Днес на магистралата

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Днес на магистралата

Мнение от WeiSTD » 26 Юли 2005, 5:18

Излизам аз на магистралата, и право в най дясната лента (Тя тук е най бързата). Зад мен се лепва една Honda Integra Type R. Караше с около 150. Пуснах го, и веднага се лепнах зад него . . . за да ми обира ченгетата :mhihi: . Тоз видя муцуната на акулата и се ентусиазира. И така си се гонихме приятно за едно 10тина километра и той изведнъж спря, залепи 110 и така. Реших че знае нещо което аз не, и съответно спрях и аз. Около 10 секунди по късно подминаваме некво ченге. Така бавно леко, и кат ни изчезна от погледа . . . ДАЙ. Интеграта е много бърза кола, но при 150, въртящия момент на Тания е точно на макс и върви СУПЕР. И така се гонихме още 10тина километра и аз трябваше да слизам от магистралата за да отскоча до едно место. Около 1 час по късно, в тотално различен квартал, си седа на светофара и чакам да завия на дясно, и кво да видя . . . една много позната, много синя интегра. Оп веднага зад него и спряхме на един светофар един до друг. Пича вика следвай ме да си полафим. И отидохме до едно место на него да му монтират състезателен колан за колата. И се залафихме с него. Голем пич, много печен. Вика ми колко обича да се запознае с някой който обича да юрка 8)

Мноо готино ми стана. А и Тания не се оплаква
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 26 Юли 2005, 5:56

Мммм дам...6ти номер определено се чувства доста добре над 140-150км/ч :mhihi: :mhihi: :mhihi: Само така :yes: Мачкай наред :bowdown: :bowdown: Пък аз да се оплача,тук из френско няма с кой да се заиграеш :bcry: и...тъкмо изникне някой и се окаже че с един клас нагоре от 320ката :roll: (я някое порше,я некой изрод с 4 ауспохови тръбички :bcry: )Но търсенето продължава :ok: :mhihi: :mhihi:
One passion,one car,one life...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 26 Юли 2005, 9:45

По същия начин преди две седмици се прибираме по магистралата от провинцията и от Пловдив се лепнах зад един МЛ и така на половината път той водеше, а аз зад него, а останалата половина аз. Средна скорост 160км/ч,
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 26 Юли 2005, 10:04

аз ако треа да пиша всеки път тука когато карам със 150, или всеки път когато се дърпам с някой, ехееееееее да имам по 5 нови теми на ден. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Юли 2005, 10:11

Браво WeiSTD благодарим, че сподели случката ;)
Успя да ме пренесеш на случката ;)
Много яко
Чувството сигурно е било уникално !!!
Браво! :clap:

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 26 Юли 2005, 12:19

Радвам се че ви изкефи, защото мене 100 пъти повече. :D Чуството беше уникално. И колата все повече и повече се отпушва. Утре отивам на лов за H&R и Bilstein че да седи малко по стабилно.

Жеков, аз не писах да се хваля че съм дигнал 150 (всъщност беше около 180 де ма тва е друга тема). Писах да зарадвам ентусиастите и да кажа че печени хора се намират на най неочакваните места.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Юли 2005, 13:20

WeiSTD написа:Писах да зарадвам ентусиастите и да кажа че печени хора се намират на най неочакваните места.

... и в неочаквани марки автомобили ;)

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 26 Юли 2005, 14:11

Знаете ли какво друго ме впечатли?

После като си лафихме с него той ми каза че само кара Хонда защото е "евтина, издръжлива кола" и всъщност знаеше доста неща за БМВ.

Каза че не кара БМВ защото в нашия щат няма достатъчно механици които наистина разбират от БМВ (което не е лъжа).
БИАД Авто-Пазар Тийм

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 26 Юли 2005, 14:21

е той и тате с тромавата 5-ца се лепи по Пасати,а даже ги и разлепва :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 26 Юли 2005, 15:52

GaD написа:аз ако треа да пиша всеки път тука когато карам със 150, или всеки път когато се дърпам с някой, ехееееееее да имам по 5 нови теми на ден. ;)

....ама си едно рядко, ти къде дигна тия 150 - с мойта кола ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :!: :?:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: Днес на магистралата

Мнение от SlipKnoT » 26 Юли 2005, 17:34

WeiSTD написа:Излизам аз на магистралата, и право в най дясната лента (Тя тук е най бързата)

Тя и ТУК е най бурзата.. :mhihi: :twisted:

Потребител
Аватар

Re: Днес на магистралата

Мнение от B@ND! » 26 Юли 2005, 18:26

SlipKnoT написа:
WeiSTD написа:Излизам аз на магистралата, и право в най дясната лента (Тя тук е най бързата)

Тя и ТУК е най бурзата.. :mhihi: :twisted:

Хехехе:))) Много е модерно всичко що мърда и не мърда да кара нон стоп в ляво:))))
Определено дясното е номер 1 :mhihi: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 27 Юли 2005, 13:15

В тая връзка преди няколко дни направо ми падна шапката :D Пътувам си аз по Тракия и още си настройвах музиката за пътуването, когато някой ми присветква с фаровете...Гледам Пежо 406....мърдам в средната и какво да видя :arrow: лелка на около 40-45 години...Викам си това няма да стане и газ след нея в очакване, че съвсем скоро ще се стресне от това, че караше със 180км/ч....Е да, ама не :shock: Не само, че не намали, но дори стигнахме до към 195км/ч и аз реших, че това нещо не е за изпускане; включих автопилота и се насладих на най-якото каране от жена, което някога съм виждал :D До Пловдив не намали нито за миг почти и имаше чудесна преценка за разстояние, евентуални маневри на другите и т.н. Няма да забравя и физиономиите и моментаната паника на двама полицаи, които се чудиха да ни спират или не, но за наше щастие в дясната лента имаше 3 коли и ни се размина :D На нея де ;)
Пък после говорете, че жените не могли да карат :D

Назад към Страхотни истории