BMW=Адреналин
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
BMW=Адреналин
Та значи , карам си аз към язовир Искар с 4 човека и багаш , някаде към 20:50 . Малко движение ток там някой по бавен шофер и бързаци както винаги . Любимото мероприятие TIR и 4 коли плътно една зад друга . Аз спокоен ,изпреварихме камионът тъкмо си мислех , че сам се поокротил малко по улегнал де
. И изведнаш все едно колата ме грабна ,Линкин Парк до дупка и гас до ламарината
. Бързаците ги изпреварих малко по на горе , обуртомерът не падна под 4 хиляди обурота спарачки , за мик бях забравил какво е това , работех само със скоростите . Колата макар и толкова пълна вървеше като луда , влизаше перфектно във всеки завои . Забравих всички мъки и тревоги , бях само аз пътя и колата . Преди един шикан погледнах километражът 140 шиканът бе много остър , но и за момент не ми трепна просто за първи път изпитах истинсо удоволствие да карам BMW.
Адреналинът бе облял цялото ми тяло и забравих за всичко случило се последните дни . Чуствах се часто от тази кола на която бях поверил животът си .Всичко беше като една магия . Тъмница ,осова линия , Линкин Парк, бърза скорост , остри завои и усет към двигателят щот не го чувах
. Лудница до дупка .
Благодарен съм на хората които мо помогнаха да се снабдя с тази истинска кола и този адреналин .

Благодарен съм на хората които мо помогнаха да се снабдя с тази истинска кола и този адреналин .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз си представям колко много върви 16-ска с 4-ри човека и багаш
и как обуротомера не пада под 4-ри хиляди обурота...
абе яка работа
ма аз к`во разбирам, нали нямам кола... обаче поне като седна да шофирам и возя други хора се чувствам отговорен за тях и съм на тръни постоянно, пък за теб не знам... сигурно е много лесно да хвърчиш по завойте с 140 заедно с приятелите си! ДО КОГА?!?!
Осъзнай се ве човек... всеки върши глупости, обаче поне гледай да си САМ, ако недай си боже се случи нещо!
Всъщност, като не му е дошъл ъкъла на човек до зряла възраст, никога няма да му дойде... Поне гледай НИЕ (колегите) да не сме на пътя като вършиш простотийте.
п.с. Поздравявам МОРКОВ-а с поста на този пич...
п.п.с. научи се да пишеш правилно (или поне малко с малко) liort, не е кой знае колко трудно!
абе яка работа
ма аз к`во разбирам, нали нямам кола... обаче поне като седна да шофирам и возя други хора се чувствам отговорен за тях и съм на тръни постоянно, пък за теб не знам... сигурно е много лесно да хвърчиш по завойте с 140 заедно с приятелите си! ДО КОГА?!?!
Осъзнай се ве човек... всеки върши глупости, обаче поне гледай да си САМ, ако недай си боже се случи нещо!
Всъщност, като не му е дошъл ъкъла на човек до зряла възраст, никога няма да му дойде... Поне гледай НИЕ (колегите) да не сме на пътя като вършиш простотийте.
п.п.с. научи се да пишеш правилно (или поне малко с малко) liort, не е кой знае колко трудно!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
Наско написа:Това е едно кретенско изпълнение. Разбирам да се опитваш да се самоубиеш сам, ама да повлечеш още трима с теб, които предполагам наричаш приятели, това не мога да го разбера.
много правилен съвет при мен в колата макар и не БМВ и макар и не с RWD простотиите и адреналина и всичко друго се прави като си сам в колата. .....това е закон за мен
Абе на БАБА ви В ГЪЗА на повечето !
Все едно вие не сте карали бързо, или не карате бурзо... кво от това че е взел с 140 завой ? аз съм взимал и с 200? Всичко си има преценка ако шофьора си познава колата не би трябвало да има проблем. Само недай си Боже нещо от сорта на спукана гума или подобно да възникне, защото тогава живота на теб и твойте приятели не е в твойте ръце.
ПС. На всички отворковци - ако тази тема беше написана от Ати, от Мад Отбора, Асен_Х, или некой по така щеше да има само коментари от сорта на "ааа супер", "еее това е БМВ" браво и т.н.
Галфонска работа !
Все едно вие не сте карали бързо, или не карате бурзо... кво от това че е взел с 140 завой ? аз съм взимал и с 200? Всичко си има преценка ако шофьора си познава колата не би трябвало да има проблем. Само недай си Боже нещо от сорта на спукана гума или подобно да възникне, защото тогава живота на теб и твойте приятели не е в твойте ръце.
ПС. На всички отворковци - ако тази тема беше написана от Ати, от Мад Отбора, Асен_Х, или некой по така щеше да има само коментари от сорта на "ааа супер", "еее това е БМВ" браво и т.н.
Галфонска работа !
GaD написа:Абе на БАБА ви В ГЪЗА на повечето !
Галфонска работа !
Аааа, не така!
Може и да не ти харесва мнението на повечето от нас, но не намесвай баба ми, бабата на Асен, бабата на MAD отбора и разни други баби. Освен това моята май не харесва аналния секс

Ако не ти харесва нещо кажи го като човек, това не е форум за простотии, ок?
Иначе и мен ми се струва лудост тази история, но нека си кара човека както си иска. Само, че ако някой такъв манияк с Golf GTI те беше засякъл челно, тук щеше да опищиш форума какви идиоти са Голфаджиите и т.н., нали?
Не, защото не определям човека по това каква кола кара !
Също имал съм много ама много повече случки с идиоти с БМВ-та отколкото с ГОЛФ.
Пък и представи си колко варви една 316-ка с 4-ма човека и с багаж, направо...

Също имал съм много ама много повече случки с идиоти с БМВ-та отколкото с ГОЛФ.
Пък и представи си колко варви една 316-ка с 4-ма човека и с багаж, направо...
Може и да не ти харесва мнението на повечето от нас, но не намесвай баба ми, бабата на Асен, бабата на MAD отбора и разни други баби.

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Постъпката ти е много тъпа,защото все пак си карал и с "някакви си там 4 човека".Разбирам да беше сам и да си покачваш адреналина,ма и с дуги хора в колата......мисля,че няма смисъл да говоря повече!!!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
vicho написа:аз си представям колко много върви 16-ска с 4-ри човека и багаш
абе яка работа

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми за вървеж на такова нещо ще ти кажа от опит...
С 5 човека по 100 кила и багаж Е36 316 92г прави 160, а дали не върви ти си прецени
все пак не е шестак де 
С 5 човека по 100 кила и багаж Е36 316 92г прави 160, а дали не върви ти си прецени

GaD написа:Абе на БАБА ви В ГЪЗА на повечето !
Галфонска работа !
Аааааа, не

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4