Сънувам ли???

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Сънувам ли???

Мнение от blqsu4ko » 14 Фев 2005, 22:26

Ебати държавата!Неска се връщам от урок по математика,пресичам си аз "Никола Габровски"там при ВМВ то на пешеходната пътека и някъв пич се опитва да завие.никой не го пуска и накрая колите се свършват(сигурно 5 мин е чакал)и тръгва той обаче в същия момент някъв с мерджан 190Д с рацерски флаг на багажника тръгва да излиза.едва тръгнал(сигурно и 40 км нямаше)и си пресичат пътя с оня другия(чакащия)и оня спира и натиска клаксона за около 1 мин и светка с дългите в очите на оня,препречвайки му пътя,и чакайки го д асе махне.Накрая оня чакащия успява да мине оня с мерджана тръгв аи от колата се чува зверски вик:
КОПЕЛЕ!!!
обати хората!посля пресичам на пешеходната пътека,чакам още 5 мин. някой да спре,накрая малко намаляват колите и тръгвам да пресичам и някъв волксваген туарег с около 80 щеше да ме бутне!и не спря ми яко клаксон,и светканеи посля нещо се изкрещя от колата!аз съм на пешеходна пътека!
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 14 Фев 2005, 22:33

на таквиз обитаци им пери средеца :twisted:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 14 Фев 2005, 22:39

Блясъчко...
Тва не е от държавата, а от хората! За жалост такива убитаци - под път и над път, просто защото не са си намерили майстора (все още :twisted: ).
Пази се повече, че вече стана страшно да си пешеходец, наистина.
А вие (ние) шофьорите - това трябва да ни е за урок как НЕ ТРЯБВА да се държим на пътя. Сами виждате как изглеждаме в очите на другите при такива изпълнения, да не говорим ( не дай си Боже) да стане нещо по-сериозно...
Успех и умната ;)
MORE BEER!

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 14 Фев 2005, 23:20

мене пък ми става така благо на душата като дам на пешеходец път:)
да си каже пешеходеца еи глей го тоя с бмв ама дава път:) :lol: 8)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 14 Фев 2005, 23:27

agopsi написа:мене пък ми става така благо на душата като дам на пешеходец път:)
да си каже пешеходеца еи глей го тоя с бмв ама дава път:) :lol: 8)

И аз го правя, не защото съм в БМВ, ами защото не винаги съм шофьор... И знам, че "каквото повикало, такова се обадило", за това спазвам предимството, давам път на пешеходците, защото искам утре като изляза и аз пеш и на мен да ми дават предимство... :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 15 Фев 2005, 0:41

ами аз да си призная понякога ми става благо на душата като дам път на някой :D оказва се че е много по хубаво отлколкото по нечовешки начин да се опитваш да си осигуриш с цената на какво ли не предимство. даже да си призная веднъж дадох и на едни циганета път :mhihi: ама тва защото не ги забелязох тъмния им пимент на кожата( после дадох задна естествено за да се поправя). шегувам се- в днешно време се превърна в жест на милосърдие едва ли не да се даде предимство на пешеходеца, а той това си го има по закон. тъй като в софия съм пешеходец, признавам си изпитвам панически страш когато трябва да пресичам някое натоварена улица, дано докато се сдобия със собсвена кола се опазя жив и здрав :)

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 15 Фев 2005, 0:41

абе изроди бе брат4е.
фани единия удари другия
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 15 Фев 2005, 1:51

абе тва са страшни кретени...иди в лондон го направи тва...100% видео наблюдение...
ма то не е до камери и други глупости...то си е до манталитет...всеки който е излизал на запад разказва как само като приближиш болдура на тротоара и всички спират...тука се дава газ да се мине по-бразо и по-яростно :twisted: ...нема коли нема пешеходци...сите под ножа...некво удоволствие им доставя да минат преди всички, а направо умират от кеф когато са хвърлили всички в размисъл - ТОЯ КВО ТОЧНО НАПРАВИИИ?
Шофьор в загадка...ебах ти пауара...

:OT: Бате АВАТАРА ТИ Е НОМЕР ЕДНО :mhihi: :mhihi: ХАХАХАХАХАААА
:mhihi: :mhihi:

FWD SUXXX
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Фев 2005, 2:10

Да даваш път е хубаво, и го правя доста често :!: Прав си блясъчко тъпнарите ги има навсякъде и пътя е едно от това място :!:

Към другите шофйори забелязали ли сте колко плахо и недоверчиво гледат пешеходците когато им дадеш път и как не вярват докато не спреш тотално пред тях :!: Много хора се учудват :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Сънувам ли???

Мнение от boost » 15 Фев 2005, 2:47

blqsu4ko написа:(сигурно 5 мин е чакал)

+
blqsu4ko написа:натиска клаксона за около 1 мин

+
blqsu4ko написа:чакам още 5 мин

Абе ти си седял 11 минути на това кръстовище :mhihi: :mhihi: :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Фев 2005, 3:51

Шшшшш тва е главната у Дианабад уе :mhihi:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 15 Фев 2005, 10:02

CERT написа: :OT: Бате АВАТАРА ТИ Е НОМЕР ЕДНО :mhihi: :mhihi: ХАХАХАХАХАААА
:mhihi: :mhihi:

FWD SUXXX

Blqsu4ko ис БЕК :mhihi:
да вземеш да го махнеш тоя
право!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 15 Фев 2005, 21:22

Абе верно около 10 мин седях там! :( нещо ставаше лелеее колко коли имаше!!!аз винаги си вдигам ръката за мерси кат ми дадат път!независимо дали на пешеходна или не!а с майка ми кат пресичаме и някое бмв спре реакцията и е "БРЕЙ"
Сори за аватара ама мн ме кефи и незнам как да си го сложа на подпис!
Live it like you Love it

Потребител
Аватар

Мнение от mercedes » 16 Фев 2005, 1:34

Tака и аз да напишем нещо.Снощи спах в един приятел отивам(красно село)излизам следобяд да ходим да ям нещо.Гледам аз на спирката някакъв човек пред него застанало едно дете и около това дете още 2 деца.Нещо там си говорят човека топупва детето по бузата 2-3 пъти и аз си мисля че му е некъв баща ли там къв.И след малко гледам му тресва 1 шамар ама така здрав шамар след малко до него идват хора говорят там нещо на висок глас гледам на детето от устата му тече кръв.Ония си се качи в реиса и се измъкна докато отидем.Та какъв бил случая детото на слизане от автобуса бута свои приятел които се блъсва в херкулеса и от там тоя мъжкар решил че требва да си го изкара върху детето да кажеш че го е бутнал мнгоо силно нещо такова да да му се скара да му вине ама и да го удари заради това и да ти еба маиката с извинение кат си толкоз мъж има много хора по улицата бии се с тях.Не тои да се покаже селяка му прост не мъж на 15 годишен ше се прави жалко че не разбрах от по рано каква е работата та детето да не отнесе шамара ама какво да се прави в такива времена живеем

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Фев 2005, 9:20

мдам тва ми напомня за първия ми пешеходен период :mhihi:
и аз се прибирах от урок по математика - чаках на едно Т-образно кръстовище да пресека... и след като си почаках около 20-30 минути се случи удобен случай да пресека... ужким нямаше коли тръгнах и в момента, в който стъпих на асфалта като попоръчка се намери едно рено рапид и ме качи на предния капак.. стреснах се ама нищо ми нямаше, тамън се чудех кво става и шофьора излезе от колата псувайки ме и се засили към мен да ме бие... добре че не бях мн стреснат та се наложи да прибягам много бързичко на отсрещния тротоар....
тез шофьори ако не успеят да ти счупят нищо като те блъснат - идват и се опитват да те пребият че поне тогава да ти счупят нещо явно....

Следваща

Назад към Страхотни истории