Как прецаках един фордаджия

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Как прецаках един фордаджия

Мнение от His Shadow » 22 Авг 2005, 11:24

Прибираме се аз и едно приятелче от Димитров град.Карам си нормално 100-110.Покрай мен минава Форд Ескорт от моделите след 95-та и ме изпреварва с около 140 някъде.И приятелчето до мен са подхилква под мустак и ми вика ааа виж ко прай фордада (той притежава Мондео) при тия думи крачето ми натежа и върнах 4-тия зъб 6-така изрева мощно и гонката започна.Помислих че няма да имам проблем ама форда се оказа костелив орех.Карам вече 180 и си мисля леле остават ми само 10км още ако сега се изложа ще отнеса голяма доза подхвърляния.Пускам левия мигач и нагъвам печката 185-190 залепих си максималните километри и започнах да задминавам форда поглеждам да видя кой е поредния келеш дръзнал да се вари с BMW обаче що да видя господин на възраст около 55-60 године бря да ееее и пенсионера ти.Покарах известно време на 190 ама явно дъртия се отказа защото доста осезаемо взе да иэостава и аз си отпуснах педала вече с видимо задоволена физиономия падам на 120 и след около 1 минута гледам в огледалото форда се задава с бясна скорост.... тук идва страшното изпреварва ме но чичко полицай се е каширал в храстите и му маха с палката ама от 170-180 как се спира и направо си подмена и катадиите набързо прибраха радарите и гас на полицейското опелче аз карах по бавно за да видя какво ще се случи вече бяхме в Хасково когато полицаите пресякаха пътя на стареца и взеха да го разпитват вероятно с обичайния въпрос "ам сия кво да прайм " както и да е явно доста ще му олекне джоба.Важното е че не изложих марката а да интересен факт при 190 харчи 16/100 поне така показва разходомера.
Последна промяна His Shadow на 22 Авг 2005, 14:25, променена общо 2 пъти

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Авг 2005, 11:30

:mhihi: Бащата е на 51 години и добре, че кара 1.3/84коня, щото като се качи на нещо по вървежно и няма стигане..
..няма значение на колко години си.. имаш ли бензин в кръвта си го имаш вечно! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 22 Авг 2005, 12:58

..няма значение на колко години си.. имаш ли бензин в кръвта си го имаш вечно

Абе вярно, че няма значение ама поне 18 си трябват, пък някои и толкова не могат да изтраят :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 22 Авг 2005, 13:18

еваларката!!! :)

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 22 Авг 2005, 13:44

УНИКАЛНОООООООООООООООО,
страшен подвиг,
направо ми спря сърцето като четях :mhihi: :mhihi: :evil:

П.С. Нищи лично!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Авг 2005, 19:32

А, па на мене татко ми каза, че ще ми купи колело, ама някой друг път :mhihi:

Голям подвиг, нема що :confused:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Назад към Страхотни истории