Да споделя едно страхотно преживяване!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Да споделя едно страхотно преживяване!

Мнение от Тоо Cool » 17 Апр 2005, 11:20

Значи вчера слад посещението на децата от дома в с. Гуцал минахме през Челопечене и един от нашите познати спомена, че си продава колата. Помолихме го да я докара и какво да видя-супер запазено, адски злобно и НАИСТИНА плашещо бързо Е-36 325и с автоматична скоростна кутия. Пича ми даде да я покарам тъй като сериозно се замислих дали да не си я купя още повече, че цената и е просто смешна-9500 лв. Качвайки се в машината усетих разликата между седан и купе осезаемо-ГОЛЕМА гъзария е тва купе ей!!! А как вървеше тая кола-е нема такава друга-180 ги направи без да разбера какво става а натам вече не помня защото се кефех невероятно :twisted: :twisted: :twisted: Като включих на S режим просто се изстрелях-тва нещо кикдаун ли е що ли просто ти размазва усещането за скорост-адреналина се лее като река, а другите подобия на коли на пътя просто са спрели :shock: :shock: :shock:. Не знам как я е подържал тоя човек, но двигателя просто светеше, отзад ауспуха като го обършеш отвътре с ръка и ръката ти остава чиста-нема да гори масло или нещо такова-просто кола мечта. Пича щял да се жени и да си достроява къщата та затова е решил да продаде това съкровище-разбирам го, въпреки че аз НИКОГА не бих се разделил с тоя звяр-още по-малко пък на тая цена, но човека си е решил :dunno: . Реших да си помисля тия дни и да видиме какво ще става-не искам да си продавам мойта, но пък тая 325-ца е просто нечовешка-кожи, климатроници, шибидах-абе всичко.И пак да кажа-ей хора тая кола вървеше като никоя друга-карал съм на бившия ми шеф Е-39 530Д с двоен чип тунинг ама тая Е-36-ца вървеше повече мамка му!!!!!Като слязох от нея ми трепереха краката-добре, че бях с широки панталони та не се забелязваше-MONKEY беше с мене и въпреки, че всички знаем как обича да кара той, по едно време се беше умълчал и стискаше седалката задраво ;) Нема такава кола, такъв звяр-завиждам на всички собственици на нещо такова-евала. Отново, за кой ли път се убедих, че по-велика машина от BMW няма, няма и да има.АМИН БРАТЯ!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Апр 2005, 11:27

бате ти тази нощ спа ли изобщо или бленува КУПЕТО а ;) а твойта зе ли си я бре
:OT: виж си личните съобщения
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 17 Апр 2005, 13:03

Дайте некви координати на този човек?

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 17 Апр 2005, 13:09

Аз затова вече не сикам да карам БМВтата на приателите ми..просто след това немога да спя и ме обземат все едни странни мисли от къде да се сдобия със заветните ххххх лв... :evil:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Апр 2005, 14:14

Колата е наистина в перфектно състояние и както вчера ти казах- аз гарантирам за нея. Поддържана е само в Дару Кар (вчера видя и фактурите на каква стойност са 8) ). Познавам Румен от доста време и мога да твърдя, че наистина държи МНОГО на колите си.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hooligan » 17 Апр 2005, 18:57

ама е автоматик :roll:

U.S. MARINES
Аватар

.....

Мнение от Тоо Cool » 17 Апр 2005, 19:24

Бате явно не знаеш за какво става дума :roll: Автоматика на тая кола ще направи смешни колите на почти всички хора с BMW-та, които познавам с малки, малки изключения..... :twisted: Режима "спорт" просто кара да ти пукат коклчетата на врата-нищо, че е автоматик :mhihi: :mhihi: :mhihi: !!!!!!!!!!!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 17 Апр 2005, 21:34

Тая 325ца верно те е вкарала яко в някъв филм :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Re: .....

Мнение от Azrail » 17 Апр 2005, 21:50

Тоо Cool написа:Бате явно не знаеш за какво става дума :roll: Автоматика на тая кола ще направи смешни колите на почти всички хора с BMW-та, които познавам с малки, малки изключения..... :twisted: Режима "спорт" просто кара да ти пукат коклчетата на врата-нищо, че е автоматик :mhihi: :mhihi: :mhihi: !!!!!!!!!!!

Хм, мога да уредя едно състезанийце с едно Е46 328Ci? Доколкото знам, конете са същите :roll:
MORE BEER!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 17 Апр 2005, 22:11

Недей да разбиваш мерака на хората бе, чакай да я купи пък после :winky: , ше вземеш да го минеш и ше му секнеш кефа на човека :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Апр 2005, 22:49

Съжалявам, може би малко максималистко ще прозвучи, но за мен всичко под 3.0 кубика си е малолитражка :mhihi:
MORE BEER!

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 17 Апр 2005, 22:57

Ми ти с твоите камиони не коли :mhihi: Такиз не ги признаваш :winky:

U.S. MARINES
Аватар

......

Мнение от Тоо Cool » 18 Апр 2005, 6:43

Както написах по-горе"с малки изключения"-Azrail се вписва точно в тия "малки" изключения! Още повече, че за разлика от повечето големи "разбирачи" тука той знае за какво става дума-за големите и малките двигатели на BMW. Така, че приемам забележката единствено от него-другите....какво да кажа-купете си поне 325, за да вкарвате "компетентни" мнения :roll: :roll: :roll:
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 18 Апр 2005, 6:47

еххххх, добре повече няма да се обаждат хората където карат под 2.5 демек ще говорят 10-20 човека :)

ПС> аз не бих е купил само заради това че е автомат, ама това съм аз, всеки е различен. Ако ти харесва що не :)

Хора и интереси различни :)

;)

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 18 Апр 2005, 9:48

хмм нека автоматиците да са гадни ... :mhihi:
аз доста вечери не съм заспивала ,след возенето си в седмица - АВТОМАТИК. Със това S,12-така какво прави лелее само ускорението се чува , НЕВЕРОЯТНО е :!:
Без задъхване :twisted: :twisted: скандалнооо

Следваща

Назад към Страхотни истории