Акт по пощата!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Акт по пощата!

Мнение от Giorceto » 28 Мар 2005, 10:24

Вчера ми се случи нещо много интересно.
Прибирам си се аз към квартала заедно с червеното комби пред мен към 00:15 някъде и изведнъж Дилян решава да направи десен завой на един светофар и да спре да си купувал нещо. Да ама аз съм в дясна лента, а той в лява. Както и да е той минава на зелено аз изчаквам да светне жълто, тоя до мене спира и аз си правя десния завой леко от лява лента и спирам до него. Говориме каквото говориме и гледам пред мен свети палката МВР ама сочи надолу, викам си тия са пешаци, актове не пиашат, не е проблем.
Тръгвам си аз да се прибирам ... и хайде отбии в дясно.
Спирам аз и гусина пита:

-На какъв светофар преминахте ?
АЗ: е .. на червено. П: А добре, документи на Вас и на спътника Ви. (горкия Сашо така се беша разплул че едва си намери личната карта)

Давам им аз документите, гледат там каквото гледат и човека пита:

-Може ли да отворите багажника,
Аз: Ми що да не може - и му го отварям отвътре ама се правя на пленста и не слизам,

П: А може ли да слезнете и Вие,
Е слизам какво да правя, гледа там едно друго, резервана гума ала бала и човека рече: "Ми ще чакаме КАТ да пишем акт"
Аз : Ми живи и здрави.

Сядам да чакам КАТ минаха 5 10 минути, идва при мене човека , връща ми документите и ме пита за точния адрес. Продиктувам му го аз и той :
Лека вечер, а ние ще Ви пратим акта по пощата!!! :shock: :shock:

Пфу .. викам си аз как по пошата бе ? Тоя се обърка. Гледам си документите всичко ми е върнал, гледам и на Сашо личната карта и... айде ще го чакам по пощата запалих и си тръгнах.

И сега като седна и се замислия ... ква поща кви пет лева, ще ми прати акт по пощата а аз си имам талон в мене ... Интересно как ли ще стане :)
Та е такива ми ти работи, за това вечер като карате спазвайте светофарите, да не ви прашата актове по пощата :mhihi: :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 28 Мар 2005, 10:30

Акт по пощата ми звучи кат усмивка по радио-то :mhihi: ! Как ще се подпишеш на акт-а .. как ще си напишеш възраженията ... според мен най-много некой фиш да ти пратят ... ма и тфа ми се струва импосибъл ...
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 28 Мар 2005, 10:37

Отсвири ги тези идиоти. Чудили са се какво да кажат защото не могат да ти направят нищо.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 28 Мар 2005, 10:41

rtzankov написа:Акт по пощата ми звучи кат усмивка по радио-то :mhihi: ! Как ще се подпишеш на акт-а .. как ще си напишеш възраженията ... според мен най-много некой фиш да ти пратят ... ма и тфа ми се струва импосибъл ...

Те могат да ти напиаш акт и без да си се подписал, той пак е валиден дори и без твоя подпис, стига да има свидетел колега и т.н. който да докаже примерно че си отказал да се подпишеш или нещо от този сорт.
а щом синиото талонче не са взели, няма да ти написаш акт бъду сигурен, просто са си искали 5лв а ти си ги направил на 2 стотинки! хехехе :mhihi: :yes:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 28 Мар 2005, 10:42

Според мен щом не ти е взел талона, може би е искал да те стресне, но ако получиш акт по пощата ще ни е интересно да видим какво са ти написали.
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 28 Мар 2005, 11:11

Хахахах тия съвсем са се издухали ...
Що не им даде на Е-майл-а да ти го пратят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Eli написа:..., но ако получиш акт по пощата ще ни е интересно да видим какво са ти написали.

Изключително много ще ни е интересно ... :roll:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 28 Мар 2005, 13:04

мен веднъж един такъв тъпака се упита да ме нареди, че сега щял да ми даде една бележка, на която да напише какво нарушение съм направил и после аз да ида в районното да ми напишат АКТ:) след като му се смях гласно, установи че няма да мине номера и ми пожела лека вечер;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 28 Мар 2005, 15:01

Engi написа:мен веднъж един такъв тъпака се упита да ме нареди, че сега щял да ми даде една бележка, на която да напише какво нарушение съм направил и после аз да ида в районното да ми напишат АКТ:) след като му се смях гласно, установи че няма да мине номера и ми пожела лека вечер;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама наистина голям тъпак - както се казва от класа
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 28 Мар 2005, 15:01

Ама що си признал за червеното бре? Той може само да предполага, че си минал на червено, защото седи от дясно на светофара и вижда зеленото на другата улица, но не и на твоята :mhihi: :mhihi: :mhihi: А акта по пощата може да си го заврат в ....... (кошчето за боклук имам пред вид). Карай смело и друг път не си признавай без бой ;)
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 28 Мар 2005, 15:04

хахаха :mhihi: смешни типове , акт щели да пращат
фиш ще ти пратят, на един познат по същия начин го заплашиха :confused: ама фиш му пратиха

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 28 Мар 2005, 15:56

А що не им го платиш с пощенски запис тогава :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 28 Мар 2005, 16:54

Е тия вече се оляха, честно :mhihi:
Не се притеснявай, само е искал да те сплаши и нищо няма да последва :!:
П.С. И е трябвало да го накараш да си препише адреса от личната карта ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 28 Мар 2005, 16:59

Трябваше да му поискаш и ти адреса, за да му пратиш после глобата и талона си!!! :mhihi: Пък туко се изпозапознаете и ще си пускате и картички от морето :D
човек се учи докато е жив...

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 28 Мар 2005, 17:05

Вече и глупости почнаха да измислят да се правят на интересни, нито акт нито фиш ще получиш карай и си ги спомняй тия със радост :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

...

Мнение от Boce » 28 Мар 2005, 17:36

Незнам по пощата ама мене лично идваха от РПУ-то на Карнобат да ми донесат акт-а вкъщи,а тия пешаци си ги сложи на к..а..

Следваща

Назад към Страхотни истории