Нещо сериозно до всички
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Нещо сериозно до всички
Чета темата "куки" и се оказва, че всички (или почти) сме си имали по един или друг начин работа с МИЛИЦИОНЕРИ. Не полицаи - милиционери. Та има ли тук някой, който да е адвокат? Дет се вика, ако някой му се случи нещо на пътя, да звънне на приятел
Като се правят на отворковци, поне да има адекватна защита. По принцип знам, че ако им кажеш че си адвокат, много много не се заяждат.
Да си кажа честно, нямам идея Андро и другите дали сте обсъждали този въпрос, но мисля че няма да е зле един човек да гони тия въпроси. Пък дано да не ни се и налага, естествено.

Като се правят на отворковци, поне да има адекватна защита. По принцип знам, че ако им кажеш че си адвокат, много много не се заяждат.
Да си кажа честно, нямам идея Андро и другите дали сте обсъждали този въпрос, но мисля че няма да е зле един човек да гони тия въпроси. Пък дано да не ни се и налага, естествено.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
сега преговарям
водят се преговори с на fxmaker приятелката да поеме юридическите въпроси на клуба
срещу заплащане
тя обеща да пусне оферта тук
та ще изчакаме малко
срещу заплащане
тя обеща да пусне оферта тук

та ще изчакаме малко

Миналото лято ме спряха едни за да ме глобят за по-спортния звук от ауспуха (бил прекалено шумен = технически неизправен). Обаче като почнаха нещо много да се отварят, аз вдигнах телефона и започнах да набирам. Последва въпрос:
- Къде ще звъниш бе?
- Ами искам да извикам моя адвокат за всеки случай, докато ми пишете акта...
- Еййй!!! Много отворени се извъдихте!!! Адвокати, мадвокати... Аре бегай от тука и да не те виждам...
:-)
Повечето се плашат от адвокати - истина е.
- Къде ще звъниш бе?
- Ами искам да извикам моя адвокат за всеки случай, докато ми пишете акта...
- Еййй!!! Много отворени се извъдихте!!! Адвокати, мадвокати... Аре бегай от тука и да не те виждам...
:-)
Повечето се плашат от адвокати - истина е.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Нещо сериозно до всички
Zdravei BMW_POWER i VSICKI ot FORUMA:))
Privetstvam tazi ideja za nash platen ADVOKAT.
Privetstvam tazi ideja za nash platen ADVOKAT.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
6 мнения
• Страница 1 от 1