жените, колите и силните усещания
Модератори: mitaka7, Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
жените, колите и силните усещания
често се случва да си говорим, че жените си нямат и понятие от шофиране и повечето от нас го наблюдаваме постоянно, НО, винаги има едно но;)
Днес към 14 часа отивам към студенски град, минах моста на НДК и се насочих към Хемус. в този момент светофара светна жълто и приложих обичайната процедура тип " трамвайни релси" истрелвайки се първа кола пред петте колони, чакащи на светофара;) стигнах до 3та и на 4к оборота задържах по баира към хладилника. в този момент покрай мен мина едно CRX-че, привидно занемарен вит, възраст около 15 години, матирала боя и показала се ражда от тук от там, мога да кажа, че почти не му обърнах внимание. На пряката на Какао стъпвам аз на трамвайните релси и поглеждам от дясно, хондичката седи до мен и от вътре ми се усмихва чаровна руса госпожица
усмихнах се и аз, погледнах от ляво на трамвая и след 2 секудни вече бях пред него;) продължавам на долу и на светофара посока София ленд забелязвам, че малолитражката седи зад мен с ляв мигач и младата дама продължава да ми се усмихва
в този момент светна жълто и моментално скъсих завоя пред насрещно идващата колона, но когато погледнах на зад, какво да видя, червената играчка продължава да ме следва плътно броня до броня
на София ленд намалих, заради камерите и русото девойче мина пред мен, намали и продължи внимателно да ме следи в огледалото:) от там на светофара на Симеоновско, в момента в който тръгна бавно колоната подготвих шестака на първа на около 4000 оборота и задържах на тях, веднага след като завихме дадох газ и с лек и нежен дрифт вече бях до нея, тя вкара втора и малолитражката ми взе десеттина метра, докато се усетя вече се гонехме с 160км/ч по Симеоновско посока студенски град
на първата отбивка отново успях да я излъжа на жълтото и на светофара преди Дунев стъпихме един до друг, тя се строи в лява лента посока Диана бад
реших, че се отказа и дадох десния мигач за Студенски. в момента в който тя видя това, моментално настъпи червената играчка, смени мигача от ляв на десен и се строи пред мен, с вперен поглед в огледалото, учаквайки да види реакцията ми. аз искрено се зарадвах и и направих знак, че и хола дъската;)тя ми се усмихна и повдигна рамене невинно
продължихме със същата лудория към УНСС, изпреварвайки се един друг
малко след МЕИто тя намали, аз застанах до нея и почти спряхме по средата на пътя, тя се усмихна и каза" до кога ще се гоним?:) " аз и отвърнах "признавам, очарова ме, удоволствие е човек да види как една жена владее по този начин колата си
блондито се усмихна привидно задоволено от отговора ми и в този момент аз върнах втора и продължихме по завоите покрай Онтариото. на 35ти блок аз паркирах, тя продължи още 200 метра на горе направи обратен завой, мина покрай мен, махнахме си за чао и продължихме да се гледаме в огледалата, докато тя се отдалечаваше по обратния път;)
някои хора казват, че жените са нарочени, че не могат да карат добре. аз не съм съгласен с това, според мен жената просто не може да реагира правилно в стресови ситуации, и за това не може да стане добър шофьор. както всяко правило, разбира се, това изключение, с което имах честта да се погоня днес, направи следобеда ми исключително приятен и ми подейства много отпускащо в напрегнатото ежедневие;) хубаво е по някога да видиш, че конкуренцията е на лице и от другия пол;)
Днес към 14 часа отивам към студенски град, минах моста на НДК и се насочих към Хемус. в този момент светофара светна жълто и приложих обичайната процедура тип " трамвайни релси" истрелвайки се първа кола пред петте колони, чакащи на светофара;) стигнах до 3та и на 4к оборота задържах по баира към хладилника. в този момент покрай мен мина едно CRX-че, привидно занемарен вит, възраст около 15 години, матирала боя и показала се ражда от тук от там, мога да кажа, че почти не му обърнах внимание. На пряката на Какао стъпвам аз на трамвайните релси и поглеждам от дясно, хондичката седи до мен и от вътре ми се усмихва чаровна руса госпожица

някои хора казват, че жените са нарочени, че не могат да карат добре. аз не съм съгласен с това, според мен жената просто не може да реагира правилно в стресови ситуации, и за това не може да стане добър шофьор. както всяко правило, разбира се, това изключение, с което имах честта да се погоня днес, направи следобеда ми исключително приятен и ми подейства много отпускащо в напрегнатото ежедневие;) хубаво е по някога да видиш, че конкуренцията е на лице и от другия пол;)

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Мадамата с червения CRX мнооо добре я знам
Няма нищо пипано по вида, само едни джанти и цвета е изтощено от слънцето червено. Тая мадама е много луда, всяка вечер по късните часове може да я намерите на ЕКО-то
Седи си там и си лафи, и от време на време отива да врътне едно кръгче
В лице е готина, малко се е свлякла надолу, ма важното е че е зверска фенка на автомобилите. Ако всички жени бяха такива ,щеше да пада яко шоу и съревнование между двата пола

Няма нищо пипано по вида, само едни джанти и цвета е изтощено от слънцето червено. Тая мадама е много луда, всяка вечер по късните часове може да я намерите на ЕКО-то

В лице е готина, малко се е свлякла надолу, ма важното е че е зверска фенка на автомобилите. Ако всички жени бяха такива ,щеше да пада яко шоу и съревнование между двата пола

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
еее супер искам и аз да попадна на такава жена
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Батееее,ела щом те кефи да ти покажа нещо!
Както от обявите се вижда имам щастието в гаража да ми седи едно 850,скромен 12-так с към 326к.с.Та излизаме в събота да се возим с гаджето и какво да се прави дадох и да покара,е да ама на моя сфетофар на Горубляне се гъзари и до нея се нарежда едно Х5 3.0д,и оня почва да ни гледа нахакано,след това не е за разказване приятелчето само дето не слезе да го бута от яд как от 0-200,караулката и после 0-2ХХ(да няма пак спекулаций от разбирачи)!Или да кажем 6-ти зъб на 5200 оборота, Х5 барабар със смелчагата се учудиха как жена(опс момиче 18г
) го наказа,та ако искаш да ти уредим един старт
Майтап,радвам се че има и добри жени зад волана!
Както от обявите се вижда имам щастието в гаража да ми седи едно 850,скромен 12-так с към 326к.с.Та излизаме в събота да се возим с гаджето и какво да се прави дадох и да покара,е да ама на моя сфетофар на Горубляне се гъзари и до нея се нарежда едно Х5 3.0д,и оня почва да ни гледа нахакано,след това не е за разказване приятелчето само дето не слезе да го бута от яд как от 0-200,караулката и после 0-2ХХ(да няма пак спекулаций от разбирачи)!Или да кажем 6-ти зъб на 5200 оборота, Х5 барабар със смелчагата се учудиха как жена(опс момиче 18г

Майтап,радвам се че има и добри жени зад волана!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aз познавам 2-3 жени дето могат да дават газ харабийската ма тва не значи че могат да карат кола ... (не говоря за на Cobra жена му не я познавам) 

R.I.P Landikar
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аве Енжо мацката е искала да спрете да се поупознаете за тва те е гонела
А иначе тази я знам дори доскоро още немаше книжка маи са има незнам

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Gavril написа: ...
аз съм женен мъж, не правя такива работи;)
следващия път ше зема с мен Петко ///М Големия, да ги загражда пичетата, аз само ше ги гоня;)

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Това се нарежда сред най-страхотните истории в моя списък
За мен това е жена мечта - няма да ти се свиват кокалчетата на ръцете, от факта, че се влачи, но пък няма да ми иска колата (която аз и без това не притежавам
). Търся си някоя руса мацка да ме вози, следващия път не отбивай така номера
Ати

За мен това е жена мечта - няма да ти се свиват кокалчетата на ръцете, от факта, че се влачи, но пък няма да ми иска колата (която аз и без това не притежавам

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- niko_first
- младши ентусиаст
-
е има една такава русалка май от кв. гоце делчев някаде и тя си пада по тия изпълнения, и то мацето кара баварка. едно зелено компактче 

само гасссс на ИС-ката
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Еййй, супер историйка.
Напомни ми на една много подобна случка в Австралия.
С едно гадже се гонихме 20тина минути. Тя беше с Хонда Сивик, ние с Е30
Напомни ми на една много подобна случка в Австралия.
С едно гадже се гонихме 20тина минути. Тя беше с Хонда Сивик, ние с Е30

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
... после що съм искал да си купя по-мощничък автомобил. Няма "полет на духа" с 60 конски сили.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4