пак за циганите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

пак за циганите

Мнение от E-24 » 16 Юли 2005, 17:25

исках да пиша в темата, която е малко по-налоду, обаче вече е заключена. та, само един въпрос ?

хубаво, трепете вие циганите, не че няма причина, но нали се сещате какво може да стане? претрепете десетима цигани и те взели да трепат пък нас, бихте ли си пуснали момиченцето, което е на 18 години и се нуждае от някакъв нощен живот, да се разкарва след залез ? така ще ги озверим още повече и е твърде вероятно да започнат да отмъщават.

решението не някъде другаде, няма смисъл да ви казвам добре известната истина, че насилието ражда насилие. имаме няколко варианта - да ги избием всичките
- да ги траем каквото и да правят
- да се опитаме да ги интегрираме, не знам точно как, предполага се, че тъпите ни политици имат неква идея
- да ги екстрадираме

първият, вторият и четвъртият вариант няма как да се случат, мисля, че на вскеи нормален човек му е ясно това. единствено остава третият. ако започнем да ги тъпчем, те ще отвърнат. ако те отвърнат, ние ще ги избием всички. ако ги избием, ще ни ебат майката от Европа, никой няма да позволи такова нещо. тоест, намираме им работа, със закон постановяваме, че циганите трябва да работят (трудно е да се прокара закон работещ на расова основа, но поне трябва да се опита по някакъв начин или просто да се оправят всички тъпи закони и по-скоро като някой не си плаща тока, да му се изключва, да няма толерантност към подобни неща) и да се направи нещо като организация, която да помага на циганите да си намерят работа, и който откаже, да се праща в затвора.
знам, че всичко това звучи супер лесно, и е много тъпо само да се говори, но е тъпо и да се дават идеи как да се изтребят циганите. най-малкото, защото всичко се връща. малко разум никога не е излишен, защото като стане лошото и да плачем колко сме глупави, нищо няма да се промени
едвайсеиено

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 16 Юли 2005, 18:10

и аз да кажа нещо относно намирането на работа за циганите има не една не две 10 програми който се занимават с намиране на работа на циганите интеграцията им в обществото но има един проблем и тои е
НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ РАБОТИ искат да получават пари на готово давам пример Манго има 5 деца по закон получава помощи за сяко едно дете по отделно и тои си казва аз са получавам 200 лева помощи
междувременно сичките 5 деца просат и проститоират.Но какво стана
закона се промени и ако не работиш (тоест не си регистриран и не си плащаш усигоровките към даржавата и всичко останало НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУчАВАш ПОМОщИ от държавата.Сега една истинска случка идва манго в бюрото по труда област СОФИЯ и почва да се разправя казва му майками (тя работи там ) че ако не работо неможе да получава помощи и тий вади нож и започва да заплашва невинни хора ЖЕНИ на по 50 години що за боклук трябва да си бе и е искал да ги заколи добре че охраната е дошла навреме
П.С по темата малко за да станат всички тези неща който си написал по горе трябва да се промени закона първо и после да се спазва и бавано бавно ще стане 8)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 16 Юли 2005, 21:00

Scott написа:и аз да кажа нещо относно намирането на работа за циганите има не една не две 10 програми който се занимават с намиране на работа на циганите интеграцията им в обществото но има един проблем и тои е
НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ РАБОТИ искат да получават пари на готово давам пример Манго има 5 деца по закон получава помощи за сяко едно дете по отделно и тои си казва аз са получавам 200 лева помощи
междувременно сичките 5 деца просат и проститоират.Но какво стана
закона се промени и ако не работиш (тоест не си регистриран и не си плащаш усигоровките към даржавата и всичко останало НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУчАВАш ПОМОщИ от държавата.Сега една истинска случка идва манго в бюрото по труда област СОФИЯ и почва да се разправя казва му майками (тя работи там ) че ако не работо неможе да получава помощи и тий вади нож и започва да заплашва невинни хора ЖЕНИ на по 50 години що за боклук трябва да си бе и е искал да ги заколи добре че охраната е дошла навреме
П.С по темата малко за да станат всички тези неща който си написал по горе трябва да се промени закона първо и после да се спазва и бавано бавно ще стане 8)

Абре как ще им се работи! Те си имат парички да жиевеят. На връщане от Казанлък видях една М6(ЕМ ШЕСТИЦА) да свива лекинко към една циганска махала даже мина през една нива ...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Юли 2005, 21:34

То за свирка е завивало :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Юли 2005, 23:51

Скоро четох някъде за една идея, у нас има села, където има много пустеещи и изоставени къщи, да им дадат подслон и малко земя да обработват... но, подкрепям предишното мнение - ... НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ РАБОТИ или поне на 90% от тях. Не знам как би се справило правителството на този етап с този проблем. Иначе, статистиката у нас сочи, че от 10 новородени деца 5 са циганчета, 3 турчета и едва 2 са българчета. Извинете ме за точните имена, но това са фактите.
Да караш Peugeot е страст!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Юли 2005, 11:36

;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 17 Юли 2005, 13:34

Eva* написа: Извинете ме за точните имена, но това са фактите.

Фактите са плачевни просто.... ще се заличим като народ, всяка година намаляваме просто все повече :roll: :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Юли 2005, 21:35

На мен ми разправяха една истинска случка ,за един циганин който пише на брат си от затвора .Ето какво пише,брат ми тук в затвора е много- убаво,дават ни хубава храна ,намерих много приятели ,през зимата има парно ,перат ни редовно, тепай и идвай при мен . :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Юли 2005, 8:39

Профилактично окастрих темата. Смятам, че идеята й е сериозна дискусия и място за майтапи или расизъм няма. Придържайте се към добрия тон колкото и да не понасяте Бай Мангау ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Юли 2005, 11:50

да, но лошото е, че и те не ги искат
нали затова е непрекъснатото подмятане от страна на страните членки на ЕС, че те са съгласни да влезнем, но! като територия в евросъюза, а населенето - не, в това число са и циганите.

в същност, има и работливи цигани, но са просто изключения от правилото. лошото е, че не се вместват и в поговорката "всяко стадо има своята черна овца", защото там я има бяла, я не. а за самото интегриране, все някак ще ги интегрираме, но да не стане, след години, като остареем нас да се наложи да ни интегрират в тяхното общество, т.е. ние да ровим по кофите. знам, че е мрачна картинката... но :confused:
Да караш Peugeot е страст!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 18 Юли 2005, 12:09

Не можем да ги интегрираме а, и никой не може! Защо ли??? Ми защото "господата роми" имат изградени навици и традиции от векове. А, някой знае ли колко лесно се изкореняват традиции насаждани от векове. Не напразно никой не се наема да ги преброи в света. При тях миграцията е нещо толкова естествено, както да откраднат например. Колкото до раждаемостта и там ни очаква пълен провал. След около десетина години цалата страна ще се циганизира.
Е, да де. Ама като пребиеш няколко и почват да викат "сегрегацияяяяя". Прост като налъм ма знае кво е тва. Да не говорим за социалните помощи. Ражда циганката едно дете, пише "баща неизвестен", после помощи и като самотна майка. Кой ги учи на това,а????
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 18 Юли 2005, 13:40

Той бащата в повечето случаи верно е неизвестен :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юли 2005, 19:41

Впрочем и ние сме си виновни (политиците де) защото един РОМ се ползва с повече права от мен господин РОМ открадне нещо влезе в районното за 24 часа посинът го мамко и аре пак на улицаат да краде и така без край
А аз като открадна и се почва съдилища и затвор
а на РОМА му е позволено защото нямал пари (така се оправдават те )
чакай бе и аз нямам пари ама не крада а работа за 250 лева
та мисълта ми е че те таак са научени от нас и знаят че могат да си прават почти каквото си искат Не плаща ток не плаща вода и ПАК СИ ГИ ИМА аз не плата тока и след 1 ден нямам ток а той протестира защо качили електромерите на 20 метра на стълба че да им е по трудно да кръдът ток
П.С сори за отклонението ама доста се ядосвам само като се сета
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Юли 2005, 20:09

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

яко наплм във филиповци и да видим после кой какво ще каже
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 18 Юли 2005, 20:41

Като говорим за тока,който е ходил на последна спирка на автобусите 6,26 и 116 в Изгрев в Пловдив,знае за една улична лампа,от която излизат поне 20 проводника във всякакви посоки :mhihi: :mhihi: Я в някой дюкянчето,я директно в блока отсреща по етажите,я за някакви други битови нужди :help: Все се каня една снимка да щракна и после да ми говорят за правата им като хора и горкото малцинство :maad: :ranting: Това уважаеми сънародници е все едно манго ни е бръкнал най-небрежно в джоба ни и се усмихва казвайки "Бате,аз не крада биее,то твоя джоб се мушна при ръката ми"...Нямам идея как може да ги вкарат в някви допустими норми на цивилизованост :dunno: Сложна задача си е и явно за това политиците така умело я избягват :roll:
One passion,one car,one life...

Следваща

Назад към Страхотни истории