Смех смех смех
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Смех смех смех
Седя си аз в офиса кротко, офиса е на партера и прозореца до мен гледа към вътрешния двор, целия двор е бетониран гладък паркинг.
Седя и слушам по едно време свирят някакви гуми ръмжи мотор, брех викам си некой да не рацерства в двора поглеждам ... никой.
Ръмженето обаче се увеличава свиренето на гумите също, изръмжава мотора свирят гуми... баааа вече съвсем се опулих дърпам настрани щорите гледам до прозореца една опел тигра седи... викам де го тоя рацер щот тиграта кротко седи... мда ама продължава ръмженето и свиренето ставам вдигам нагоре щорите и гледам в тиграта една жена се мъчи да надупи тиграта та да я паркира между две коли ма голема мъка ... не влаа деа и запъната тигра чудя се хубу ръмжи мотора на тиграта ма от де свират гумите заглеждам се в тях ... и кво да вида ми задните гуми не се движат само предните
бухаааааааааа жената забравила ръчната явно опъната и близо 10 минути не може да паркира ... ма нали гладък цимента се некак се движи тиграта ... а жената вътре изнервена с резки движения чудеща се таа кола що не мое да откине ...
П.С. С най-добри чувства към дамите, просто в дадения случай героя е жена
Седя и слушам по едно време свирят някакви гуми ръмжи мотор, брех викам си некой да не рацерства в двора поглеждам ... никой.
Ръмженето обаче се увеличава свиренето на гумите също, изръмжава мотора свирят гуми... баааа вече съвсем се опулих дърпам настрани щорите гледам до прозореца една опел тигра седи... викам де го тоя рацер щот тиграта кротко седи... мда ама продължава ръмженето и свиренето ставам вдигам нагоре щорите и гледам в тиграта една жена се мъчи да надупи тиграта та да я паркира между две коли ма голема мъка ... не влаа деа и запъната тигра чудя се хубу ръмжи мотора на тиграта ма от де свират гумите заглеждам се в тях ... и кво да вида ми задните гуми не се движат само предните

П.С. С най-добри чувства към дамите, просто в дадения случай героя е жена
May the BMW force be with you!
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Не се подигравай на жената бе. Аз навремето като си купих Москвето (35-тото 21412 в София) отивам да взема баба ми от гости. И навалял един хубав сняг. Паркирам аз, дърпам ръчната и отивам да се изфукам на баба ми. Връщаме се, сядаме в колата. Паля, първа, газ. Тц, няма никой. Мотора си мърка, колата си стои. Решавам, че съм заседнал в снега и почвам да я лашкам напред назад. Пак тц. Накрая един случаен пешеходец ми чука на стъклото и вика: момче абе как искаш да тръгнеш като задните гуми не се въртят. СРААААААААААААМ.
(човечецът сигурно не беше и чувал за предно предаване, все пак годината е 1987)

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
TheBoss написа:Не се подигравай на жената бе.
Е на теб ли...хаха Да не си пийнал повечко предната вечер:)
Василене - тва нищо не е
става дума за моя позната, малко е трагично но си е смешно. Значи изкара книжка всичко точно, караше няква кола там.. и по едно време си купи нейна си кола.. ама колата е автоматик (който е карал автоматик може веднага да се сети какво е станало)
и така по живо по здраво си кара с новата кола автоматик, климатик, серво абе женска кола кво да ви кажа.. по някое време звъни телефона хър мър ела.. и кво да види човек.. предното стъкло все едно с бухалка са го нацепили цялото в кръв.. лудница.. кво стана бе ? ми исках да натисна съединителя..
става дума за моя позната, малко е трагично но си е смешно. Значи изкара книжка всичко точно, караше няква кола там.. и по едно време си купи нейна си кола.. ама колата е автоматик (който е карал автоматик може веднага да се сети какво е станало)
и така по живо по здраво си кара с новата кола автоматик, климатик, серво абе женска кола кво да ви кажа.. по някое време звъни телефона хър мър ела.. и кво да види човек.. предното стъкло все едно с бухалка са го нацепили цялото в кръв.. лудница.. кво стана бе ? ми исках да натисна съединителя..
No bling at the Ring
7 мнения
• Страница 1 от 1