Направо незнам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Направо незнам
Значи момци става въпрос за едно бившо гадже с което бях ходил преди 3-години ама през тях не спрях да мисля и да се измъчвам за нея.Та историята е следната вдигаме се тука емил марковските пияници и отиваме в един приятел в света троица на купон та седнах аз бях си купил 8-9 бири само за мен почнах да наливам стабилно 325-цата почиваше в квартала а въпросното момиче беше заминало предишния ден за примрско а преди да замине си прекарвахме страшно заедно стигам аз до 5-тата бира и пусто като почне да ме хваща по малко винаги ама винаги почвам да мисля за нея
и изведнъш решавам да и звънна звъна аз и тя вдига неква нечовешка чагия прозвуча в ошите ми и неможех да я чуя ама грам затворих телефона.И изведнъж тя ми звъни и като започна да ми говори сладко сладко си викам са край обречен съм до края на живата си в мисли дали нещо няма да стане или тя там кво прави и изведнъж ми проблесна викам и по телефона чакай ме ето сега тръгвам към тебе и затворих оттам от света троица до моста чавдар-до майка ми ходих пеша за да взема пари и да тръгна в 1 часа през ноща!!!
стигнах майка ми ми отказа и нервно се скарах и и заявих че ще продам бмв-то и ще си купя пистов мотор треснах вратата и си тръгнах разбит пеша до емил марков прибрах се след дългия път и заспах
на сутринта и цъфнах с бмв-то в 10 след дълъг спор тя реши да дойде с мене за да не ме пуска да пътувам сам оттам аз кипя от приятни емоций и си викам ти ще видиш на магистралата.Та тръгнахме на магистралата изпълних километража на моята 325-ца тя не спираше да крещи до 210 а след това замлъкна.Та стигнахме в примарско тя ме посрешна и вече горд че съм си одържал на думата си викам тя ще види каква жертва съм направил за нея и ще ме разбере но уви каза че била изморена и щяла да се прибира!!!Аз направо полудях но нищо не казах.През другите два дена се разбихме от пиене и дискотеки но не смеех да говоря с нея направо по въпроса.В четвъртък вечерта се върнахме всички благополучно в софия тя по едно време си направи устата но и тя като мене не смееше да говори.Та значи виждате ли момци кво ми дойде на главата да счупа заради нея 700лева за два дена сумати километри и нерви и тя да седи просто така.И сега стоя и чакам развитието на нещата и не спирам да мисля за това какво ще се случи

1 мнение
• Страница 1 от 1