гаден ден....- добър вечееееррр...!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

гаден ден....- добър вечееееррр...!!!!

Мнение от SKISA » 05 Юни 2009, 8:38

аз па вчера си опраих малко деня!...../чай да видим дали моем като децата/ ! та...!
след като цел ден ядох лимони и къри-бъркано с табаско....зе че стана вечер и най-накрая тоа ден се свърши! да ,ама не! излизам от правителствена и долу на кошарите едно е46-сивичко 4441 или нещо такова -бе наше момче е ! и дръпна леко по вапцаров-викам на малката скиса-тоа ше се бегаме! доле на софия-ленд застанахме и от там се почна! 3ката мислим че беше печка,щото чадеше здраво ,ма и вървеше! един голф почти го прескочихме на завоя ,после с пълна сила към семинарията -там има едни гадни дупки и скоци от десно ,но явно и той ги знаеше ,а и аз ги знам! на завоя ,обаче изтърва и почти се завърте ,та се наложи да спрем да го изчакам! после през ловния парк -гаазззз!! на пионер почти прелетехме над релсите и от там нагоре по симеоновско! на светофара на симеоновско вече получих много голямо предимство от обстоятелството ,че видех жена ми с джипето и я прескочих от десно ,а човека-понеже не му беше жена не посме! от там нагоре покрай посолствата вече бех пръв!доде мойта пряка,едни аварийки,един клаксон и секи по живо по здраво....!!! след няколко минути докато се прекачиме в колата излязох пак на симеоновско и гледам-3ката седи там ,ма явно гонката свърши ,щото човека просто си чакаше някой. и те така-опраи ми се малко животеца....!!!

п.с.
чайте са -продължението ще е от три страници с викането на жена ми като ни стигна пред кооперацията! отделно се връщаше от родителска среща ,където....незнайно защо -тия откачени учителки не са потвърдили гениалността на чавето.....!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 05 Юни 2009, 9:50

Готини са такива гонки, само адреналин, без комплексарското - ще те мина на всяка цена. :mhihi:

А за учителките - просто нямам думи. :D Какви хора има - да не могат да познаят гения пред тях. Остави - завист и злоба само :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: гаден ден....- добър вечееееррр...!!!!

Мнение от speeder88 » 05 Юни 2009, 11:24

SKISA написа: тия откачени учителки не са потвърдили гениалността на чавето.....!

:ahah: :ahah: :ahah: щях да се побъркам от смях на т'ва последното
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Юни 2009, 12:32

<следват поне 30 мнения на проповедници,четящи конско как не се кара така>

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Юни 2009, 12:32

Аз моята ако ме види така да мина покрай нея-повече няма да има с какво да пиша у форума

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 05 Юни 2009, 12:52

Готинко е след напрегнат и изпълнен с трудности ден да ти се случи нещо, с което да разпуснеш :)
Малко офф// :)

Вчера примерно след много тежък ден в борба за заверки и тн...с яките преподаватели... вече направо разбит, една приятелка с голфче ме возеше към нас и си беше надула някакво хаусче в колата и един колега с Х5 спря до нас на светофара около Семинарията, много ни се накефи и започна да си денси в колата и ние и ние почнахме :) Историята не е нищо особено, но супер много ме развесели и ми се оправи настоението :D Ако четеш това колега, евала и благодаря :winky:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Юни 2009, 12:57

па ние не нарушихме кой знае колко правилата! дори не съм сигурен много ли превишихме скоростта-просто рязко набирахме и спирахме!
само жената я минах от десно ,ма тя неска тамън се беше сигурно настроила да ми пили на главата и чукна джипето у неква кофа и са си трае...!!!
ма немаше как да спрем бе-изпречи ми се на пътя -щото знае подсъзнателно ,че нема да я сгазим....

Benedetto написа:Готини са такива гонки, само адреналин, без комплексарското - ще те мина на всяка цена. :mhihi:

А

ние наистина не карахме ,за да се минем! на семинарията дори спрях ,за да се оправи колегата и го изчаках да влезе в лентата. просто си ударихме жребците малко да пояздим....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 05 Юни 2009, 15:31

много готино звучи и знам точно как си се чувствал след това, на мен ми се случи във вторник вечерта когато ми беше адски криво зашото окончателно се бях разделил с приятелката ми. и прибирайки се късно към нас се заиграх с две ламборджини гаярдо-та...с едното което беше ЛП 560 се дръпнахме 4 пъти летящ старт от втора - и за мое учудване 2:2 - общо взето който тръгне първи дърпа с половин кола и после си я пази - и това до 4та скорост (хмм което е над 200 км и да те хванат с тази скорост в централен лондон би било = затвор) после продължихме да се гоним из редкия трафик и няма такъв кеф като рева на 1500++ коня събрани на едно място 8) ама в някъв момент явно ни бяха гледали на трафик камерите защото ни чакаха две полицейски коли и ни направиха малък ескорт, за щастие се размина без последици.....като цяло доста малоумно и опасно каране но поне после си бях проветрил главата от тегавите мисли.
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 05 Юни 2009, 17:22

хахах, евала, нужно е отвреме на време да се разпусне по този начин...а понякога колата си го иска.

п.с. За пореден път разказваш по няма толкова смешен начин! ;)
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

Аватар

Мнение от Хаос » 05 Юни 2009, 17:40

Напълни ми душата отвсякъде тоя малък разказ!
Keep 'em coming!
: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 05 Юни 2009, 20:54

Прибера се от работа 5 дни млатил като алтав и що да видим!
Бате ти СКИСА написал история!Викам си ще я прочета та дори и с цената на това миризмата на чорапите ми плували цял ден в маратонки от ония къде са "много яки"да убие кучето на съседа дано спре да скимти завалията и ония земат се сетат,че му е къс синджира и не може да стигне черешата и се чуди къде да пикае.
И от там история ли е да я опишеш.Кратко,точно ясно и баш К" си требе!Браво СКИСА за емоцията.И аз обичам такива гонки вечер!
Не за да се изпреварим за да докажем на кой му върви повече дъртата кошница,а наистина тъй да се каже да пришпорим конете!
Ейвала! :winky:

Потребител
Аватар

фвеф

Мнение от bmw_power_f » 06 Юни 2009, 8:02

историята ме изкефи а послеписа о6те пове4е :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 06 Юни 2009, 10:52

Ей този SKISA винаги ме е кефил :D евала колега :))) съсипах се да се хиля :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Юни 2009, 11:37

ех... и аз преди по този маршрут си оправях настроението след работа ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Юни 2009, 20:09

Хаос написа:Напълни ми душата отвсякъде тоя малък разказ!
Keep 'em coming!
: )
:yes: ....само да не са Ви снимали след гара "Пионер"!?
Бая на сериозно е била гонката, щом не ти е жал за Бима от дупките покрай посолствата!? :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Следваща

Назад към Страхотни истории