BMW=Адреналин

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

BMW=Адреналин

Мнение от liort » 19 Сеп 2005, 8:18

Та значи , карам си аз към язовир Искар с 4 човека и багаш , някаде към 20:50 . Малко движение ток там някой по бавен шофер и бързаци както винаги . Любимото мероприятие TIR и 4 коли плътно една зад друга . Аз спокоен ,изпреварихме камионът тъкмо си мислех , че сам се поокротил малко по улегнал де :mhihi: . И изведнаш все едно колата ме грабна ,Линкин Парк до дупка и гас до ламарината :twisted: . Бързаците ги изпреварих малко по на горе , обуртомерът не падна под 4 хиляди обурота спарачки , за мик бях забравил какво е това , работех само със скоростите . Колата макар и толкова пълна вървеше като луда , влизаше перфектно във всеки завои . Забравих всички мъки и тревоги , бях само аз пътя и колата . Преди един шикан погледнах километражът 140 шиканът бе много остър , но и за момент не ми трепна просто за първи път изпитах истинсо удоволствие да карам BMW. :D Адреналинът бе облял цялото ми тяло и забравих за всичко случило се последните дни . Чуствах се часто от тази кола на която бях поверил животът си .Всичко беше като една магия . Тъмница ,осова линия , Линкин Парк, бърза скорост , остри завои и усет към двигателят щот не го чувах :mhihi: . Лудница до дупка .

Благодарен съм на хората които мо помогнаха да се снабдя с тази истинска кола и този адреналин .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Потребител
Аватар

Мнение от iuni » 02 Окт 2005, 19:45

Евалата приятел..
Знам, че това са напълно безумни изпълнения, но и аз ги правя същите...
Направо е страхотно...

И ВСЕ ПАК СИ ИМАЙ ЕДНО НА УМ....

Потребител
Аватар

Мнение от Наско » 02 Окт 2005, 20:00

Това е едно кретенско изпълнение. Разбирам да се опитваш да се самоубиеш сам, ама да повлечеш още трима с теб, които предполагам наричаш приятели, това не мога да го разбера.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 02 Окт 2005, 21:38

Радвам се за теб и адреналина ти.
Винаги помни че не си безсмъртен на пътя :idea:
;)
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Окт 2005, 21:58

аз си представям колко много върви 16-ска с 4-ри човека и багаш

и как обуротомера не пада под 4-ри хиляди обурота...

абе яка работа

ма аз к`во разбирам, нали нямам кола... обаче поне като седна да шофирам и возя други хора се чувствам отговорен за тях и съм на тръни постоянно, пък за теб не знам... сигурно е много лесно да хвърчиш по завойте с 140 заедно с приятелите си! ДО КОГА?!?!

Осъзнай се ве човек... всеки върши глупости, обаче поне гледай да си САМ, ако недай си боже се случи нещо!

Всъщност, като не му е дошъл ъкъла на човек до зряла възраст, никога няма да му дойде... Поне гледай НИЕ (колегите) да не сме на пътя като вършиш простотийте.

п.с. Поздравявам МОРКОВ-а с поста на този пич...
п.п.с. научи се да пишеш правилно (или поне малко с малко) liort, не е кой знае колко трудно!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 02 Окт 2005, 22:03

Наско написа:Това е едно кретенско изпълнение. Разбирам да се опитваш да се самоубиеш сам, ама да повлечеш още трима с теб, които предполагам наричаш приятели, това не мога да го разбера.

много правилен съвет при мен в колата макар и не БМВ и макар и не с RWD простотиите и адреналина и всичко друго се прави като си сам в колата. .....това е закон за мен
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 03 Окт 2005, 7:33

ти какво очакваше да получиш като коментари тука ? :roll: ..

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 03 Окт 2005, 8:02

Абе на БАБА ви В ГЪЗА на повечето !

Все едно вие не сте карали бързо, или не карате бурзо... кво от това че е взел с 140 завой ? аз съм взимал и с 200? Всичко си има преценка ако шофьора си познава колата не би трябвало да има проблем. Само недай си Боже нещо от сорта на спукана гума или подобно да възникне, защото тогава живота на теб и твойте приятели не е в твойте ръце.

ПС. На всички отворковци - ако тази тема беше написана от Ати, от Мад Отбора, Асен_Х, или некой по така щеше да има само коментари от сорта на "ааа супер", "еее това е БМВ" браво и т.н.

Галфонска работа !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 03 Окт 2005, 8:07

GaD написа:Абе на БАБА ви В ГЪЗА на повечето !

Все едно вие не сте карали бързо, или не карате бурзо... кво от това че е взел с 140 завой ? аз съм взимал и с 200? Всичко си има преценка ако шофьора си познава колата не би трябвало да има проблем. Само недай си Боже нещо от сорта на спукана гума или подобно да възникне, защото тогава живота на теб и твойте приятели не е в твойте ръце.

ПС. На всички отворковци - ако тази тема беше написана от Ати, от Мад Отбора, Асен_Х, или некой по така щеше да има само коментари от сорта на "ааа супер", "еее това е БМВ" браво и т.н.

Галфонска работа !

Аааа, не така!
Може и да не ти харесва мнението на повечето от нас, но не намесвай баба ми, бабата на Асен, бабата на MAD отбора и разни други баби. Освен това моята май не харесва аналния секс :mhihi:
Ако не ти харесва нещо кажи го като човек, това не е форум за простотии, ок?
Иначе и мен ми се струва лудост тази история, но нека си кара човека както си иска. Само, че ако някой такъв манияк с Golf GTI те беше засякъл челно, тук щеше да опищиш форума какви идиоти са Голфаджиите и т.н., нали?

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 03 Окт 2005, 8:27

Не, защото не определям човека по това каква кола кара !

Също имал съм много ама много повече случки с идиоти с БМВ-та отколкото с ГОЛФ.

Пък и представи си колко варви една 316-ка с 4-ма човека и с багаж, направо...

Може и да не ти харесва мнението на повечето от нас, но не намесвай баба ми, бабата на Асен, бабата на MAD отбора и разни други баби.

:confused: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 03 Окт 2005, 9:17

Постъпката ти е много тъпа,защото все пак си карал и с "някакви си там 4 човека".Разбирам да беше сам и да си покачваш адреналина,ма и с дуги хора в колата......мисля,че няма смисъл да говоря повече!!!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 03 Окт 2005, 10:57

Луд си ;) Не се притеснявай от постовете тук... ;) Това е една болест по форумите при която, всички карат по ограничения и не правят нарушения и никога не са карали лудо с някой друг в колата ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 03 Окт 2005, 12:28

vicho написа:аз си представям колко много върви 16-ска с 4-ри човека и багаш

и как обуротомера не пада под 4-ри хиляди обурота...

абе яка работа

ма аз к`во разбирам, нали нямам кола... обаче поне като седна да шофирам и возя други хора се чувствам отговорен за тях и съм на тръни постоянно, пък за теб не знам... сигурно е много лесно да хвърчиш по завойте с 140 заедно с приятелите си! ДО КОГА?!?!

Осъзнай се ве човек... всеки върши глупости, обаче поне гледай да си САМ, ако недай си боже се случи нещо!

Всъщност, като не му е дошъл ъкъла на човек до зряла възраст, никога няма да му дойде... Поне гледай НИЕ (колегите) да не сме на пътя като вършиш простотийте.

п.с. Поздравявам МОРКОВ-а с поста на този пич...
п.п.с. научи се да пишеш правилно (или поне малко с малко) liort, не е кой знае колко трудно!

:dummy: :dummy: :dummy: :dummy:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Окт 2005, 18:33

Ми за вървеж на такова нещо ще ти кажа от опит...
С 5 човека по 100 кила и багаж Е36 316 92г прави 160, а дали не върви ти си прецени :winky: все пак не е шестак де :D
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 03 Окт 2005, 19:03

GaD написа:Абе на БАБА ви В ГЪЗА на повечето !

Галфонска работа !

Аааааа, не :evil: Първо - тази история нямаше да е написана толкова неграмотно. Второ - неведнъж споменатите от теб потребители са писали за постъпки с които не са се гордяли. Трето - вярно е, че всички сме правили подобни изгъзици и то немалко, но това не означава, че трябва да подкрепяме подобен "героизъм" на пътя. :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Следваща

Назад към Страхотни истории