тихата женска революция....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

тихата женска революция....

Мнение от DEFLEPPARD » 23 Авг 2005, 11:29

вчера някой ми обясняваше нещо си за една малка количка и употреби думите "това е типично женска кола..."
за миг се замислих.... коя кола е женска ?
Последно време започнах да засичам все по-често и по-често разни дребни къде хубави къде не, повече или по-малко руси каки да управляват смело я Ауди А6, я А8, я Е60, Е65 даже и Е63... малко по-бедничките не падат по-долу (като габарити) от пасат комби... вчера мернах една с товарен мокробус :shock: :shock: да не говорим за рейндж роувъри, Х5ци и т.н.
какво стана с "типичните женски коли" като рено 5, клио, туинго, пежо 205, 206, тико, мазда 121 и прочие ?
Мъже, стягайте се ! стига сте пазарували на жените си танкове, самолети, и не знам кво още... направо получавам страхова невроза по пътищата вече :mhihi: :mhihi:

някой "жаби" не си знаят "гьола", или се праят че не го знаят...
това е РЕВОЛЮЦИЯ!!!!! осъзнайте се !!!! ако скоро не го направите ще ни заробят!! :mhihi: :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 23 Авг 2005, 12:05

.., а бе ти болен ли си.. има жени дето са твоята възраст, а изкарват колкото заплатата на цялото ви семейство (и моето взети заедно).. и к'фо да се качат на някое Клио? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 23 Авг 2005, 12:08

Eвала на душичките! Аз много се кефя като видя красива жена да кара хубава кола, супер гледка!!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 23 Авг 2005, 12:17

Вярно. И почти винаги асоциацията: "Тая кой знае колко .... е излапала и т.н." :uups: Сега не искам да се изявявам като феминист, обаче някои мацки с честен и почтен труд си изкарват кинтите. А още по- хубавото е, че си купуват бързи играчки. Мен направо ми спира дъха(не от страх), когато някоя мадама с Х5 профучи покрай мен :winky: Да не са глупави като мен да карат клио :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 23 Авг 2005, 13:03

Мойта петица често я кара сестра ми из центъра като има работа там, обикновено с някоя и друга колежка на седалката вдясно. И доста добре си я кара, даже паркира :D из малките улички.
Няма какво да се чудим, жените около нас карат квото има, щото не им купуваме техни се научиха и да карат :D .

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 23 Авг 2005, 13:41

Една позната търкаля А4 3.0 куатро, чак чип тунинг му сложи.. Как кара не е истина 3 часа до Бургас 8)
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 23 Авг 2005, 13:46

що бе жена ми като кара 5-ца к'во и е аз съм доста по-спокоен
gambling with the devil on the road

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 23 Авг 2005, 17:40

какво стана с "типичните женски коли" като рено 5, клио, туинго, пежо 205, 206, тико, мазда 121 и прочие ?

А отиди в тунинг.бг форума и ще видиш кой ги кара женските коли :mhihi:

На темата, майка ми (която ВИНАГИ е казвала колко иска някоя малка сладка кола) само си търси извинение да се качи да покара 5цата муахахаха.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 23 Авг 2005, 17:54

^^поне моята я е страх да кара БМВ-то,та си кара малолитражката :D :D :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 23 Авг 2005, 22:03

Аз когато бях в германия и за първи път видях на живо ферари ф 360 мондена, познайте дали го караше жена :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 24 Авг 2005, 1:15

А отиди в тунинг.бг форума и ще видиш кой ги кара женските коли
:bowdown: :bowdown: Напълни ми душата :winky:
Сега аз тъкмо заформих лют спор в рено форума, защото си позволих да спомена някои работи, които не ми харесват на клиото и сега съм на кръстосан огън :help: :mhihi: :mhihi: Е хубаво де, как да имам добро мнение за кола, като всеки път като вляза в завой с 10-30 километра/час треперя да не се завъртя(не става дума за изпълнения, че тогава сигурно ще се на*кам) и как приятно прискръцва и похлопва при най- малката неравност по пътя :uups: Та така де, дамите захвърлиха отдавна славното рено 5 и сега мъжлетата им се опитват по всякакъв начин да защитят "предимствата" на автомобила (автомобил ?!:roll: :puke: ).

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Авг 2005, 7:45

///M Power написа:^^поне моята я е страх да кара БМВ-то,та си кара малолитражката :D :D :mhihi:

Е майка ми не я е страх заради 2 причини. Първо, не е качвала над 2000 оборота и второ, таз голема 5ца е 3 пъти по маневрена и по лесна за паркиране от Нисана.

Но оня ден се стресна малко като я настъпих колата (И после вика "Не знам защо баща ти ме лъже че тази кола била бавна!" :mhihi: :mhihi: )

Но определено, какичка с готина кола е винаги яко. Кат си хвана некое по сериозно гадже ще я науча да дрифти :twisted: Тогава да видите кво става :twisted:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 24 Авг 2005, 8:46

Nasti написа:Eвала на душичките! Аз много се кефя като видя красива жена да кара хубава кола, супер гледка!!!!

Нема по красива гледка, особенно ако това е твоята жена вътре :)

:yes: :yes: :yes:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 24 Авг 2005, 9:18

GaD написа:
Nasti написа:Eвала на душичките! Аз много се кефя като видя красива жена да кара хубава кола, супер гледка!!!!

Нема по красива гледка, особенно ако това е твоята жена вътре :)

:yes: :yes: :yes:

:yes:
когато мойта жена кара, аз сядам отзад и правя супер доволна физиономия ... от която другите участници в движението полудяват
:twisted:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 24 Авг 2005, 11:30

WeiSTD написа:Кат си хвана некое по сериозно гадже ще я науча да дрифти :twisted: Тогава да видите кво става :twisted:

:D :D :D :D :D тва искам да го видя :yes: :yes: :yes:

Маика ми има две приятелки сестри едната кара Тойота Селика и Лексус РХ300 а другата Х5 и СЛК :D :D :D сами са си изкарали парите за тях :lol:
Последна промяна LeX на 24 Авг 2005, 13:14, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Страхотни истории