....за какво излязох..то какво стана..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spoonfailure
- Потребител
-
- Кара: Nissan 200sx S13
- Мечтае да кара: без чорапи
....за какво излязох..то какво стана..
Значиии ..една красива юнска вечер хора навсякъде ..настроение..Аз обаче си седя вкъщи и си се наслаждавам на канапето и на това колко е хубаво че съм се родил сега когато има интернет. В един момент обаче виждам че цигарите са ми привършили и решавам да отида до магазина ..тъкмо излизам от вратата и се сещам че лелката от кварталния магазин отдавна е захапала възглавницата и леееко се разочаровам..без да се отказвам обаче взимам ключовете от колата с идеята да се запътя към близкия денонощен магазин (който не е далеч ама мързел) . Качвам се паля,тръгвам . Дори не си пускам музика щтото съм 'за малко'
карам си и стигам до единствения светофар по моята дестинация...червено..а уж трябваше да мига жълто както винаги...но нищо не бързам за никъде..спирам. В следващия момент чувам адски 'пърдел' от нечие гърне,и хоп до мен спира VW corrado което имаше на около 25 места лепенки VR6 ..викам си евала на момчето зарибен..в този момент той отваря прозореца
и първо видях русата мацка с огромните устни и очила (беше към 1:30 нощта)..после виждам и лошото м'че . Настъпва той газта няколко пъти аз не реагирам..ама явно искаше да се направи пред въпросната ученичка, и се провикна през прозореца '...даай да видим колко са и силиците на тая кошничка '..викам си що пък не вярно на резерва съм ..заплата няма още...ама какво по хубаво от тва да закопаеш някой подобен отворко, нали за тва съм я купил..
без да казвам нищо настъпих и аз газта малко докъм 3к оборота да се чуе невероятното ми 'сток' гърне (няма пари за ЙЕД
) и така ..светна жълто ..зелено и аз си потеглих с леко поднасяне само първите 2 метра...нашия хубавец тръгна от ограничител явно гуми пушат...аз вече бях 3 коли напред...чак се замислих какво искаше да правим ..и си викам да не би аз да съм в грешка нещо..
отпуснах малко газта че сме си на центъра на града все пак ..той започна бързо бързо да ме настига
..даже ме изпревар
амо мернах доволната му усмивка...е кипна ми ..2-ра ограничител...3-та пак почти до там ...и хубавеца изчезна
ясно ми беше от самото начало че корадото не беше ВР6 , за това си позволих малко заигравка ..иначе не съм много запознат ама можеше и да ме озори
е това ми беше историята нищо ново дет се вика ама скука и ...да споделя малко 

и първо видях русата мацка с огромните устни и очила (беше към 1:30 нощта)..после виждам и лошото м'че . Настъпва той газта няколко пъти аз не реагирам..ама явно искаше да се направи пред въпросната ученичка, и се провикна през прозореца '...даай да видим колко са и силиците на тая кошничка '..викам си що пък не вярно на резерва съм ..заплата няма още...ама какво по хубаво от тва да закопаеш някой подобен отворко, нали за тва съм я купил..

..даже ме изпревар

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: ....за какво излязох..то какво стана..
Ми типичната глупава постъпка на младежа с Корадото. За съжаление много са тия "пичове", дето ползват колите си, за да се докажат по някакъв начин пред момичетата си. Така че и аз бих му затворил устата дето се вика
Светофарните гонки са хубаво нещо, щом има условия. Но подобни комплексарщини са ми смешни. Така че нека правим стартове просто ей така за спорта, и от любов към марката, както си направил ти. Пък кой ще победи... има ли значение? Аз лично карам за свой собствен кеф, за това и съм си купил колата. То е ясно, че все ще има някой с по-бърза кола от теб, и това точно нищо не значи - нито че може да кара по-добре, нито че е гъзар, или пък че кара "бегачка". Да стоя на светофара и да се гледам лошо с тоя до мен... смисъл в това не намирам. Така че just have fun while driving 

- spoonfailure
- Потребител
-
именно точно това имам предвид и аз ..повечето хора ме питат защо съм си взел 2.8 ...след като имало незнам си ква кола дето била едиколкоси коня повече и че била по лека...аз съм далеч от това че колата ми е бърза ..колата ми е напълно нормална даже..за които 200 коня е бърза кола, явно не се интересува твърде...просто ми е фън да карам точно тази...
поздрави

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
spoonfailure написа:именно точно това имам предвид и аз ..повечето хора ме питат защо съм си взел 2.8 ...след като имало незнам си ква кола дето била едиколкоси коня повече и че била по лека...аз съм далеч от това че колата ми е бърза ..колата ми е напълно нормална даже..за които 200 коня е бърза кола, явно не се интересува твърде...просто ми е фън да карам точно тази...поздрави

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Той горкият не знае, че до него има 2.8

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Хаха, аз преди най ги обичах такива, като имах 330-ка. На външен вид съвсем обикновена, пълен сток, 17-ки най-обикновени за е46, без обозначение за мотора отзад на капака, сток окачване, всичко сток, абее... ето я... "Пълна 20-ка", та съм се нагледал на много такива рАЦери, а и като са се правили на нагли, да ми казват неща от рода на...
" и тн. съм им казвал, че е 20-ка, че да са още по замислени, като поядат шамарите
В интерес на истината с 330-ката на светофарна гонка не съм падал, а ми бяха нещо като ежедневие, добре че не съм попаднал на някой наистина сериозен, без да знам, че е такъв. 
п.п. Сега ми е малко скучно и дори има дни в който рядко надвишавам 2000 оборота при движението ми из града
Хваща ги шубето при вида на 4-те дула отзад
, "кво е тва умрЕлото bmw бе?!spoonfailure написа:... '...даай да видим колко са и силиците на тая кошничка '..

п.п. Сега ми е малко скучно и дори има дни в който рядко надвишавам 2000 оборота при движението ми из града

Хваща ги шубето при вида на 4-те дула отзад

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
BMW батьо!Евала мой! 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
смехурковци качили някоя ' мутреса ' залепил 1 - 2 лепенки ,че колата му е уж 3000 коня и много върви ,а в действителност то е някаква кашлица
То по друг начин май няма как да им сринеш жалкото самочувствие на тези типове. Много добре си направил !

- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Тея с VW-тата са опасни

- FreeSpirit
- Потребител
-
Dirty M5 driveR написа:Ми типичната глупава постъпка на младежа с Корадото. За съжаление много са тия "пичове", дето ползват колите си, за да се докажат по някакъв начин пред момичетата си.
Не знам аз ли бъркам, но ми се струва че са малко мадамите, които ги интересува колко коне имаш под капака и дали можеш да издухаш някой на светофара. Иначе си мислим че ги впечатляваме. Скоро участвах в малка гонка и гаджето до мен поиска да спра веднага за да слезе.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
явно некой заменил гоуфо с корадо непосредсвено и се мотивирал да точкува без базисна информация за нещата 

- spoonfailure
- Потребител
-
zBoost написа:явно некой заменил гоуфо с корадо непосредсвено и се мотивирал да точкува без базисна информация за нещата
и на мен на такова ми приличаше

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2