да се разбие ЧЕЛНО В КАМИОНА... Не знам какво си е помислила, не знам как взе тва решение, ума ми не го побира, знам, че ако се беше ударила щеше да стане много лоша верижна катастрофа ЗАРАДИ ГЛУПОСТ, заради нейна глупост, щяхме да отнесем плувката всички. Аз ако бях на мястото на камионджията щях да сляза и да и запукам шамарите и да и скъсъм книжката, също много ми беше интересно ако я бяха видяли полицайте какво щяха да и причинят...

Само размисли, размисли и много "Ако"-та, добре, че нищо не стана...

Да ви направя схема ...

9-ката е рендето, камиона е елипсата - 10

малко семпло ама... мисля, че нормалната рекация е да се прибереш в колоната макар и да удариш някой странично, а не челно в камиона с ГАЗ, ама не знам...
Последна промяна vicho на 07 Фев 2006, 11:47, променена общо 2 пъти
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 06 Фев 2006, 23:50

Разказът ти е добър наистина и поучителен :!: Много добре си посочил и км/ч, с които ТИ караш при сухо време :!:
За главната идея на разказа ти обаче, не мисля че трябва да е жената-шофьор, а начинът на каране(в смисъл, че няма значение дали е жена или мъж) :idea:
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗА ВСЯКА ВАША ПОСТЪПКА :!:
ТАКА ЩЕ СПАСИТЕ НЕ САМО ВАШИЯ ЖИВОТ, А И ЖИВОТЪТ НА ДРУГИТЕ :!: :!: :!:
:bowdown: към "камикадзето" на магистралата :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 07 Фев 2006, 7:49

чакай само да ти види темата bawarka-шь и ше видиш кон боб яде ли :mhihi: :mhihi:

иначе наистина е абсолютна глупост тва дето го е направила и единствената причина поради която не е станала катастрофа е че тая кака е имала невероятен късмет.... дано да е разбрала че е било късмет и да не се е помислила за най-невероятната рейсърка щото дните и се преброени.... :confused:
и мен вчера щеше да ме изблъска от пътя една такава русокоска дето като е заснежен пътя и явно си мисли че пътя е станал само 1 платно... та си караше почти на зиг-заг :evil:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Фев 2006, 8:32

Ми тя тая ако кара все така далече няма да стигне :winky:
Иначе полицаите и да я видят не се знае дали няма да ходат да се черпат :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 07 Фев 2006, 11:03

Полицаите нито щяха да тръгнат да я гонят, нито пък после акт да и напишат - дреме им на тях - те отиват СЛЕД катастрофата.
Или както казваше един познат съдебен лекар като види някой да се прави на мъж с колата - и тоя ще дойде при мене.
А тоя с камиона как да спре, че да я гони, остави - няма смисъл.
Touring & windsurf club

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Фев 2006, 2:00

тая сигурно иска да я земат да кара във Формула 1 :mhihi:

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 08 Фев 2006, 14:53

Два дни на вас ви се смея ама е на.. тая сутрин една заспала леля ме взе на абордаж.. така ми го натресе отзад на светофара, че още ме боли врата :arrow: Оправдание: Не ми хванаха спирачките, а ти защо не тръгна напред? Констатация: 10тина метра следи от спирачките преди да ме удари. Заключение: Жена и кола са несъвместими работи :twisted:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 08 Фев 2006, 16:59

Това и аз го забелязвам, че има много надъхани жени, които карат супер безрасъдно. Особено, ако разполага с по-хубава кола - да не дава господ.
Станах свидетел като карах до Банско на това как една девойка с Е39 правеше супер безрасъдни изпреварвания на предела.
Това, че колоната е много дълга, че няма място и време да изпревари безопасно нея не я ебеше.
Чисто камикадзе.

Въпроса опира до манталитета и акъла на шофьора и е явно, че на някой хора им е малко. Има такива дето не може да държи волана както трябва, да паркира и да борави със съединителя читаво обаче кара на магистралата с 150-170.

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 15 Фев 2006, 12:46

Вечер 22:09 (туи го помня) зелено идвам мнооо засилен :mhihi: пътната настилка сняг и лед , бързам. И само казвам гледаи ся как са блъснахме. Една лелка с едно Клио реши да напраи ляв завои преди нас, а ние сме направо. АБС рита. Колата 1во в дясно че мои да се усети и да спре ама не тъпа и проста. Веднага ляв с пускане на спирачките, да ама не кола беше тръгнала вече на дясно . Набирам се на волана и очаквам челния удар, когато пак натискам спирачките и колата решава да завие малко в ляво , което я спасява от тотализиране:) следва ръчна , че идва острова дет разделя двете платна , опа друга кола. хубу че човека видя ко става и спря а не навлезе в кръстовището. Че беше фиеста неговата. Тръгвам ся да видя на къв акъл , в туи време се отнема предимството. Лелката вече е изминала към километър , даже не звъня на приятели да идват. Сека и пътя , опа забраих че бухалката е в гаража,нищо за ко съм 90 кила . Отварям вратата и ко да гледам една тъпа проста червенокоса лелка си говори по мобилния телефон и ма пита за ко и сека пътя :) Направо са молех да мине патрулка , щото и човека с фиестата доиде.
Шамар не и ударих ама що 5 мин псуване изяде . Че ма е яд че нямаше някои от мъжки пол с нея да види тои как се праи ляв завои с ляво круше :idea:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FASH1ON » 15 Фев 2006, 13:10

За LuBo1.. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Мар 2006, 18:36

Nikolay1 написа: Заключение: Жена и кола са несъвместими работи :twisted:

:ranting: :bang: :kuku: :nono: :censored:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 11 Мар 2006, 22:59

M2PR написа:

Кво ми се дървиш бе имаш нещо да кажеш ли? :1:
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Мар 2006, 23:30

Nikolay1 написа:
M2PR написа:

Кво ми се дървиш бе имаш нещо да кажеш ли? :1:

Дам,бих ти казала много неща,обаче ми е под нивото да се занимавам с такива като теб "дупета",но основно:
1во Много жалко изглежда да се заяждаш с момичета.
2ро -Не слагай всички под общ знаменател.
3то 100% си голяяяямо G аххахахах

Аре пътувай и със здраве :ahah:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 11 Мар 2006, 23:41

1. Изобщо не съм погледнал, че си момиче!
2. 99.9% ги слагам!
3. G-то си го търси 20см под пъпа!
Ти пътувай с автобус!
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 12 Мар 2006, 1:39

Никола1, рулираш, бате. :mhihi:
Ама бъди кавалер, за да не заключваме темата.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Следваща

Назад към Страхотни истории