не ми върви ,ама за сега се справям

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

не ми върви ,ама за сега се справям

Мнение от ///M Power » 25 Сеп 2005, 18:01

гледам тука много хора писаха за удари и ламарини и реших и аз да напиша какво ми се случи.....

Снощи (Събота вече,некъде ще се купонясва) пътувам към Студенски Град....аз рядко съм с кола...защото имам приятели които не пият ,та те ме возят.....този път обаче карах аз....мързеше ме и карах леко.....на светофара на УНСС ме застига Ауди А4 дизел(незнам кой двигател само видях как пуши) прави слалом между колите и спира пред мен(тоест първи на светофара).Аз съм зад него и реших да го понапъна малко,така колкото да разведриме обстановаката.....тръгваме....правата към зала Христо Ботев я взимаме леко(много хора има там)правим ляв завой и тръгаваме към Зимния подминаваме Фантастико ....застигаме рейс ....гледам го той се чуди....имам видимост кола няма.....изпреварвам го и започвам аз да водя....правиме лекия десен завий гледам 110км пускам газта(на 3-та съм колата започва да намалява,пък и знам че пред Зимния винаги има народ)...отляво спряла кола,отсреща се вижда трафик...но нема заплашва ....следващия момент спялата кола пуска ляв мигач и започва да прави обратен....след скок на спирачките колата започва бясно да спира....на 10 метра от нея съм още на 50...фаровете ми осветяват двете и ляви врати(вътре виждам 5 силуета)...изнасям се посредата на пътя и чакам да видя шофьора какво ще направи(то имаше два варианта или да скочи на спираките,което и очаквах да направи или да де газ и да мръдне малко)....колата спира(скочила е на спирачките) ....в последния момент навивам ляв ,след това десен и заобикалям на сантиметри спрялата вече на средата на пътя кола....колите от насрещото за мой късмет също бяха спряли (все пак веднага се върнах в моето платно)...погледнах в огледалото Аудите беше спряло на сантиметри от все още спрялата кола.....пускам аварийните слизам ...ония тъпак(или тапачка ,казаха ми че е било жена,но аз нямах време да гледам) си направи обаратния и си продължи......бях горе-долу спокоен....единственото което ми мина през главата беше ,как можеше да пратя в болница някои от тези 5 човека (все пак удар точно във вратите с 50 км не е шега)......след това вечерта беше добра....

но историята продължава .....врещам се аз днес от Екото....карах баш пенсионерската до 2000об.спирам на Парк Хотел Москва....поглеждам на ляво бял Голф 2-ка с 5 човека вътре...не ми е интересен....светва зелено тръгвам леко карам успоредно с Голфа...с периферното си зрение виждам как почва да навлиза в моето платно....свиркам с клаксона дръпва за секунда и в следващия момент започва още по рязко да се движи към мен....набивам спирачка и започвам да свиря постоянно ....вече няма на къде да бягам ...в последния момент виждам как един дъртакпоглежда към мен и едвам едвам започва да върти волана обратно....дръпна се последва от 4-та 2-ра и му избягах....

сега съм решил да не карам поне до четвъртък :D :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 25 Сеп 2005, 19:12

Добре, че си реагирал както трябва :!: Пффууу, такива селяни има по-улиците, ама и ти си един заядливко... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Сеп 2005, 19:49

Много внимавайте на това кръстовище преди зимния, там по принцип перпендикулярния път е със знак стоп(за някой хора нищо не значи май). За 4 години съм виждал много тежки катастрофи там. И за късмет съм се отървавал 1-2 пъти от такива ....
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 26 Сеп 2005, 0:13

Аз преди няколко години на път към морето задремах и си ударих пежото в мантинелата на връщане от морето(след едан седмица ) се разминахме на изхода на Созопол с един бакшиш и оня ми счупи огледалото и за малко да ми премачка ръката, която беше подпряна на прозореца, след има няма 5 дена ме удариха на кръговото във Враца а 20мин след това бях спрял пред блока и един върна на зад и ме удари за 4-ти път.
И те тогава в карах колата в гаража смляна и една седмица не карах.
Застрахователните фирми не можеха да повярват и се опитваха да не ми платят гражданските.
Така, че"/// М-палър" ако само ти се разминава трябва да черпиш.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Re: не ми върви ,ама за сега се справям

Мнение от LeX » 26 Сеп 2005, 10:37

///M Power написа:следващия момент спялата кола пуска ляв мигач и започва да прави обратен....след скок на спирачките колата започва бясно да спира

по-същия начин мои приятел се прибира от студенски град към симеоново. Знаете като направиш лявия завои на симеоновско посока околовръстното правата нагоре. Излиза тои на нея (прибира се със Сузуки 600кк) набива му камшиците и некъв по едно време решава пред него да прави обратен и явно не го е видял. За съжаление моя приятел не можа да спре :cry: :cry: :cry: :cry:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Re: не ми върви ,ама за сега се справям

Мнение от ivantchoG » 26 Сеп 2005, 18:23

LeX написа:
///M Power написа:следващия момент спялата кола пуска ляв мигач и започва да прави обратен....след скок на спирачките колата започва бясно да спира

по-същия начин мои приятел се прибира от студенски град към симеоново. Знаете като направиш лявия завои на симеоновско посока околовръстното правата нагоре. Излиза тои на нея (прибира се със Сузуки 600кк) набива му камшиците и некъв по едно време решава пред него да прави обратен и явно не го е видял. За съжаление моя приятел не можа да спре :cry: :cry: :cry: :cry:
:OT: Що сега на момчето с мотора не му отговорите така:
Хората в провинцията не карат лошо, просто не са свикнали на натовареното движение в сф и нямат навиците, които повечето тук са изградили, карат според условията там, откъдето идват, а това не ги прави автоматично лоши шофьори.
Или така :
Но караш ли дълго време в София или в по-голям град няма начин да не се научиш ДА СЕ ПАЗИШ. То това с шофирането или го имаш или не ....
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 26 Сеп 2005, 19:29

тоя които го засече не беше от провинцията ами старец със едно от тези малките камиончета със зелени кабинки не ги знам как се казват. Видял го не преценил че няма да може да направи обратния завои толкова бързо и станала работата
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 26 Сеп 2005, 20:55

Мился,че знам кой е твоя човек-от Симеоново е нали?Наистина лошо
се беше претрепал май дари беше успял да обърне камиончето с мотора!!

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 26 Сеп 2005, 21:59

drift написа:Мился,че знам кой е твоя човек-от Симеоново е нали?Наистина лошо
се беше претрепал май дари беше успял да обърне камиончето с мотора!!

Да от Симеоново е. От скороста наистина беше обърнал с тяло камиончето. Равносметката беше: счупена бедрена кост,разкъсан далак,проблеми с белите дробове,счупени бедра. Сега е без жлъчка и мисля че и без далак има проблеми с белите дробове НО поне оживя.
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Сеп 2005, 4:00

Тва с матаретките са сите донори........ма ги оважавам няма други :bowdown: ..........:shock: :roll:

Назад към Страхотни истории