Трудова злополука
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Трудова злополука
Тъййй, онзи ден (Петък вечерта) имах невероятния шанс да се убия с глупоста си, но за радост или съжаление се отървах.
Както никой от вас не знае, аз работа като готвач тук таме из Студ. град и във въпросната петъчна вечер бях на работа в Маската. Някъде към 11 и половина един приятел помоли да му направя сандвичи на тостера. Пуснах го, почнах да мажа хляба с маргарин и по едно време нещо каза бум, колежката ми изтича и изключи и 2та тостера и каза, че е бил някой от тях. С кой акъл, за чий ... реших, че трябва да ги включа че да видя кой е изгорял не знам. Взех щепсела, и в момента в който го сложих в контакта нещо в мен ми каза
и в следващия миг контакта реши че трябва да гръмне, да се запали и да изгори и да избълва някъв микс от пламък и искри. Резултата - лявата ми ръка много, направо чисто черна до лакътя, китката ми леко поизгоряла, с лека коричка, добре че от студа и белината и верото кожата ми е така изсъхнала, че все едно съм с ръкавици, та изгоря само ръкавицата. Тениската ми черна и опърлена с една дупка където се е срещнала с огъня, отдолу на гърдите ми едно нежно изгорено петънце, целия в черни точки, което всъщност се оказа разтопена пластмаса хвръкнала от контакта, включително и очилата ми, още не мога да ги изчистя.
Меко казано ми спря часовника, направо ми се е.. майката, яко се разтреперих целия. Е отидох до бара, 2 малки водки за нормализиране и стабилизиране на сърдечната дейност и се пооправих. Следващия половин час бях много философски настроен, а след него вече много пиян.
За момента съм еднорък, новите ми партизански имена са - файърмен, афтърток и тостера.
П.С. Зверското напиване с голяма наливна бира с малка водка вътре действа много добре на изгаряния.
Както никой от вас не знае, аз работа като готвач тук таме из Студ. град и във въпросната петъчна вечер бях на работа в Маската. Някъде към 11 и половина един приятел помоли да му направя сандвичи на тостера. Пуснах го, почнах да мажа хляба с маргарин и по едно време нещо каза бум, колежката ми изтича и изключи и 2та тостера и каза, че е бил някой от тях. С кой акъл, за чий ... реших, че трябва да ги включа че да видя кой е изгорял не знам. Взех щепсела, и в момента в който го сложих в контакта нещо в мен ми каза

Меко казано ми спря часовника, направо ми се е.. майката, яко се разтреперих целия. Е отидох до бара, 2 малки водки за нормализиране и стабилизиране на сърдечната дейност и се пооправих. Следващия половин час бях много философски настроен, а след него вече много пиян.
За момента съм еднорък, новите ми партизански имена са - файърмен, афтърток и тостера.
П.С. Зверското напиване с голяма наливна бира с малка водка вътре действа много добре на изгаряния.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Късмет си извадил.Можело е много по зле да стане.Важното е че си жив и здрав.
Както се казва един миг невнимание,после цял живот мъртав

Както се казва един миг невнимание,после цял живот мъртав

BMW - The king of the route.

- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
добре 4е си се оттървал леко - радвай се( доколкото разбрах носиш о4ила), 4е си бил с о4ила...4е не ти е фръкнало в очите...
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Когато бях 8-ми клас имах подобен ицидент - изгаряне 3 и 4 степен. По-гадното беше ден-два след инцидента - страшни болки. Много ми помогна мехлем направен на основа на пчелен восък и мас - от някаква билкарка по Видинско. Ефекта беше поразителен, за 3-4 седмици нямах и помен от проблема. Дано оздравееш по-скоро!
Niky Georgiev
Много е гадно да те шибне тока
По-лошото е, че не можеш да си му го върнеш
Аз самия съм жичкаджия и съм имал няколко такива електрошока. Е, все пак е полезно за сърдечната дейност. Нека не забравяме, че с електрошок я възстановяват 

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
аз пак съм сенатеглил ама ше разкажеедин виц. на строителна площадка пада работник от скелето и се прибива като куче на земята. Веднага в далечината се чува глас "извдете му рацете от джобовете за да го признаят за трудова злопука"
не искам да обидю никои ама не можах да прочета квесте писали пона горте
не искам да обидю никои ама не можах да прочета квесте писали пона горте
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- Новини
-
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ей, леко бе човек, имаме нужда от теб
Бързо оздравяване и мани тия токове, те са само за жени.
Ати

Бързо оздравяване и мани тия токове, те са само за жени.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
bawarka написа:дай ся като ме жени токове да ни перат

не бре, ток като атрибут за обувка

Не бих си помислил да ви пожелая такова нещо, още повече на вашия празник

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
кой каквото сам си направи - никой не може да му го направи...
това ме подсеща 8-9 клас като бях усетих че по корпуса на кутията на пц-то ми тече слаб ток... реших да видя откъде точно тече (знаех че по принцип не трябва да е така
) пипнах тук пипнах там.... след известно опипване и търпене на лекия ток осъзнах че той си тече навсякъде и няма как да разбера откъде е точно
и реших да изключа кабела... ама го хванах на грешно място и кат ме праснаха 220 волта... ей мн зор видях докат го пусна тоя кабел
поздравления за късмета и занапред внимавай повече кви ги вършиш че... (виж първото изречение)
П.С. и още един случай на който не съм свидетел (не знам дали е напълно верен)
на един съученик (вече бивш) брат му (2-3 клас д ае бил...
чака нетърпеливо бащата да се прибере от работа...
като се прибрал решил да му се похвали с ново умение:
-тате виж ся кво мога...
разчистил мебелите в центъра на стаята седнал на една табуретка до стената и бръкнал с 2 пирона в контакта в резултат на която излетял и се спрял в средата на стаята (затва разчистил масите и столовете предварително)
после погледнал баща си и му казал злорадо:
- мн яко а?
горкия човечец направо щял да припадне... после му теглил един пердах
това ме подсеща 8-9 клас като бях усетих че по корпуса на кутията на пц-то ми тече слаб ток... реших да видя откъде точно тече (знаех че по принцип не трябва да е така

поздравления за късмета и занапред внимавай повече кви ги вършиш че... (виж първото изречение)

П.С. и още един случай на който не съм свидетел (не знам дали е напълно верен)
на един съученик (вече бивш) брат му (2-3 клас д ае бил...
чака нетърпеливо бащата да се прибере от работа...
като се прибрал решил да му се похвали с ново умение:
-тате виж ся кво мога...
разчистил мебелите в центъра на стаята седнал на една табуретка до стената и бръкнал с 2 пирона в контакта в резултат на която излетял и се спрял в средата на стаята (затва разчистил масите и столовете предварително)
после погледнал баща си и му казал злорадо:
- мн яко а?
горкия човечец направо щял да припадне... после му теглил един пердах

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
="ati![]()
не бре, ток като атрибут за обувка![]()
Не бих си помислил да ви пожелая такова нещо, още повече на вашия празник![]()
Ати
да бе та*ак

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Човека не е пострадал от тока а от изгаряне в следствие на късо съединение. Тука виновен в случая е шефа (собственика) на заведението защото според мен има нещо нередно във ел таблото на заведението в нормална ситуация трябва да чуеш бум и предпазителя да изключи като се оттървеш със уплаха в най лошия случай със леко изгаряне на някой пръст. При положение че че е имало искри и се е запалили огън нещо не е наред. Така че спокойно можеш да претендираш за обезщетение!
SGV
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2