полюцаю-баварска......!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
полюцаю-баварска......!!!
с днешна дата....!!
карам по черни връх от хемус нагоре към кемпински и дърдора с гадните шофери по телефона! стигам до кръстовището на черни връх горе и по едно време неква астричка-бела налете от лево да се джасаме! не успех ,щото спрех и се дръпнах!
астричката и пораснаха буркани и сирени и ме спре на пазарчето!
малката скиса ме светна ,че се пробвали да ме минат от десно ,ма ги затвори една с-класа ,че завиваше,после па от лево аз малко не ги видех,че говорех по телефона и тия па зеха ,че се изнервиха!
вика: 2 месеца без книжка,800лв глоба и викай некой да земе баницата!
викам :е са!кви 2 месеца ви гонат!?!?
ми говориш по телефона с предпоставка за птп!
викам аз че говорех-говорех ,ма птп нема да има ако не минавате къде не е позволено!
вика: не стаа!
викам: добре! аре се опрааме!
вика: имаш ли 100лв! немам!
кво работиш!?
шофер съм у фирмата и снабдител!/като се надявам часовника да му се види менте!!!
е ти кво предлагаш!?!?
викам : 20-30лв ако сбера у колата....!!
и си прибарвам леко портфейлчето ,че бех зел аванс да купа едно лазерно комби-устройство за 2 бона за офиса!!! и щеше да стане неудобно да ми изпадат 100тачките! оня вика:
айде бегай и носи в документите!
викам : носи ,ма не ми останаха документи-сичките са у вас!
и оня ми връща документите! ..........в тоя момент оня с големата вилица-червения с рогата ми седна на рамото и ми шепти....и бая се чудех дали па да не се качим и да палнем ,ма ми беше да не уплашат малката скиса ако ме погнат и викам-аре ше дам! сгънах им 20лв и се върнах!
тоа вика-е нали 20-30!?
викам: е да де!!! толко имам! и те така те! тамън им ги фърлих и единия изскочи и спре некъв друг! явно се беха овълчили!
яд ме беше че не се сетих да извадим камерата-писалка дето ми подари шефа да ги запишем и да ви създам малко кино-арена за тая вечер ,ма другия път ше внимавам!
само да довършим ,че на семинарията за една бройка да батисам на лъки белото Е3. ма ми излиза у мойто и в последния момент видех ,че е неква арна баварка-бел лебед,та му дадох път! после се чухме,разбрахме се кой в чие платно е карал, чия фичка на леля му е по-тесна и по живо ,по здраво ше ида да я видя утре на сбирка....да я полеем!
карам по черни връх от хемус нагоре към кемпински и дърдора с гадните шофери по телефона! стигам до кръстовището на черни връх горе и по едно време неква астричка-бела налете от лево да се джасаме! не успех ,щото спрех и се дръпнах!
астричката и пораснаха буркани и сирени и ме спре на пазарчето!
малката скиса ме светна ,че се пробвали да ме минат от десно ,ма ги затвори една с-класа ,че завиваше,после па от лево аз малко не ги видех,че говорех по телефона и тия па зеха ,че се изнервиха!
вика: 2 месеца без книжка,800лв глоба и викай некой да земе баницата!
викам :е са!кви 2 месеца ви гонат!?!?
ми говориш по телефона с предпоставка за птп!
викам аз че говорех-говорех ,ма птп нема да има ако не минавате къде не е позволено!
вика: не стаа!
викам: добре! аре се опрааме!
вика: имаш ли 100лв! немам!
кво работиш!?
шофер съм у фирмата и снабдител!/като се надявам часовника да му се види менте!!!
е ти кво предлагаш!?!?
викам : 20-30лв ако сбера у колата....!!
и си прибарвам леко портфейлчето ,че бех зел аванс да купа едно лазерно комби-устройство за 2 бона за офиса!!! и щеше да стане неудобно да ми изпадат 100тачките! оня вика:
айде бегай и носи в документите!
викам : носи ,ма не ми останаха документи-сичките са у вас!
и оня ми връща документите! ..........в тоя момент оня с големата вилица-червения с рогата ми седна на рамото и ми шепти....и бая се чудех дали па да не се качим и да палнем ,ма ми беше да не уплашат малката скиса ако ме погнат и викам-аре ше дам! сгънах им 20лв и се върнах!
тоа вика-е нали 20-30!?
викам: е да де!!! толко имам! и те така те! тамън им ги фърлих и единия изскочи и спре некъв друг! явно се беха овълчили!
яд ме беше че не се сетих да извадим камерата-писалка дето ми подари шефа да ги запишем и да ви създам малко кино-арена за тая вечер ,ма другия път ше внимавам!
само да довършим ,че на семинарията за една бройка да батисам на лъки белото Е3. ма ми излиза у мойто и в последния момент видех ,че е неква арна баварка-бел лебед,та му дадох път! после се чухме,разбрахме се кой в чие платно е карал, чия фичка на леля му е по-тесна и по живо ,по здраво ше ида да я видя утре на сбирка....да я полеем!

Последна промяна SKISA на 11 Юни 2009, 8:26, променена общо 2 пъти
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SKISA
-
-
- SKISA
-
-
имам едни джуджавки дето се слагат зад ушето! нещо ако имаш за продан -мое да оферираш!!! карам както реша...!!и разказвам ,квото реша и както реша....!! иди дай показания пред органите ,че съм се предал....рийш ли!
Plague написа:продават се едни такива джиджавки за говорене по телефона със свободни ръце или нещо такова беше.... ако посъбереш още малко квото има под седалките може да си вземеш едно и без да бараш двата бона разираш ли...
аз па не моа разбера що треа да почваш веднага с храната? човека споделя интересна случка от деня си и така...ясно, че има "джиджавки" ма не винаги и всички ги ползват ....па ако сметаш, че е сиромах и не мое си го позволи-спретни му един подарък

то е ясно че всеки си кара както реши и не се съобразява с никой на пътя ... за това ми се образуват такива нерви когато карам повече време... карай си както решиш нали си по-гъзар от другите а хенд фрито е за нас ламерите ама ако ти се случи да не ме видиш понеже си говорил по телефона в най-добрия случай аз ще си издраскам ръкавицата а ти ще си купиш едно огледало...
п.с. точно щото стана ясно че не е сиромах му се чудя не за друго
п.с. точно щото стана ясно че не е сиромах му се чудя не за друго
- SKISA
-
-
тука по-свети от папата!!! не знаех! ако минеш от десно и говоря случайно по телефона -глей да си с каска!....с две каски! що не излезеш да пазиш обществения ред навън -пред компа нема как да се ловят лошите.....!!
който е спазил и спазва сички правила на пътя -нека пръв фърли камък по грешниците!!! после и лъки ше убиеме ,щото и той настъпи линията пред мен ,а и аз настъпих и въобще напраихме световен катаклизъм...
как не се сетих ,че спазването е според социалният статус! щех на дреб да ги напраим....!
не знам що не отчете и че куките тръгват да изпреварват от десно,че нарушават правилата ,па аз съм най-кривия с телефона!!??
който е спазил и спазва сички правила на пътя -нека пръв фърли камък по грешниците!!! после и лъки ше убиеме ,щото и той настъпи линията пред мен ,а и аз настъпих и въобще напраихме световен катаклизъм...
как не се сетих ,че спазването е според социалният статус! щех на дреб да ги напраим....!
не знам що не отчете и че куките тръгват да изпреварват от десно,че нарушават правилата ,па аз съм най-кривия с телефона!!??
Последна промяна SKISA на 10 Юни 2009, 21:34, променена общо 2 пъти
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Хехе яка историика и мен още първия ден като си дойдох в БГ ме спряха в София.И почнаха разпитите откъде е тая кола що не е регистрирана,после какво съм работел и най накрая единия дебел дебил ме пита "Ма ти гъзарче го раздаваш с BMW,а?"
БГ Полицайте направо къртят.

казах в най-добрия случай - а в по-лошия ти ще имаш смачкан калник а аз счупена глава точно за тва се дразня супер много
верно е че повечето полицай са нема такава сган ( вчера ми се случи и на свестни да попадна ама тва е друга тема ) ама що като ви хванат в крачка и правите мили очи и давате кинти да минете метър и после идвате и почвате да ги храните колко се били обълчали и т.н. ми ще взимат като им давате - и аз давам ма не ги храна после щото и аз съм имал изгода от тва иначе е нямало да им дам
и накрая - не искам да става някъф космически спор .. просто няма смисъл
верно е че повечето полицай са нема такава сган ( вчера ми се случи и на свестни да попадна ама тва е друга тема ) ама що като ви хванат в крачка и правите мили очи и давате кинти да минете метър и после идвате и почвате да ги храните колко се били обълчали и т.н. ми ще взимат като им давате - и аз давам ма не ги храна после щото и аз съм имал изгода от тва иначе е нямало да им дам
и накрая - не искам да става някъф космически спор .. просто няма смисъл
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Скис, да взема да ти сипя и аз, та току виж съм станал по фьешан
Айде, няма
Готино разказана историйка

Айде, няма

Готино разказана историйка

- SKISA
-
-
явно не си чел като съм писал по теми ,а и не си длъжен...
аз като съм виновен не се дразня ,а си плащам ! да в случая бях виновен ,че говорех по телефона,но задминаващия -дали ти или полицай от дясно е три пъти по-виновен! и си ме спреха ,щото не можаха да си направят нарушението ,а и да се налапат! забележи-имаш ли 100лв!?!? беше въпроса! не кво ше праиме са!?!? има разлика-директно ми казва цена! и ми дига мизата на 800лв ,щото рийш ли било аха да стане птп! и заради кой щеше да стане-заради мен,че не видех,че некой се опитва да се промуши от където не му е мястото или заради него!?!?
а и в крайна сметка споделям с колегите нещо ,което ме е впечатлило ,а не търся правдата! не е задължително да го харесат сички....
аз като съм виновен не се дразня ,а си плащам ! да в случая бях виновен ,че говорех по телефона,но задминаващия -дали ти или полицай от дясно е три пъти по-виновен! и си ме спреха ,щото не можаха да си направят нарушението ,а и да се налапат! забележи-имаш ли 100лв!?!? беше въпроса! не кво ше праиме са!?!? има разлика-директно ми казва цена! и ми дига мизата на 800лв ,щото рийш ли било аха да стане птп! и заради кой щеше да стане-заради мен,че не видех,че некой се опитва да се промуши от където не му е мястото или заради него!?!?
а и в крайна сметка споделям с колегите нещо ,което ме е впечатлило ,а не търся правдата! не е задължително да го харесат сички....
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SKISA
-
-
пречи ти ланеца ли !?!? или часовника!? хейтър и мод е интересна комбинация!! не три-пет в едно!!! отива ми на белите хавлиени чораплета под шортите от физическото в техникума! не на анцунга..
ма следи и фабулата-не глей само оскарите за костюми!!!
дай са да раздадеме за най-добър критик....раздай се за публиката.
ма следи и фабулата-не глей само оскарите за костюми!!!
дай са да раздадеме за най-добър критик....раздай се за публиката.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4