За колко време се научихте?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар

За колко време се научихте?

Мнение от M6 » 14 Авг 2005, 19:29

Колко време ви беше нужно за да боравите със скоростите без проблем?Аз първо не знаех за какво са всичките педали,после като станал на 4-години-разбрах как се казват на 8-знаех как се използват,и тогава за първи път карах кола(Лада 1600)(на тази възраст можех да стигам медалите :uups: иначе можеше и по-рано 8) )покарах малко и ми беше доста трудно :roll: (е,.....не чак толкова :lol: )после направих една пауза и на 12-години пак подкарах автомобил-Фиат 126p.Карах го 2-за жалост веднъж в месеца,но пък 50-км)и след всеки път точно да започна да загрявам и бак губех малкия си тренинг.Тогава проблема беше в това,че имаше моменти в който зацемвах и не знаех какво да натисна,и се получаваше едно тласкане при тръгване и смяна на предавките.Малко преди да стана на 14 години ми дадоха да покарам един Москвич 412.При него изненадващо за мен нямаше тласъци и мосле разбрах,ч
е това е от съединителя(при фиата той е със жило,ами мисковеца хидравличен).После като подарък за рожденния ми ден(19.07),карах Лада 2104 цял ден.След този ден намаже нито един момент в който да не знам какво да натисна и също няма никакви тласкания.От тогава не съм карал кола,и броя колко дена остават да взема книжка и тогава всеки един ден ще бъде такъв,а разликата ще е в това,че колата ще е BMW,а модела в зависи от винансите ме :uups: Сега може би ще си кажете:"Да,да-ще кара цел ден :ahah: ,че то тогава бензина ще е 5-лева :help: :roll: "а аз ще кажа,че до тогава има 4-години и това не есигурно.Както и да е сега проблема ми е във това,че деиствам много бавно.Като гледам тати за по-малко от секунда и вече е от втория на третия ЗЪБ :twisted: а на мен ми трябват 2-3 сек.На него му отнема по-малко от секунда да тръкне а на мен ми трябват 3.Това е моят прогрес до сега.Ще се радва да споделите как беше при вас.Мислех да сложа темата в раздел:Майсторско шофиране,но тя стана цел разкас и я слагам тук.Доне не съм объркал раздела.Пожелавам ви искреност и се надявам всеки да сподели този момент от живота му в тази тема.
Приятно писане

Назад към Страхотни истории