кви хора има....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

кви хора има....

Мнение от tonkata » 19 Яну 2006, 20:14

начи накратко:
случката е следната- вчера малко след обяд си караме с колегата с голфа на едно т образно кръстовище.пред нас кара некво тико подминава кръстовището явно забравило да завие надясно(което е и единствения вариянт за завой) спира пред нас и пуска авариййни.ние спираме колата зад нас и тя спира.тикото слага задна и тръгва към нас.за жалост не ни бачка свирката и заковани на едно място седим и чакаме(назад не може щото и зад нас има кола).развръзката е удар който заблуденото тико ни нанесе.щети калник и броня.
слизаме от тикото излизат една тъпа п...а и некав п.....ст.жената карала и ни ударила и не видяла а тоя и бил брат.така те викат да ни дадът 20 лв ние викам че те и за пастиране няма да стигнат.от там викат тогава кат ние казваме ок.
след 1 час идва кат.
питат кво е станало колегата казва кво е станало а аз седя в колата,от там питат тях кво е станало.педалчето вика - ми ние бяхме спрели и те ни удариха с бясна скорост отзад,при което аз слизам и викам моля,абе момче как може да ме гледаш в очите и да ме лъжеш.
полицайте казаха разберете се ние ще ходим да оправим още няколко произшествия и ще доидем.те продължиха да ни лъжат и да си измислят а аз едвам се въздържах да не му разбия тъпата мутра
направо се чудя как може да има такива боклуци :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Яну 2006, 20:32

тъпа работа, ама и ченгетата виждам, че са реагирали особено адекватно (както обикновенно)... в крайна сметка каква беше развръзката?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Яну 2006, 20:38

само не разбрах,са голфа бърз ли е :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

50" ракия тийм
Аватар

Мнение от tonkata » 19 Яну 2006, 20:55

развръзката беше обади се на приятел и той казал на ченгетата да вярват на нас и протокол и акт за тъпата п**** :mhihi: обаче оня брат и ако го мерна ше му кажа кой кой е ударил та да разбере правилника :mhihi:

50" ракия тийм
Аватар

Мнение от tonkata » 19 Яну 2006, 20:56

само не разбрах,са голфа бърз ли е

едвам го стигам с иската ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 19 Яну 2006, 22:09

Да да успех:)
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 19 Яну 2006, 23:11

обаче оня брат и ако го мерна ше му кажа кой кой е ударил та да разбере правилника

е тва твойто ми заприлича на оня виц: Катаджия спира страшна п***а, тя без книжка; кани го вкъщи, да му я покаже. Отиват у тях, тя казва, че само да се изкъпе и ше му покаже книжката; показва се полугола, кани го в спалнята... Катаджията поглежда книжката и си тръгва; И пред входа си казва: Леле, тая ако ми падне... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 19 Яну 2006, 23:23

E-31 написа:
обаче оня брат и ако го мерна ше му кажа кой кой е ударил та да разбере правилника

е тва твойто ми заприлича на оня виц: Катаджия спира страшна п***а, тя без книжка; кани го вкъщи, да му я покаже. Отиват у тях, тя казва, че само да се изкъпе и ше му покаже книжката; показва се полугола, кани го в спалнята... Катаджията поглежда книжката и си тръгва; И пред входа си казва: Леле, тая ако ми падне... :mhihi:

Батка, на теб може и смешно да ти е, ама тоя не стига че е за"мяркане", а си е направо на място за убиване пред катаджийте... :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 19 Яну 2006, 23:42

Е ИМЕННО това имах предвид...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Яну 2006, 2:27

е добре че сте били с жокер .. иначе какво се учудваш
уелком ту булгаристан :mhihi:

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 20 Яну 2006, 14:10

И аз имах същия случай със старото ми Е-30,1 костенурка спря пред мен и докато си чакам да продължи...изведнъж задна с пълна газ....резултатът беше,4е ми с4упи и 2-та халогена и бронята,а най-голямата НАГЛОСТ беше,когато някакъв убитак излиза и ми зяе:"Кво правиш,бе............. :?: :!: :shock: (той на мен)Аз така блокирах,4е ми избягаха вси4ките псувни от главата....... :!: Оправданието му беше,4е не е 4ул нито клаксона,нито това,4е му светках и т.н.-той си правил маневри,пи4а :!: :!: :!: Е кажете ми-ТОВА НЕ Е ЛИ БОЛЕН МОЗЪК :!: :!: :!:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Яну 2006, 18:57

Другия път като стане така, звъниш на адвоката и казваш на ченгетата да чакат за да не ги подведеш и тях под отговорност за незачитане на законовите разпоредби при произществие. Казваш му на оня калъф или признавай кво е било или идва адвоката, прават се снимки прават ми акт примерно за 200лв и после те пращам на съд и ти взимам 2000 за една камара простотии. Решава и толкова. Ей такива тарикати ги обичам най много, тва разбира се ако не си слезал и си му разбил тикватра с крика пред куките както аз бих направил щот ша спиш неколко дни на топло и после ша кажеш че съжеляваш и ако ти е за първи път ша те пуснат с потупване по рамото :mhihi:
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 20 Яну 2006, 19:22

BMW8 написа:...

Много точно каzано :!: :yes:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Яну 2006, 2:30

BMW8 .....

хубаво си го измислил ама ако се върже после ше треа да черпиш ;)

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 21 Яну 2006, 4:03

Извиняваите че се намесва, ма явно темата е такава, та аз да питам кво според вас се прави когато колата е спряла и угасена и дойдат куките и ти изкат проба за алкохол, е в моя случай аз дадох проба(щот се шашнах) и съотвено ми прибраха книжката, аз после подадох възражение, ма тва явно ще се проточи във времето(не че няма да ги дам на съд), ма питането ми е как да процедирам от тук на там!!!

П.С. Благодаря ако ми отговорите и пак се извинявам че се намесвам в темата на колегата!!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории