Тръпката наречена offroad

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Тръпката наречена offroad

Мнение от Новини » 02 Окт 2005, 21:19

...и как опита да бъде удавена една УАЗКА се оказа неуспешен за щастие :mhihi: ;)
Между другото, който не е пробвал да се вози при тия луди глави, занимаващи се с този вид ексремен автомобилен спорт, може само да съжалява. Тръпката не е за изпускане а изживяването дори при на пръв поглед равно трасе може да ужаси и най-смелите водачи на шосейни автомобили. А как дрифти в калта :shock: :twisted: :help:

юзър
Аватар

Мнение от юзър » 02 Окт 2005, 21:21

ама има жокер/помощ от публиката/ :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Окт 2005, 21:22

Я това съм го правил беее :mhihi: :mhihi: ...... последната седмица тамън 2 пъти :mhihi: :mhihi: ....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Окт 2005, 1:23

Не случайно всяка молекула кал като чуе съзвучното трибуквие "УАЗ" и почва да трепери :mhihi: Мани майтапа, аз това също съм го правил, не е реално на какво е способна тази машина... Колко безплатни мивки в реката сме и направили на тази машина с братовчедите на село, ехеее... :mhihi:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 03 Окт 2005, 13:01

OFFROAD :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 10 Окт 2005, 16:46

И аз ще сложа малко снимки :twisted:

Аз се информирам от този сайт, когато има интересо събитие, надявам!
Не е с цел реклама ! :roll:

www.trophy-club.dir.bg

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Окт 2005, 16:54

Хора има едно неоспоримо правило : А то е че УАЗ-ката е боклук :!: :!: :!:
Има и едно друго неоспоримо правило : ГАЗ 69 това е неземна машина :!: :!: :!:

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Окт 2005, 19:12

Penchev написа:Хора има едно неоспоримо правило : А то е че УАЗ-ката е боклук :!: :!: :!:

Доста мога да поспоря с тебе точно по този въпрос ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от S L A V Y » 11 Окт 2005, 15:28

Ехаа! Една такава Уазка ква работа ше ми свърше :lalala:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Окт 2005, 22:41

!!Asen_X написа:
Penchev написа:Хора има едно неоспоримо правило : А то е че УАЗ-ката е боклук :!: :!: :!:

Доста мога да поспоря с тебе точно по този въпрос ;)

Асенчо,сипатяга такъв :D Колкото и парички да се "налеят" в този кютук под формата на най-висок клас гуми за OFF-ROAD,окачване,лебедки и т.н. тази платформа си остава далеч по-нестабилна (висок център на тежеста,междуосие,следа,клиренс) :!:

Значи дори след едно насъскване на УАЗ-та, "текезесарката" само с поставянето на гуми за най-тежки терени отива отново там където другата не може ...

Качвал съм се на УАЗ,вярно проходима е,но факта,че в кал,киша и т.н. тежки терени едно Ауди Куатро минава и заминава а ние ставаме на прасета (не искам да се сещам :maad:) от газене в калта и безуспешно бутане,как да я окачествя ?

Най-интересното тогава беше,че това същото Ауди (B2,когато системата им беше наистина върха с двата блокиращи деференциала)се върна и ни измъкна,вярно със зор,но леката кола помогна,говори красноречиво за "конструкцията" на УАЗ-а :idea:

На офроуд състезания,станхме свидетели как Уаз-те,се държаха най-зле почти от всичко.Закъсваха,особенно на места със страничен наклон в комбинация със пресечен терен :idea: Дааа и то всичките там се "препънаха" независимо от екстрите :mhihi: :mhihi:

Ако някой има желание,мога да добавя някои технически характеристики за 69-ката :D :D

П.С. Те са като хлебарките,ние ще умрем а те ще живеят :!:
Все пак имат нещо общо с Брежнев и великия СССР :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Окт 2005, 23:30

Penchev
Жоре, братко и аз така си мислех някога ама лично се убедих колко заблуден съм бил ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 12 Окт 2005, 6:21

хехе че аз това съм го правил неведнъц и два пъти с пасатора - те затова му викат всъдеход вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а тука има една компания познати на THE JACKAL дето само оффроад им е в глвата ама все успяват да си обърнат джипките по таван или нещо от сорта и после звънят е репликата "мале пуууткооо как се окопахме" :mhihi:
оффроада наистина си е готино преживяване - стига да има ского и с какво да го преживееш... и най-вече да го надживееш :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 12 Окт 2005, 10:11

ЕЕЕ Уазката не е чак боклук....вярно е че по зле от Нивата примерно ,но поне е доста здрава (за разлика от Нивата)....иначе бих казал че Г-класата на МБ е един от най-добрите заводски джипове правени някога.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 13 Окт 2005, 0:25

Вуйчо ми има ЖеКласа.Сега има и Нива :mhihi: .От де е минало Жето и оная гад Нивата е ходила :shock: Той ги тормози по лов и бая ги троши.Прекрати кариерата на Жето :mhihi: .Нивата не знам дали се чупи ма 30-40лв и си в играта :shock: а при Жето 1500-2000лв и чакат за още :shock:

Назад към Страхотни истории