И куките са хора и те дрифтват

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

И куките са хора и те дрифтват

Мнение от Fking » 26 Яну 2005, 15:13

Е не е от най-страхотните, но ще споделя.
Вчера към 2:00 (през ноща) с един приятел тъкмо си бяхме хапнали в една кръчма и решихме преди да се приберем да минем през полигона в Студентски Град за малко дрифт преди лягане. Близо половин час въртене, носене и т.н. fun. По едно време се появи и друг ентусиаст с б4, но след като момчето с мен се изпика посредата на полигона той избяга.
Малко по-късно от входа запълзя една патрулка с пуснати светлини. Рутинна проверка.

- Какво правите тука??! (Куката)
-Ами забавляваме се. (аз)
- ?!?!?!?!??!?!?!? (Куката)
- Абе свиквам с поведението на колата на сняг :> (аз)
- Абе ти както караш тука така ще караш и на улицата!! (Куката)
Констатация която ме озадачи, но както и да е.
Пожелаха ни лека вечер, и на излизане от полигона, решиха да покажат и те какво могат с астричката :> При което към половин минута се повъртяхме заедно. Почти веднага след тях, си тръгнах и аз, не бях минал и 500 метра, когато през една кола зад мен патрулка си пусна бурканите. Викам си станало е нещо и настъпих газта за да мога да отбия в ляво без да им попреча да изпреварят този зад мен (в дясно нямаше как). При което те се паркираха зад мен. Явно и втория патрул (мисля че са само 2 за този квартал) в студентски град иска да ме проверява? Поне и те не се заядоха за нищо. Побързах да паркирам преди още някоя кука да реши че иска да си приказва с мен и се запътих към леглото.

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 26 Яну 2005, 16:50

хехех то там става лудница на полигона.ония ден имаше едно чероки...тоя какво правеше е и BMW-тата не му отстъпваха и дойде некъв луд с една жига и утепа рибата :mhihi: пича май нямаше гуми...а иначе за патрулите-прибирам се от моста който е младост-дървеница и често седят куки там..прас спират ме проверка всичко точно,тръгвам и буквално след 100 метра мах. още некви куки излизат и го спряха тоя зад мене.... 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 26 Яну 2005, 16:54

Тоя полигон е пълна скръб, като бейрут е особенно нощно време. Немога да разбера какъв е смисъла да си скапваш колата там като има доста по добри места в/около Софето.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Яну 2005, 18:34

Да, много е гаден, но като има 5-10 см сняг бива
А аз съм с летните гуми и ефекта е пълен :>

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Яну 2005, 21:00

м неска пробвах е летни гуми в дълбок сняк УЖАЗ едвам тръгвам нема мощност исхарих 10 литра бенз неска за глупости

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 31 Яну 2005, 21:35

да ама веднъж като тръгнеш, няма спиране :>

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 08 Фев 2005, 13:57

:confused: абе лудница в варна на полигона освен куките имаше и маршрутка дет дрифтваше :!: да не говорим и за един около 70 год. дядка дет са изсипа с жена си на полигона с античното си ситроенче....
забраихме закво сме отишли там от смях :roll:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Фев 2005, 19:34

Ако видите баничарка с надписи "Асансьори" по нея да се движи с блокирали задни гуми напред с вратите не се учудвайте - това съм аз 8) Трябва да се съчетава полезното с приятното иначе работата е на зле :lol: :mhihi:

Дилян Пенчев
Изображение

Назад към Страхотни истории