.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Някой е консумирал много захар днес.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Re: Смехотворна случка.. с катаджий !!
biem_w написа:инцидента точно къде се развива незнам но случката е следната:
Спират катаджийте една лъскава кола и понеже човека си е редовен и няма за кво да се заловят да му изкярят 20 кинта.. го питат кво работи... но явно този си е баш тариката... и им казва Измамник.. те седели гледали как измамник и той емм така измамник съм ... мамя хората.. и те му казали,че ше пишат акт.. и той им викал.. ЕЙЙ непишете акт,че ще съжалявате.. и те още повече се надъхали и му писали акта.. и тоя пич вдига дело срещу тях съди ги ... върти сичи година и половина води дело ... Катаджийте без работа през това време и нямат пари .. накрая отишли при него и му каза ли дай да ти платим тука само и само да спреш делото ... и му платили и Тариката им казалл.. я елате ся тука да изядем и изпием тия пари.. щото като ви казах,че ще съжалявате вие не ми повярвахте ... тва като ми го казаха аз направо паднах....![]()
![]()
Буахахахаха....

То ясно, че темите с катаджии са много фешън ама чак пък толкова да се прекалява......

Последна промяна GRIPEN на 25 Юни 2009, 23:21, променена общо 1 път
- IvanIlkovMinev
-
-
Re: Смехотворна случка.. с катаджий !!
GRIPEN написа:biem_w написа:инцидента точно къде се развива незнам но случката е следната:
Спират катаджийте една лъскава кола и понеже човека си е редовен и няма за кво да се заловят да му изкярят 20 кинта.. го питат кво работи... но явно този си е баш тариката... и им казва Измамник.. те седели гледали как измамник и той емм така измамник съм ... мамя хората.. и те му казали,че ше пишат акт.. и той им викал.. ЕЙЙ непишете акт,че ще съжалявате.. и те още повече се надъхали и му писали акта.. и тоя пич вдига дело срещу тях съди ги ... върти сичи година и половина води дело ... Катаджийте без работа през това време и нямат пари .. накрая отишли при него и му каза ли дай да ти платим тука само и само да спреш делото ... и му платили и Тариката им казалл.. я елате ся тука да изядем и изпием тия пари.. щото като ви казах,че ще съжалявате вие не ми повярвахте ... тва като ми го казаха аз направо паднах....![]()
![]()
Буахахахаха....
То ясно, че темите с катаджии са много фешън ама чак пък толкова да се прекалява......
НОМЕРА НА ДИЛАРА МОЛЯ

Нещо по темата.......

Срещат се ловец и риболовец. Риболовецът се хвали:
- Хванах толкова голяма риба, че от опашката й направих метла и жената още мете къщата с нея.
Ловецът споделя:
- Аз пък отидох на лов и застрелях един елен и не щеш ли се показа горския. За да не ме хване дигнах пушката и го застрелях. Изкопах един трап и таман да го заровя хоп двама цигани. Не ми трябват свидетели - дигнах пушката и ги застрелях. Таман да ги заровя хоп един рейс с деца.
- Е, и? - казал риболовецът.
- Намали малко от рибата, щото ще застрелям и децата- казал ловецът.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Вървял си един арабин в пустинята и си ходи, ходи по пясъка, пък взел, че ожаднял. ..гледа в далечината кладенец
.. приближава, но до кладенеца спи дракон ..
Помислил си човечеца: "Сега или ще умра от жажда или ще се бия с дракона?!?!"
Решил, че ще се бие с дракона..били се,били се и когато драконът взимал видимо надмощие, по-умният попитал : " 'бе ти какво искаш?"
"Да пия вода!" " 'ми пий бе, к'во се биеш!"

Решил, че ще се бие с дракона..били се,били се и когато драконът взимал видимо надмощие, по-умният попитал : " 'бе ти какво искаш?"
"Да пия вода!" " 'ми пий бе, к'во се биеш!"

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
10 мнения
• Страница 1 от 1